Dodaj do ulubionych

Wzruszenie Marka Borowskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 09:38
Przyjaciel Adama Michnika, Marek Borowski, wzruszył się, że pan Rokita ma
kilka imion. Między innymi Jan, Maria, Władysław.
Nie wiem, czy Marek Borowski wzrusza się, gdy słyszy nazwisko Berman.
Obserwuj wątek
    • Gość: babetka Wzruszenie Jerzego Suchańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 09:41
      Ciekawa jestem, czy Jerzy Suchański wzrusza się, gdy słyszy nazwisko Berman.
      Ciekawa jestem, czy Jerzy Suchański popiera idee Bermana.
    • Gość: babetka Czym się wzrusza pan Kałamaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 09:44
      Ciekawa jestem, czym się wzrusza pan Kałamaga po uzyskaniu doktoratu w
      Ojczyźnie Socjalizmu?
    • Gość: babetka Pani Winiarczyk-Kossakowska wzruszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 09:46
      Nie jestem ciekawa, czym wzrusza się pani Winiarczyk-Kossakowska, bo pani
      Winiarczyk-Kossakowska jest permanentnie wzruszona.
    • Gość: babetka Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 10:19
      w firmie Eltor. Podobno tak się tam wzruszył niedolą ludzi pracujących, że
      podkradł zlecenie i wykonał to zlecenie ludźmi Eltoru ale na rachunek swojej
      firmy.

Czy ze wszech miar uczciwy Jerzy Suchański zweryfikuje to pytanie podobnie, jak
      weryfikował nauczycieli akademickich w czasie stanu wojennego?
      • Gość: ghost Re: Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskieg IP: *.net 11.09.05, 12:22
        Ze wzruszeniem wyprowadzil Bank Swietokrzyski z tego regionu (oczywiscie nie
        majac w tym swojego interesu jeno swoich rodakow!).
        • Gość: babetka Re: Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:31
          O!
          Nie wiedziałam, że pan Jurek Suchański jest także specjalistą od spraw
          bankowości.
          Czy Bank Świętokrzyski to ten, który założył pan Płoskonka i który okazał się
          niewypałem ale wypromował kilka miernot typu pani Golec?
          • Gość: ghost Re: Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskieg IP: *.net 11.09.05, 12:33
            Nio, nio, przed Toba to niczego nie da sie ukryc...
            • Gość: babetka Re: Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:37
              Niewątpliwym "tuzem" w Banku Świętokrzyskim był pono pan Rzepa, który bodajże
              obecnie jest szefem RIO.
              To się nazywa chyba "specjalista z Bożej łaski" :)))
              • Gość: ghost Re: Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskieg IP: *.net 11.09.05, 12:48
                Najwazniejsze, ze Banku nie ma, bo taki byl fe. A JS z Heniem-K-wojewoda, gdy
                byli razem, to oczywiscie zrobili to tylko i wylacznie pro publico bono.
                • Gość: babetka Re: Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:51
                  A czy wiesz ile to milionów naszych pieniędzy włożył w ten bank pan Płoskonka
                  aby wypromować Rzepę i domniemaną alkoholiczkę Golec?
                  • Gość: ghost Re: Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskieg IP: *.net 11.09.05, 13:06
                    On wlozyl, a oni wyjeli, nio, nio. Ciekawe, gdzie znow wlozyli, to co wyjeli.
                  • Gość: ghost Re: Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskieg IP: *.net 11.09.05, 13:14
                    On sadzil kartofle (po poludniu), a oni zbierali (o poranku, tyle ze nastepnego
                    dnia).
            • Gość: babetka Re: Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:44
              A czy pani Golec ograniczyła już swój pociąg do alkoholu?

A może w BGŻ wypada tolerować osoby, które dają krydyty "niezwracalne"?
              • Gość: ghost Re: Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskieg IP: *.net 11.09.05, 12:52
                Czyzby ta pani tez byla kandydacikiem na poli-tyczke, bo jakos nie zauwazylem.
                • Gość: babetka Re: Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:59
                  Tego nie wiem. Ale faktem jest, że ta alkoholiczna miernotka została wytypowna
                  przez kielckie SB na jedną z zasłon komunistycznych manipulacji.
      • Gość: hellas Re: Ciekawa jestem wzruszenia Jerzego Suchańskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:48
        a skąd taka wiedza? określenie "podobno" poddaje w wątpliwość Pani ze wszech
        miar uczciwość! Pani Babetko!
    • Gość: babetka Panie Senatorze Jerzy Suchański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 10:25
      Czy obraził się Pan na pana wojewodę Włodzimierza Wójcika za to, że po pewnym
      spotkaniu pożegnał Pana delikatnym powiedzeniem „ s p i e r d a l a j”?
    • Gość: babetka Golec orkiestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 13:21
      Czy pani Golec to ta pani, która w Banku Świętokrzyskim zatrudniła swojego męża?
      Czy to prawda, że pani Golec zatrudniła swego męża (niby inżyniera), bo mąż nie
      miał szans na żadną pracę?
      • Gość: Kiel Do Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:34
        Przeczytałem wszystkie posty jakie szanowna Pani zechciała umieścić na tym
        forum. Wiem już kto kryje się za pseudonimem "Babetka", jak widać SB zawsze żywa.
        Dobre, bardzo dobre ale człowieku czego się boisz i chowasz się.
    • Gość: Gargamel Re: Wzruszenie Marka Borowskiego IP: 81.6.130.* 17.09.05, 11:39
      To wzruszenie Borowskiego jest porównywalne ze "wzruszeniem" TUSKA, który przy
      pomocy tej Ś.... MIODOWICZA "nakręcił" sprawę prowokacji wobec W.Cimoszewicza.
      TUSK - człowiekiem z zasadami - ale jaja. Patentowany LEŃ, przyszywany Polak -
      podobno mówiący po niemiecku KASZEBA, otoczony BANDĄ funkcjonariuszy UOP. To
      najlepszy kandydat w/g Babetki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka