Dodaj do ulubionych

MIODOWICZ SPALONY

IP: *.chemar.com.pl 06.09.05, 09:02
Przez swoje fałszerstwa. Jak można tak w parę chwil oczernić człowieka swoimi
kłamstwami, zrównać go z błotem, zszargać jego dobre imię tylko po to aby
zdobyć poparcie swojego człowieka. On wiedział że sprawa z Jarucką jest
gów..no warta ale liczyli ci z PO że sprawa się wyjaśni po październiku. A tu
niespodzianka. Wszystko wyszło na jaw. I myślę że wszystkim sterował TUSK.
Brzydzę się wami panowie z Platformy Obywatelskiej.

ps. nie jestem z żadnej partii. To co napisałem to moja obiektywna ocena.
Obserwuj wątek
    • Gość: janek44 Re: MIODOWICZ SPALONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:04
      Przekaz to swoim kumplom i znajomym zeby sie przy głosowaniu nie pomylili.
      K. M. jest na pierwszym miejscu listy PO.
      • Gość: platforma? Re: MIODOWICZ SPALONY IP: *.chemar.com.pl 06.09.05, 13:10
        Myśle że każdy zdrowo myślący nie będzie głosował na Konstantego. On nawet
        nawiedza we śnie Babetkę. Potem budzi się i ma brudne prześcieradło. łłłeeeeee
        • Gość: babetka Re: MIODOWICZ SPALONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:11
          Ozesz wy swinie....
          • Gość: albert Re: MIODOWICZ SPALONY IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.09.05, 20:25
            Ależ to była piękna riposta:)))))..... i poprzedni post, też nienajgorszy:))
            Pozdrawiam
    • Gość: czerwony pająk Re: MIODOWICZ SPALONY IP: *.pl / *.pl 07.09.05, 15:00
      MIODOWICZ to CH...
      • Gość: sprawiedliwy Re: MIODOWICZ SPALONY IP: 213.25.179.* 08.09.05, 18:51
        Żeby to chociaż był ch....
        A to przecież mały fiutek.
    • Gość: Platforma - NIE!! Re: MIODOWICZ SPALONY IP: *.chemar.com.pl 08.09.05, 07:58
      ;) Najlepiej Miodowiczowi wychodzi zbieranie na kwestach.
      • Gość: WujCiętaRiposta Re: MIODOWICZ SPALONY IP: 212.244.153.* 08.09.05, 12:47
        Tenże Pan, gdy było głosowanie nad liczbą województw, jako reprezentant naszego
        regionu GŁOSOWAŁ ZA LIKWIDACJĄ WOJEWÓDZTWA! Dziękujemy Panie pośle. Czy tym
        razem też się powtórzy ta historia...?
        • Gość: stos Re: MIODOWICZ SPALONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:01
          Tylko bez stosów. Nie palcie człowieka żywcem. Panie Boże, za co nas tak każesz,
          zsyłając agenta jako kandydata do parlamentu. Wybierz Boże inny kraj, inne
          województwo, dość mamy kłopotów swoich własnych.
      • Gość: Mietek Re: MIODOWICZ SPALONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:59
        No, i jeszcze udział we Mszach, które zamawia sztab wyborczy PO -))). Ciekawe,
        czy na tą do Bazyliki Katedralnej przyjdzie.
    • Gość: Rychu Re: Kto nie z WŁODKIEM IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.09.05, 22:00
      tego sierpem
      potem młotkiem
      I po sprawie - W. Comusiewicz wygra!!!
    • Gość: ufff:) Re: MIODOWICZ SPALONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:39
      Jej, ale sie przestraszylam, ze panie tez Cie brzydza:))). Odetchnelam jednak,
      ze chodzi tylko o facetow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka