laniunia 31.07.05, 13:25 Piszcie wszystko co wiecie na temat tej uczelni :) i wszsytko co wiecie o jej akademikach :) jetem ciekawa jak to wszystko wyglada :) i czy zostac tutaj po pierwszym roku czy tez przenosic sie gdzies indziej ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scyzor Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:19 To co ty kobito robiłaś przez cały pierwszy rok, skoro do tej pory nie wiesz jak jest na PŚk ??? Odpowiedz Link Zgłoś
laniunia Re: Politechnika Świętokrzyska 01.08.05, 10:01 kochaniutki ja dopiero ide na te studia :P pierwszy rok bede zaczynała :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 23:05 To po co idziesz na PŚk, jak się zaraz chcesz przenosić ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moo Re: Politechnika Świętokrzyska IP: 195.116.211.* 02.08.05, 00:41 Bo gdzie indziej jej nie chcieli, proste. Odpowiedz Link Zgłoś
laniunia Re: Politechnika Świętokrzyska 02.08.05, 09:34 Jakze brutalne ale prawdziwe :P po prostu tam gdzie chciałam to mnie nie [przyjeli :P a na politechnike tak :P wole studiowac rok tutaj i sie przeniesc niz miec rok w plecy :P chyba ze to jest trudne do pojecia dla ciebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moo Re: Politechnika Świętokrzyska IP: 195.116.211.* 02.08.05, 10:35 Zdarza się. Moja kuzynka tak musiała. Posiedziała rok na Polibudzie i uciekła z krzykiem. Potem skończyła gdzieś niemiecki, wyjechała do Niemiec, wyszła tam za emigranta - kolegę z dzieciństwa i teraz... w wieku 30 lat znowu musi studiować bardzo techniczne przedmioty, wśród których programowanie w C# jest chyba najprostszym. Więc może zostaniesz na naszej Politechnice? Tylko idź na wydział elektryczny, bo tam jest najmniej rysunku technicznego / geometrii wykreślnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
laniunia Re: Politechnika Świętokrzyska 04.08.05, 16:58 heh zobaczymy jak to bedzie na taj "waszej" politechnice :D a jestem na zarzadzaniu i inzynierii produkcji :)) Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.crowley.pl 04.08.05, 17:08 uciekaj jak najszybciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:37 Uciekaj jak najszybciej, jeszcze przed pierwszym rokiem. Po cholerę na polibudzie kolejna taka "inteligentka". Odpowiedz Link Zgłoś
laniunia Re: Politechnika Świętokrzyska 05.08.05, 09:23 hehe co masz na myśli mowiąc inteligenstka ?? Poza tym nie wiem jeszcze jak to wyglada:P moze mi sie spodoba i zostane tam na 3 lata i zrobie inzyniera :p a na magistra przeniose sie gdzies indziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:44 Chroń nas Boże przed takimi "inżynierami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:31 laluniu, jeżeli jesteś ładna, to zostań. Chętnie sprawdzę twoje umiejętności i zrobię Ci egzamin ustny :) Odpowiedz Link Zgłoś
laniunia Re: Politechnika Świętokrzyska 06.08.05, 10:32 kurcze kazdy facet tylko o jednym :P nie wiem czy jestem ładna moj chlopak mowi ze jestem śliczna :P A ty scyzor nie wiem co masz przeciwko mnie i inzynierowi ?? mozesz mi to wytlumaczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor Re: Politechnika Świętokrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:34 A właściwie nic. Tylko jakoś nie może mi się zgrać: inż. Lalunia Brzmi okropnie, nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
laniunia Re: Politechnika Świętokrzyska 07.08.05, 10:17 jej na imie mam Iwona :P to tylko nick nazwiska nie podam :)) rzeczywiscie z inż laniunia dziwnie brzmi :P ale tak narpawde ktos taki nie bedzie istniał :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber A czy już wiedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:42 co absolwenci mają robić po tym „zarzadzaniu i inzynierii produkcji”? Bo jeszcze rok temu nie wiedzieli i nie wiedzieli czego właściwie uczyć. Postanowili więc na ten kierunek przyjmować matołków, którzy są wrażliwi na atrakcyjne nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
laniunia Re: A czy już wiedzą 07.08.05, 10:18 No coż ja wiem co moge robic po tym kierunku, poza tym po 3 latach się prznosze wiec chyba nie bede miała problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: A czy już wiedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 10:34 Skoro wiesz, to tylko pogratulować :) Myślisz, że jak się przeniesiesz, to zyskasz nowych klientów? Odpowiedz Link Zgłoś
laniunia Re: A czy już wiedzą 07.08.05, 14:22 co masz na mysli mowiac ze zyskam nowych klijentow ?? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
laniunia Re: A czy już wiedzą 07.08.05, 14:22 cio masz na mysli mowiac ze zyskam nowych klijentow ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor Re: A czy już wiedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:46 A co taka niedomyślna jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś