Dodaj do ulubionych

Politechnika Świętokrzyska

31.07.05, 13:25
Piszcie wszystko co wiecie na temat tej uczelni :) i wszsytko co wiecie o jej
akademikach :) jetem ciekawa jak to wszystko wyglada :) i czy zostac tutaj po
pierwszym roku czy tez przenosic sie gdzies indziej ??
Obserwuj wątek
    • Gość: scyzor Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:19
      To co ty kobito robiłaś przez cały pierwszy rok, skoro do tej pory nie wiesz jak
      jest na PŚk ???
      • laniunia Re: Politechnika Świętokrzyska 01.08.05, 10:01
        kochaniutki ja dopiero ide na te studia :P pierwszy rok bede zaczynała :P
        • Gość: scyzor Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:05
          To po co idziesz na PŚk, jak się zaraz chcesz przenosić ??????
          • Gość: Moo Re: Politechnika Świętokrzyska IP: 195.116.211.* 02.08.05, 00:41
            Bo gdzie indziej jej nie chcieli, proste.
            • laniunia Re: Politechnika Świętokrzyska 02.08.05, 09:34
              Jakze brutalne ale prawdziwe :P po prostu tam gdzie chciałam to mnie nie
              [przyjeli :P a na politechnike tak :P wole studiowac rok tutaj i sie przeniesc
              niz miec rok w plecy :P chyba ze to jest trudne do pojecia dla ciebie :P
              • Gość: Moo Re: Politechnika Świętokrzyska IP: 195.116.211.* 02.08.05, 10:35
                Zdarza się. Moja kuzynka tak musiała. Posiedziała rok na Polibudzie i uciekła z krzykiem. Potem skończyła gdzieś niemiecki, wyjechała do Niemiec, wyszła tam za emigranta - kolegę z dzieciństwa i teraz... w wieku 30 lat znowu musi studiować bardzo techniczne przedmioty, wśród których programowanie w C# jest chyba najprostszym.
                Więc może zostaniesz na naszej Politechnice? Tylko idź na wydział elektryczny, bo tam jest najmniej rysunku technicznego / geometrii wykreślnej :)
                • laniunia Re: Politechnika Świętokrzyska 04.08.05, 16:58
                  heh zobaczymy jak to bedzie na taj "waszej" politechnice :D a jestem na
                  zarzadzaniu i inzynierii produkcji :)) Pozdrawiam :D
                  • Gość: :) Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.crowley.pl 04.08.05, 17:08
                    uciekaj jak najszybciej :)
    • Gość: scyzor Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:37
      Uciekaj jak najszybciej, jeszcze przed pierwszym rokiem.
      Po cholerę na polibudzie kolejna taka "inteligentka".
      • laniunia Re: Politechnika Świętokrzyska 05.08.05, 09:23
        hehe co masz na myśli mowiąc inteligenstka ?? Poza tym nie wiem jeszcze jak to
        wyglada:P moze mi sie spodoba i zostane tam na 3 lata i zrobie inzyniera :p a
        na magistra przeniose sie gdzies indziej :)
        • Gość: scyzor Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:44
          Chroń nas Boże przed takimi "inżynierami"
    • Gość: student Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:31
      laluniu, jeżeli jesteś ładna, to zostań. Chętnie sprawdzę twoje umiejętności i
      zrobię Ci egzamin ustny :)
      • laniunia Re: Politechnika Świętokrzyska 06.08.05, 10:32
        kurcze kazdy facet tylko o jednym :P nie wiem czy jestem ładna moj chlopak mowi
        ze jestem śliczna :P

A ty scyzor nie wiem co masz przeciwko mnie i inzynierowi ?? mozesz mi to
        wytlumaczyc ?
        • Gość: scyzor Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:34
          A właściwie nic.
          Tylko jakoś nie może mi się zgrać: inż. Lalunia
          Brzmi okropnie, nie???
          • laniunia Re: Politechnika Świętokrzyska 07.08.05, 10:17
            jej na imie mam Iwona :P to tylko nick nazwiska nie podam :)) rzeczywiscie z
            inż laniunia dziwnie brzmi :P ale tak narpawde ktos taki nie bedzie istniał :P
    • Gość: bimber A czy już wiedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:42
      co absolwenci mają robić po tym „zarzadzaniu i inzynierii produkcji”?
      Bo jeszcze rok temu nie wiedzieli i nie wiedzieli czego właściwie uczyć.
      Postanowili więc na ten kierunek przyjmować matołków, którzy są wrażliwi na
      atrakcyjne nazwy.
      • laniunia Re: A czy już wiedzą 07.08.05, 10:18
        No coż ja wiem co moge robic po tym kierunku, poza tym po 3 latach się prznosze
        wiec chyba nie bede miała problemu :)
        • Gość: bimber Re: A czy już wiedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 10:34
          Skoro wiesz, to tylko pogratulować :)

Myślisz, że jak się przeniesiesz, to zyskasz nowych klientów?
          • laniunia Re: A czy już wiedzą 07.08.05, 14:22
            co masz na mysli mowiac ze zyskam nowych klijentow ?? ;/
          • laniunia Re: A czy już wiedzą 07.08.05, 14:22
            cio masz na mysli mowiac ze zyskam nowych klijentow ??
            • Gość: scyzor Re: A czy już wiedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:46
              A co taka niedomyślna jesteś???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka