Gość: telewidz IP: *.kielce.net.pl 02.09.05, 14:29 jakie sie pojawia i kiedy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrykacz.imieninowy Re: jakie nowe programy tvp3 kielce??? 02.09.05, 14:37 Słyszałem o jakims przeglądzie kulturalnym... Jakies programy z knajp, klubów, imprez mają być przygotowane. Coś takiego chodzi mi po głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobycoby Re: jakie nowe programy tvp3 kielce??? 02.09.05, 14:43 Ja na wlasne oczy widzialem jak po glowie pstrykaczowi imieninowemu chodzily potezne wszy z tvp3 kielce.Zawszona telewizja, wszy juz po niejednej glowie rozlazly sie w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Re: jakie nowe programy tvp3 kielce??? 02.09.05, 14:54 I saw with my own eyes like after the brain Pstrykacz Imieninowy mighty lice went to Kielce from TVP3. Lousy television, lice already sprawled after more than one brain in Kielce. ---- PSTRYKU He is definitely most better Mieczysław Fogg. Odpowiedz Link Zgłoś
kobycoby Re: jakie nowe programy tvp3 kielce??? 02.09.05, 18:32 What do you want to proove???You can write three sentesces in English??? I can write much more but for what??? I am in POLISH FORUM and I expect everybody to wtite in Polish, sort of. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muslim Re: jakie nowe programy tvp3 kielce??? IP: 213.199.193.* 03.09.05, 23:09 Ders neun viarsned jountrest greolyx.Treeqmess gerd al qaweurd soonez, bre zaoderund ned sutro. Az werdus sali mufertun qwerdes ?! Odpowiedz Link Zgłoś