Dodaj do ulubionych

Restauracje

IP: 193.25.222.* 21.07.05, 14:11
Asean - jedzenie okropne! Za hińszczyznę robi krochmal z papryką (nazywa się
to tu sos)
Obserwuj wątek
    • Gość: tiramisu Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:28
      Jest w Kielcach nowa włoska restauracja "Ristorante Italiana", która miesci sie
      przy ul. Klonowej k/zalewu. Jest tam bardzo smaczne jedzonko włoskie(świeże!),
      a przede wszysktim miła obsługa.Poza tym szyściuteńko (bardzo ważne),że nie
      powstydzisz sie zaprosic tam gosci z zagranicy. Polecam bardzo.
      • Gość: jurek Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:20
        A ja sie zgodze z przdmowca co do wloskiej :)
        • albert.x Re: Restauracja AZTEC 29.08.06, 01:57
          Byłem dzisiaj w restauracji Aztek i musze powiedzieć ze jedzenie dobre ale
          kelnerki…..
          Czuć było od nich alkoholem zarówno dziś jak i przedwczoraj? Trochę nieładnie….
          …muszą nieźle tam chlać!!!!
          • Gość: KONRAD Re: Restauracja AZTEC IP: *.chello.pl 15.10.09, 21:18
            Jedzenie mają wyśmienite...ale jedna z kelnerek wylala na stolik
            piwo bylam mokra i nawet nie przeprosiła obsluga fatala choc
            jedzenie maja nie drogie pozatym bardzo smaczne...chyba kelnerki nie
            sa profesjonalistakami...
            • Gość: hahaha Re: Restauracja AZTEC IP: *.itfutura.com 05.12.09, 13:28
              a czy za 3 zl na godzine będą pracowały profesjonalne kelnerki??
      • Gość: sdfsdfsf Re: Restauracje IP: 83.16.44.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 19:14
        Czyściuteńko bo dopiero zbudowali.
      • Gość: ola1 Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:04
        czy jest drogo?
        i co można zjeść? (byle nie zawierało makaronu!)
      • Gość: @ Re: Restauracje IP: 80.50.70.* 06.04.06, 21:49
        Byłam tam 2 razy i o dwa razy za dużo- na tej klonowej. Na sali były trzy
        rodziny i każda ze swoim dzieckiem. Dzieciaki sie zapoznały i zakolegowaly.
        Było trochę biegania i krzyków- kelnerzy zaczęli nam uwagę zwracać. Że za
        głośno- ale nikomu to nie przeszkadzało, napewno nie gościom, bo mieli
        dzieciaki z głowy. kelnerom (zwłaśzcza tekiej jednej niemiłej zołzie).
    • Gość: Ian_Curtis Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:36
      Kiedyś na początku w BRAVO było smaczne włoskie jedzonko, ale odkąd zaczeli zimną zupe podawać i w winie muszki pływały zwątpiłem. Natomista dobrze i smacznie można zjeść włoskie jedzonko w restauracji na Ściegiennego.

I tak nikt nie pobije włoskiej kuchni serwowanej przez moją żonę ;-)
      • Gość: kika Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:58
        Jedzonko włoskie na Ściegiennego może i dobre, ale sam lokal od ulicy i
        wewnątrz nie zachęca zeby wejść i sprawdzić. Atmosfera i wystrój "tych dwóch
        włoskich" nie jest porównywalny - bez wątpienia na korzyść Restauracji włoskiej
        na ul. Klonowej.Mnie tam nie jest obojetne w jakich warunkach (wnętrzu) jem,
        szczególnie jak mam do wyboru równie dobre jedzenie.Tam jest ta wiecej gwiazdek
        i to jest ta wyższa klasa. I o to chodzi. Bary mleczne to przeszłość!
        • Gość: Ian_Curtis Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:06
          W sumie masz rację, na Kolonowej nie byłem więc się nie wypowiadam. Natomiast jest jedna restauracja którą uwielbiam, i jeżeli zmieniła by swój wygląd ( taki wczesny Gierek) to bardzo dużo by straciła. Z tego co wiem bywalcy bardzo sobie cenią jej wygląd, mowa o krakowskim Balatonie :-)
          • Gość: zadowolony Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:29
            Ja byłem z dziewczyną w tej włoskiej Restauracji na Klonowej. Nastrój extra.
            Czujesz intymność. Nikt nie siedzi ci na plecach. Cicha, nastrojowa włoska
            muzyczka sącząca się z głosnika robi swoje. Zalecam szczególnie wtedy jak jest
            problem... Pomaga uleczyć - szczególnie humor dziewczyny. Sprawdzone!!!
            • Gość: qwerty Re: Restauracje IP: 213.199.193.* 05.08.05, 20:48
              myślisz gościu że jak będziesz zmieniał nicki to ktoś łyknie że jest tyle
              zadowolonych osób z restauracji na klonowej?
        • Gość: anka Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 20:57
          Powiem szczerze że o ostatnio byliśmy tam z meżem bo blisko i pełne
          rozczarowanie, zupa z mrożonki i wszstko jedno jakie zamówisz drugie tak samo
          smakuje. A szkoda...
    • Gość: Leśniczy Re: A co z Tarą i Lawendą? IP: 193.59.172.* 05.08.05, 14:47
      Świetna restauracja przy Warszawskiej była, bo zniknęła niespodziewanie.
      Kto9 wie dlaczego?
    • Gość: Smakosz Piwnica pod Feniksem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:40
      Chodzi mi o Piwnicę pod Feniksem na Sienkiewicza. Chodziłem tam bardzo często
      ze wzgledu na naprawdę wyśmienite Burrito, które w tej części Polski można było
      zjeść tylko tam. Żadne krakowskie meksykańskie restaurace nawet się nie
      umywały, obsługa przemiła, a przy tym ceny normalne.
      Od jakiechś 3 miesięcy zauważyłem, że restauracji nie ma. Ale widząc w gazecie
      recenzję ucieszyłem się, bo myslałem, ze otworzyli znowu. Chciałem zarezerwować
      stolik jak zwykle.

Dzwonię tam gdzie zawsze, telefon podany na wizytówce mam. Odbiera ktoś i po
      chwili rzuca słuchawką. Dzwonie 2 raz, myslałem, ze mnie źle połączyło. Znowu
      to samo.
      Nie dałem za wygraną, mam też telefon do właścicielki na komórkę. Dzwonię.
      Odpowiada mi jakiś młody chłopak, nie wie nic o żadnej restauracji, w ogóle
      pomyłka.
      Dobra, mam tez telefon domowy. Dzwonię. Odpowiada mi pani z TPSA. NIE MA
      TAKIEGO NUMERU !

Moje pytanie : Co sie stało z restauracją i ich właścicielami ?
    • Gość: meg Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 18:40
      Muszę... bo mnie oczy bolą. CHIŃSZCZYZNA się pisze!!!! Bo Chiny tez sa
      przez "CH":). Dlatego zjadleś jakieś g... sfalszowane, nie zauwazyles innej
      pisowni:))) i sie teraz na forum chwalisz:))). Tylko czym ty sie chwalisz?????
    • Gość: kika Re: Restauracje IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.08.05, 15:18
      niech nikt nie używa mojego nicka - wara, wyżucenie Feniksa to jakaś afera
      towarzyska, więcej na ten temat zapewne wie xyz zauważyłam, że wie dużo kto z
      kim i dlaczego i o co chodzi . Jeśli chodzi o chńszczyznę to na pierwszym
      miejscu jest zakład przy ul.Żelaznej , potem w ZDZ,przy Klonowej nie byłam ,ale
      zaraz tam pójdę-jestem przed objadkiem,gości polecam zaprowadzić do WINNICY
      trzymają ,,KLASĘ,,i na Stadion do Dworku kuchnia SUPER
    • Gość: bywalec Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:12
      Winnica i ten Dworek owszem, niezłe, ale - przede wszystkim Winnica, to
      archaizm minionej epoki. Ciemno, ponuro. Czas - dla nich -stanął w miejscu.Źle
      mi sie kojarzy. Nie te klimaty.We Dworku na Stadionie podali mi kiedyś
      carpaccio z pieprzem, który miał udawać kapary. O czym mowa!?
      • Gość: ola1 Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:09
        Winnica - beznadzieja! Do tego niesmacznie!
    • Gość: Somebody Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:43
      1. Akropol - jakieś dwa lata temu tam byłem i mnie odrzuciło - bardzo tłuste potrawy, średnio doprawione - zniechęciło mnie.

2. Asean - dość miły wystrój, miła obsługa - jedzenie - przeciętne, choć jak na Kielce to chyba najlepsze miejsce żeby spróbować tego typu kuchnię.

3. Bravo - kiedyś, kiedyś... :) było fajnym miejscem. B. dobre lody, niezłe jedzenie. Jednak na siłę starali się być "first klas" i kładzenie ruchem posuwistym noży i innej częsci zastawy budziło we mnie śmiech. To samo próba wymówienia nazw włoskich potraw przez kelnera jak je podawał. Ale dawno nie byłem i może czas znowu odwiedzić :)

4. Leśny Dwór - jak się otwierali to raczej jedzenie średnie, ostatnio byłem ponownie i miła zmiana. Bardzo miła obsługa, ceny przystępne. Przepyszny żurek w chlebie.

5. Monte Carlo - jak dla mnie niedopracowany wystrój, rok temu obsługa była "niedorobiona" :) Mieli świetne pierogi z jagodami :)

6. Nefretiti - miła obsługa, smaczne jedzenie. W prównaniu ze Sphinxem - więcej treściwego jedzenia niż kapusty pekińskiej :)

7. Sphinx - podbnie jak nefretiti. Obsługa wg mnie jednak o wiele milsza :) Wybór też większy - można zabrać praktycznie każdego i każdy coś dla siebie znajdzie :) No i fajny wystrój. Nie wiem czy już mają alkohole :(

8. Winnica - ludzie marudzą że wystrój jak z najgorszych czasów PRLu :) ale to jest to! Gością z innych miast szczęka odpada jak wchodza tam :) Bez zmian - wiszący metal u lamp, malowane w kwiatki stoły... NIECH SIĘ NIE ZMIENIA!!! ew odnowienie i wygląd przed :) no i wejście. Jedzenie - taniutkie i b.dobre. Polecany zestaw - żarkoje - (do G.W. 26 PLN) + kompot za ok 0,80 PLN :)))

9. Wiedeńska - klasa sama w sobie. Bardzo przyjemny wystrój, super miła obsługa - ale miła a nie wchodząca bez mydełka :) Jak dla mnie - karty dań wyjątkowo nieczytelne. Jedzenie dobre, ale cenowo jakby spadły tak po 2 PLN to bym się nie obraził :) Super naleśnik ze szpinakiem w pomidorach :) Pyszne ciasta.

10. Wiejska - nie wiedziałem że jeszcze istnieje :) Kiedyś mieli tam przepyszną michę pierogów w drewnianej misie. Ale z jakieś 2-3 lata już tam nie byłem :( Trzeba to naprawić :)
      • Gość: ola1 Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:16
        Jaką polecilibyście jadłodajnie?
        Chodzi o to, żeby było tanio i smacznie, nastrój nieważny...
        Jak trzeba codziennie zapłacic za obiad, to nastrój jest mniej ważny
        od ceny.
        Co myślicie o Tempo i o Jadłodajni u Romana?
        Może ktoś tam jadł?
        • Gość: Somebody Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:30
          U Romana nie jadłem.

Tempo ma dość smaczne posiłki.

Z takich innych to jeszcze:

1. W Tesco:

- Kebab (szczególnie kebab na frytkach i kebab w naleśniku)
          - North Fish - choć są dość drogie dania

2. Bar mleczny na ul. Żelaznej

• Gość: żarłok Re: Restauracje IP: *.fortes.pl 09.04.06, 15:00
            Jest jeszcze Sprint na Złotej.
            Nie rewelacja, ale całkiem przyzwoite.
      • Gość: Somebody Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:35
        Widzę że wskoczył wątek i aż z przyjemnością poczytałem co pisałem :)))

Więc ciąg dalszy po pół roku :)

11. Restauracja Włoska - Klonowa - miejsce dla każdego. Bardzo dobre przystawki, a także syte i bardzo smaczne dania głowne. Przemiła obsługa, a właściciel pokazuje czym jest podejście do klienta w dosłownym tego słowa znaczeniu. Bardzo miły wystrój, miła muzyka.

12. Meksykańska (d. Tara na Warszawskiej). Miły wytsrój, spory wybór potraw, choć karta dań mało czytelna. Potrawy - pamiętając Taco z Krakowa, jakoś czuję niedosyt. Ale od czasu do czasu warto podejść. Polecam szczególnie krewetki w czosnku. Na początku dosć długo czekało się na obsługę, ale teraz już bardzo miło i sprawnie.

13. Włoska na Ściegiennego. Potrawy smaczne, porcje przyzwoite. Sama restauracja ma przyejmny, choć mało włoski klinat ;) Chyba ze klimat mają podnosić kelnerzy obwieszeni tombakiem i spaleni na czarno :)
        • Gość: tomj Re: Restauracje IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.06.06, 10:41
          Polecam Mexico przy Warszawskiej Zaraz przy rynku, koło dominetbanku. Bardzo
          smaczne jedzenie, duży wybór. Krewetki w czosnku rewelacja, Zimne gazpacho i
          mięsa z grilla bardzo smaczne. Super. No i miły klimacik, w szczególności
          podczas tych gorących dni. Chłodniutko. Można zapomnieć o upale! POLECAM
    • Gość: kika Re: Restauracje IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.08.05, 12:06
    • Gość: kika Re: Restauracje IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.08.05, 12:07
      jesli mam polecić to TEMPO lepsze od ROMANA
      • Gość: ola1 Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:33
        a jakie danie moglibyście polecić w Tempo?
      • Gość: mlovelaska Re: Restauracje IP: *.chomiczowka.net.pl 23.04.06, 16:58
        no cóż ta restauracja na Ściegiennego ma takich lovelasów bo szefowa takich
        lubi wiec co sie dziwicie....;)
    • Gość: kika Re: Restauracje IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.08.05, 15:11
      placek po węgiersku- porcja jak dla CHŁOPA
    • Gość: Single Re: Restauracje IP: *.globit / 217.98.57.* 10.08.05, 16:02
      Zawsze jadam na mieście, jestem sam i nikt mi nie gotuje. Uwierzcie mi, że
      najlepsze jedzenie w Kielcach jest w Leśnym Dworze. I tak zupy lubię wszystkie
      najbardziej borowikową no i oczywiście zurek w chlebku, strogonoff wysmienity,
      karczek z grilla super choć niezawsze dostepny, a najlepsze (choc chyba pomysl
      ukradziany z Wiedeńskiej) naleśniki ze szpinakiem!!! polecam.
      • Gość: ola1 Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 17:06
        Czy w Lesnym Dworze nie jest drogo?
        Możesz podać orientacyjne ceny, a także godziny otwarcia?
        • Gość: single Re: Restauracje IP: *.globit / 217.98.57.* 14.08.05, 11:00
          do 22 czyna jest restauracja!!!
          drugie danie od 20 pln!!!
          pozdrawiam
          • Gość: ola1 Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:33
            dzieki za odp
      • Gość: singlegirl Re: Restauracje IP: *.globit / 217.98.57.* 10.08.05, 20:48
        hej singlu, chyba ci tak smutno jadac samemu w tym dworze?, ja chetnie ci
        potowarzysze.
        • Gość: single Re: Restauracje IP: *.globit / 217.98.57.* 14.08.05, 11:03
          Oj Aniu, Aniu?
          Zobacz co jest napisane obok autora, chyba zapomniałaś, że znam Twój numer IP!!!
    • Gość: ole Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:54
      najedliscie sie już wszystkiego co serwowane jest w kielcach.I czy nie macie
      wrażenia że to co proponują kieleckie - niestety - "jadłodajnie" to nic
      oryginalnego i innego niż pospolite ( nie znaczy ze nie dobre!) oferowane
      dania. A zjadłym coś innego niż typowy zestaw pomidorowa + schabowy. Dlatego
      powinno być wiecej restauracji z jedzeniem z innych krajów!!!!!! Włoskich,
      francuskich lub z krajów egzotycznych! W TEN SPOSÓB TEŻ POZNAJEMY COŚ NOWEGO!!!!
      • Gość: Ian_Curtis Re: tak więc dziś zjem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:49
        makaron z brokułami i łososiem... mmmmmmmmmmmmmmmmm pycha :-)

• Gość: Yogibaboo Re: tak więc dziś zjem IP: *.wilan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:42
          Mnie brakuje porządnej restauracji ze świeżymi "owocami morza". Kuchnia
          indyjska też by się przydała :-)
          • Gość: Ian_Curtis Re: tak więc dziś zjem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 07:04
            Tylko skąd u nas świeże owoce morza ? No chyba że uda się wybudowac lotnisko...
      • Gość: kkkk Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:41
        restauracja stangret ,smaczne , i pozywne ni o tanie!!! Ladny wystrój i
        elegancje
    • Gość: blond_inka Asean - pycha! IP: 82.160.122.* 30.01.06, 17:16
      Szczegolnie pozycja 018 (kurczak na ostro bodajze) i czipsy krewetkowe i
      surowka z kapusty i mnostwo innych rzeczy!
    • Gość: mała kasia Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 11:23
      A ja odwiedziłam niedawno nową restaurację w hotelu przy dworcu.Na początku
      myslałam ze nie jest skończona, ale okazało sie że jest tam super.Akurat
      załapałam się na tani obiad, bo okazało się że mają godziny gdzie można zjeść
      tani lunch.Cena jak za obiad w Tempo a jedzonko i atmosfera na najwyższym
      poziomie.Restauracja ma klimat i teraz zamierzam wybrać się wieczorkiem na
      jakąś romatic kolację z małzonkiem.POLECAM!!!
    • Gość: Zeto Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:29
      Żeby restauracja była dobra musi być dobrze skomputeryzowana i mieć
      oprogramowanie GASTRO. Korzystajcie z knajp w których Zeto instalowało system
      kelnerski.
      Zeto Kielce
    • yogibaboo1 AZTEC 01.05.06, 22:49
      Jakoś tak chyba niedawno otworzyli. Byłem dziś pierwszy raz na kolacji. Bardzo
      sympatyczne wnętrze (oby więcej takich knajpek z pomysłem w Kielcach), dobre
      jedzenie (przynajmniej to co jadłem), miła i powabna obsługa (piszę tylko o
      paniach, o panach nie mnie się wypowiadać), że było na kim zawiesić oko podczas
      czekania na jedzonko. Jedyny minus, to nie zawsze pasująca do klimatu muzyka
      (łupiące disco), ale całe szczeście nie cały czas i nie za głośno. Ogólnie na
      plus. Polecam.

Yogi
      • atomm Re: AZTEC 31.05.06, 16:12
        Aztec
        Zdazylo mi sie juz jesc tam ze trzy razy i rowniez polecam
        co do stroju kelenrek, to mam jednak zupelnie inne zdanie... :(

Rowniez moge polecic:
        Akropol na Wesolej
        jedzenie tez niczego sobie, ale malo miejsc

Chinska na Duzej (w podworzu)
        chinszczyzne robia tu najlepiej w Kielcach :)

Wiedenska
        mysle ze to najlepszy lokal tej kategorii w Kielcach
        Jedzenie bardzo dobre, a ceny nie az tak wysokie jak w Exbudzie czy Lesnym
        Dworze
        • albert.x Re: Restauracja AZTEC - niemiła obsłoga 29.08.06, 02:35
          Byłem dzisiaj w restauracji Aztek i musze powiedzieć ze jedzenie dobre ale
          kelnerki…..
          Czuć było od nich alkoholem zarówno dziś jak i przedwczoraj? Trochę nieładnie….
          …muszą nieźle tam chlać!!!! Powinien ktoś coś z tym zrobić bo odstrasza to
          klientów, a mało tego są strasznie chamskie i wredne (nie wszystkie) Jest tam
          tak blondynka chyba z czarnym końcówkami o ile dobrze pamiętam i tak niska z
          ciemnymi włosami. Muzyka tez nie najciekawsza jeżeli chodzi o restauracje z
          żarciem.
          • Gość: jo Re: Restauracja AZTEC - niemiła obsługa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 23:07
            po ponad godzinie czekania na zamowienie i interwencji u szefa
            zostalam poinformowana, ze w momencie skladania zamowienia ta
            pozycja w menu nie byla dostepna. NIE POLECAM. obsluga niemila,
            ktora nawet burakow nie powinna na rynku sprzedawac...
        • Gość: Łukasz Re: AZTEC IP: *.gprs.plus.pl 18.11.08, 12:13
          Aztec Kielce to prawdziwa porażka, jadłem tam 2 razy i 2 razy
          niewypał. Woczraj jadłem indyka pieczonego w sezamie podawanego na
          czekoladzie z ziemniakami. Indyk a raczej stara przesuszona gicz
          była tak twarda że się nie dało wbić widelca. Sezamu nei było,
          czekolada była ok a ziemniaki jakieś statre przygotowane pewnie 2
          dni wcześniej i odgrzane w mikrofalówce. Poprostu porażka totalna.
          Tak samo nie polecam golonka pieczonego, stare odgrzewane dziadostwo.
          Nie polecam tego lokalu a procując na budowach w całej Polsce trochę
          zwiedziłem przeróżnych restauracji i barów. PZDR i nie trujcie się
      • Gość: Nieznajoma Re: AZTEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 08:24
        Aztec to syf, jedzenie jest okropne, a Panie ktore tam pracuja sa
        zatrudniane z "autostrady" :) obsluguja nie tylko klientow w
        aztecu :/
        • Gość: ciekawy Re: AZTEC IP: 79.139.11.* 01.05.09, 21:41
          A nie rozumiem jak to obsługują nie tylko w aztecu ??
    • Gość: ja Re: Restauracje IP: 193.25.222.* 14.06.06, 12:01
      A gdzie rzecz o "Aztecu" oraz np mexykańskiej???
    • Gość: to jeszcze ja Re: Restauracje IP: 193.25.222.* 14.06.06, 12:02
      Czy ktos to aktualizuje????
    • Gość: Kinga Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:20
      Pod Złota Różą najlepsza restauracja w miescie, super jedzonko, ekstra sala bankietowa bylam na weselu ;))))))))))))),
    • Gość: z Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:55
      Tempo - jeśli chcecie zjeść sprawnie, dobrze i niedrogo, minusem jest wybitnie
      barowa atmosfera i okrzyki ;]

Winnica - wystrój i na plus i na minus, co kto lubi, za to żarkoje zjeść trzeba

Leśny Dwór - ładny wystrój i dobra obsługa, dobrze podane jednak jak dla mnie
      bez smaku, może kucharz miał gorszy dzień

Włoska na Ściegiennego - smacznie i sympatycznie ale niekoniecznie po włosku jak
      sugerowała nazwa, dobre sałatki

Sphinx - za dużo zapychacza frytkowego i kapusty, za mało mięsa ale dość
      smacznie i niedrogo

Wiedeńska - miło i sympatycznie jednak kulinarnie jak dla mnie bez rewelacji
    • Gość: ziomek Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 19:47
      byłem 24 maja na weselu w restauracji stangret w kielcach jedzenie
      było ochydne br......zimne niesmaczne bardzo się popsuło dawniej
      było super pewnie zmienili kucharza na lepszego ha...ha...ha...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka