Dodaj do ulubionych

Sondaż wyborczy w Świętokrzyskiem

IP: *.MAN.atcom.net.pl 30.08.05, 20:59
Oto wyniki z badania 23 sierpnia 05
PiS 32%
PO 24%
LPR 12%
Samoobrona 12%
SLD 8%
Pozostałe razem 12%
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Kto to robił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:02
      Z jakiego źródła pochodzą te dane?
      • Gość: gallup Re: Kto to robił? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.05, 21:05
        Z brudnego palca wyssane.
        • Gość: PanTor Re: Kto to robił? IP: *.MAN.atcom.net.pl 30.08.05, 21:14
          Sondaż robiła znana agencja badań marketingowych za pomoca najnowszych metod
          ilosciowych. Nazwy nie moge wymienić, bo byłaby to reklama
          • Gość: kielecki Re: Kto to robił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:47
            Nie reklama, jak sie podaje badanie to i źródło. Uważasz, ze wiadomosci tvp
            reklamuja CBOS? No nie, prawda?
            • grodek1 Re: Kto to robił? 31.08.05, 14:10
              Tych Agencji Reklamowych w www.google.pl jest jak Grzybow po deszczu
              Oto dobre i mniej dobre, a ktore Sprawiedliwe i Odwazne, to ja nie wiem
              Wiem tylko www.abm.pl oraz www.cbos.pl Czy mam Wam wszystkie
              wypisac, bo Ja jestem Odwazny, a nie taki jak Ty ?
              • Gość: Proste Re: Kto to robił? IP: *.MAN.atcom.net.pl 31.08.05, 23:04
                Media podaja tylko wtedy nazwy agencji, gdy zaplca im za wyniki, czyli - gdy
                kupią wyniki badań.
                Ja ich nie kupiłem, ale podejrzałem i sie podzieliłem informacjami
                • Gość: Oko Re: Zadziwiajaco zgodne IP: 193.59.172.* 01.09.05, 10:20
                  są podane przez Ciebie wyniki sondazu z wynikami badań czolowych osrodków
                  badania opinii publicznej (w podziale na wojewodztwa - wyborcy z
                  woj.kieleckiego są niesłychanie stabilni w deklaracjach)
        • Gość: Pantor Re:Palec okazał sie czysty IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.09.05, 23:15
          A twoje intencje - brudne
    • Gość: tak głosuj!!!!! Re: Sondaż wyborczy w Świętokrzyskiem IP: 213.199.193.* 31.08.05, 13:52
      oto prawidłowa kolejność tych badań:
      PiS 32%
      LPR 24%
      Samoobrona 18%
      PO 12%
      SLD 3%
      • krzys23-1986 Re: Sondaż wyborczy w Świętokrzyskiem 31.08.05, 14:58
        naszczęście niemożliwym ten sondaż jest bo mamy na tyle inteligentnych ludzi w
        województwie że oszołomki pokroju PiS czy LPR lub Samoobrony nie powinni zdobyć
        wiecej niż po jednym mandacie!!!!
        • Gość: Ręce opadają Re: Sondaż wyborczy w Świętokrzyskiem IP: *.MAN.atcom.net.pl 31.08.05, 15:36
          Tak, w Świętokrzyskiem pełni takich półinteligentów półanalfabetów, jak ty - co
          to nawet prostego zdania po polsku nie sa w stanie poprawnie sformulować. Jeśli
          jeszcze kiedys bedziesz cos pisał, to pokaz to co napisałeś synowi sasiadów z
          IV -VI klasy szkoły powszechnej. Poprawią i będzie O.K.
          • Gość: meg Re: Sondaż wyborczy w Świętokrzyskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:35
            Oj, nie ryzykowalabym, bo i Ciebie mozna sprawdzic:))).Calusy dla Krzysia:)
            • krzys23-1986 Re: Sondaż wyborczy w Świętokrzyskiem 31.08.05, 19:15
              a jak bo cie potraktuje ostra porcja metalu i punka!!!
              • Gość: pułkownik Re: Sondaż wyborczy w Świętokrzyskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 00:03
                Pułkownik słub specjalnych Konstanty Miodowicz, numer 1 na liście PO, ciągnie
                partię w...dół. Brawo PiS.
                • mgr.prezio Pułkownik Niedziela ciągnie listę w górę! 01.09.05, 02:28
                  Jak dobrze pójdzie uzyskają 0,5%.
                • Gość: bronx Re: Sondaż wyborczy w Świętokrzyskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 08:10
                  PiS tez ma swojego Massalskiego. Tez mu nie urosnie:).
    • Gość: misterxy Re: Sondaż wyborczy w Świętokrzyskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:22
      Chyba twojego badania.
    • Gość: PanTor Re: Miesiąc przed wyborami!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.09.05, 22:53
      A taki celny!
      Brawo sondażyści!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka