wako3 17.08.02, 18:12 Poszukuję pilnie książki: Ryszard Engelking "Topologia Ogólna", dowolne wydanie. Z góry dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wako3 Re: poszukuję książki 20.08.02, 20:16 Może ktos zna kogos kto chciałby sprzedać "Topologię ogólną" Engelkinga. Jestem otwarty na dyskusje o cenie. Na ile wiem, rzecz jest w Kielcach mało przydatna, jest zresztą relatywnie nowa (nowsza niż Engelinga) kaiążka Jaenicha. Ja potrzebuję kupic Engelkinga własnie z przyczyn czysto "osobistych". Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
wako3 Re: poszukuję książki 20.08.02, 20:17 Nie mam pojęcia jakie prawo złamałem. Chcę kupić książkę. Czy to jest przestępstwo?!! Odpowiedz Link Zgłoś
wako3 Re: poszukuję książki 20.08.02, 20:22 Jakie prawo naruszyłem?!! Chcę kupić książkę. Czy to przestępstwo?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wako3 Re: poszukuję książki IP: *.pu.kielce.pl / 192.168.192.* 20.08.02, 20:30 wako3 napisał: > Jakie prawo lub regulamin naruszyłem?!! Chcę kupić książkę. Czy to przestępstwo?!! O CO TU CHODZI?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble_ble Re: poszukuję książki IP: *.pu.kielce.pl / 192.168.192.* 20.08.02, 20:32 Gość portalu: wako3 napisał(a): > wako3 napisał: > > > Jakie prawo lub regulamin naruszyłem?!! Chcę kupić książkę. Czy to > przestępstwo?!! > > O CO TU CHODZI?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wako3 Re: poszukuję książki 20.08.02, 21:05 Gość portalu: ble_ble napisał(a): > Gość portalu: wako3 napisał(a): > > > wako3 napisał: > > > > > Jakie prawo lub regulamin naruszyłem?!! Chcę kupić książkę. Czy to > > przestępstwo?!! > > > > O CO TU CHODZI?!!!! Tytułem wyjasnienia. Usiłowałem napisać list, ze poszukuję książki (to ten drugi w wątku). zamiast treści mego listu pojawił sie napis iż "wiadomość została usunieta za wgledu na naruszenie prawa lub regulaminu". Testowałem z dwóch komputerów, równiez jako gość portalu i zawsze było tak samo. Historia powtórzyła się kilka razy. Wygląda na to, że forum nie przyjmowało po prostu wiadomości z naszego serwera. Stąd te zapytania. Zmieniło sie po telefonie do Redakcji. Ja dalej nic nie rozumiem. Jeśli ktoś cos wie niech napisze. Odpowiedz Link Zgłoś