Dodaj do ulubionych

poszukuję książki

17.08.02, 18:12
Poszukuję pilnie książki: Ryszard Engelking "Topologia Ogólna", dowolne
wydanie. Z góry dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • wako3 Re: poszukuję książki 20.08.02, 20:16
      Może ktos zna kogos kto chciałby sprzedać "Topologię ogólną" Engelkinga. Jestem
      otwarty na dyskusje o cenie. Na ile wiem, rzecz jest w Kielcach mało przydatna,
      jest zresztą relatywnie nowa (nowsza niż Engelinga) kaiążka Jaenicha. Ja
      potrzebuję kupic Engelkinga własnie z przyczyn czysto "osobistych". Bardzo
      proszę o pomoc.
      • wako3 Re: poszukuję książki 20.08.02, 20:17
        Nie mam pojęcia jakie prawo złamałem. Chcę kupić książkę. Czy to jest
        przestępstwo?!!
        • wako3 Re: poszukuję książki 20.08.02, 20:22
          Jakie prawo naruszyłem?!! Chcę kupić książkę. Czy to przestępstwo?!!
          • Gość: wako3 Re: poszukuję książki IP: *.pu.kielce.pl / 192.168.192.* 20.08.02, 20:30
            wako3 napisał:

> Jakie prawo lub regulamin naruszyłem?!! Chcę kupić książkę. Czy to
            przestępstwo?!!

O CO TU CHODZI?!!!!
            • Gość: ble_ble Re: poszukuję książki IP: *.pu.kielce.pl / 192.168.192.* 20.08.02, 20:32
              Gość portalu: wako3 napisał(a):

> wako3 napisał:
              >
              > > Jakie prawo lub regulamin naruszyłem?!! Chcę kupić książkę. Czy to
              > przestępstwo?!!
              >
              > O CO TU CHODZI?!!!!
              • wako3 Re: poszukuję książki 20.08.02, 21:05
                Gość portalu: ble_ble napisał(a):

> Gość portalu: wako3 napisał(a):
                >
                > > wako3 napisał:
                > >
                > > > Jakie prawo lub regulamin naruszyłem?!! Chcę kupić książkę. Czy to
                > > przestępstwo?!!
                > >
                > > O CO TU CHODZI?!!!!

Tytułem wyjasnienia. Usiłowałem napisać list, ze poszukuję książki (to ten
                drugi w wątku). zamiast treści mego listu pojawił sie napis iż "wiadomość
                została usunieta za wgledu na naruszenie prawa lub regulaminu". Testowałem z
                dwóch komputerów, równiez jako gość portalu i zawsze było tak samo. Historia
                powtórzyła się kilka razy. Wygląda na to, że forum nie przyjmowało po prostu
                wiadomości z naszego serwera. Stąd te zapytania. Zmieniło sie po telefonie do
                Redakcji. Ja dalej nic nie rozumiem. Jeśli ktoś cos wie niech napisze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka