dm_ 08.09.02, 16:15 wpiszcie sie kto bedzie obecny na ognisku;)) musimy kupic drewno tym razem wiec albo kupimy wczesniej albo jedziemy do nomi czy praktikera czy gdzie tam..... kupic. Renia zaopatrzenie w % obecala:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JaKi Re: 14 wrzesnia - ognisko IP: 2.4.STABLE* / 10.140.82.* 08.09.02, 16:17 dm_ napisała: > wpiszcie sie kto bedzie obecny na ognisku;)) Z czystej ciekawosci - gdzie sa takie ogniska organizowane ;-) -- JaKi Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 14 wrzesnia - ognisko 08.09.02, 16:19 Gość portalu: JaKi napisał(a): > dm_ napisała: > > > wpiszcie sie kto bedzie obecny na ognisku;)) > > Z czystej ciekawosci - gdzie sa takie ogniska organizowane ;-) ostatnio bylo na cedzynie i chyba tam tez pojedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: 14 wrzesnia - ognisko IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 17:11 kazali się wpisywać więc grzecznie i posłusznie to czynie:) i nie ma mowy żebym po to cholerne drzewo chodziła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hasmster Re: 14 wrzesnia - ognisko IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 22:04 Gość portalu: aussie napisał(a): > kazali się wpisywać więc grzecznie i posłusznie to czynie:) i nie ma mowy > żebym po to cholerne drzewo chodziła!!!! A miniówe założysz ??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 14 wrzesnia - ognisko 08.09.02, 22:06 Gość portalu: Hasmster napisał(a): > A miniówe założysz ??? :-))) mowila ze dla ciebie zalozy. Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: 14 wrzesnia - ognisko 09.09.02, 08:19 dm_ napisała: > Gość portalu: Hasmster napisał(a): > > > > A miniówe założysz ??? :-))) > > mowila ze dla ciebie zalozy. > Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 14 wrzesnia - ognisko 09.09.02, 08:59 nowyy napisał: > > Hamster Ty to masz fart w życiu !! :-))))) a może to co innego ... :))) ja wiem co to, ale nie powiem bo mnie aus zabije ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: 14 wrzesnia - ognisko 09.09.02, 10:29 dm_ napisała: > nowyy napisał: > > > > > Hamster Ty to masz fart w życiu !! :-))))) a może to co innego ... :))) > > ja wiem co to, ale nie powiem bo mnie aus zabije ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: 14 wrzesnia - ognisko 09.09.02, 10:33 nowyy napisał: > dm_ napisała: > > > nowyy napisał: > > > > > > > > Hamster Ty to masz fart w życiu !! :-))))) a może to co innego ... :) > )) > > > > ja wiem co to, ale nie powiem bo mnie aus zabije ;) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: 14 wrzesnia - ognisko 09.09.02, 11:16 spoko, spoko - jakos sobie poradze - chyba nie ?!?! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 14 wrzesnia - ognisko 09.09.02, 11:24 hamsterek napisał: > > Co byś tylko nie puścił farta, bo będzie obciach :-)))))) Homo sum, humani nil a me alienum puto :) puszczaj nowy co tylko sobie chcesz ale rzeczywiscie siedz obok hamstera :>> Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: 14 wrzesnia - ognisko 09.09.02, 11:57 Dobra !!! Hamster siedze obok Ciebie, czy Ci się to podoba czy nie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maam wyjasnienie dla niezorientowanych :-))) 09.09.02, 13:52 dm_ napisała: > hamsterek napisał: > > > > > Co byś tylko nie puścił farta, bo będzie obciach :-)))))) > > Homo sum, humani nil a me alienum puto :) > puszczaj nowy co tylko sobie chcesz ale rzeczywiscie siedz obok hamstera :>& > #62 > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: 14 wrzesnia - ognisko IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 19:15 dm_ napisała: > Gość portalu: Hasmster napisał(a): > > > > A miniówe założysz ??? :-))) > > mowila ze dla ciebie zalozy. > > mówiłam????:)))))))) czy Ty Mała wiesz coś o czym ja nie wiem???:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 14 wrzesnia - ognisko 09.09.02, 19:52 Gość portalu: aussie napisał(a): > > mówiłam????:)))))))) czy Ty Mała wiesz coś o czym ja nie wiem???:)))) ja wiem ze ty wiesz:))) nie udawaj mi tu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ o 17 pod GW :)) 09.09.02, 19:56 maam napisał: > ja będę > :-) o 17 pod gw, spotykamy sie i jak wolicie, albo jedziemy po drewno albo kupujemy wczesniej!!!!! mam wspaniele, aus mowi ze bedzie zimno, zabezpieczyc sie prosze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: o 17 pod GW :)) 09.09.02, 20:07 dm_ napisała: > maam napisał: > > > ja będę > > :-) > > > o 17 pod gw, spotykamy sie i jak wolicie, albo jedziemy po drewno albo > kupujemy wczesniej!!!!! mam wspaniele, aus mowi ze bedzie zimno, zabezpieczyc > sie prosze;)) O.K. Kupię prezerwatywki ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: o 17 pod GW :)) 09.09.02, 20:17 hamsterek napisał: > > O.K. Kupię prezerwatywki ;-)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: o 17 pod GW :)) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 20:21 dm_ napisała: > hamsterek napisał: > > > > > O.K. Kupię prezerwatywki ;-)))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: o 17 pod GW :)) 09.09.02, 20:22 Gość portalu: aussie napisał(a): > dm_ napisała: > > > hamsterek napisał: > > > > > > > > O.K. Kupię prezerwatywki ;-)))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: o 17 pod GW :)) 09.09.02, 20:22 Gość portalu: aussie napisał(a): > właśnie ham(st)erweź lunetę!!!!!!! ja sobie muszę na coś popatrzeć:)))) ham(s)ster:))) dobre mala;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: o 17 pod GW :)) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 20:22 hamsterek napisał: > dm_ napisała: > > > maam napisał: > > > > > ja będę > > > :-) > > > > > > o 17 pod gw, spotykamy sie i jak wolicie, albo jedziemy po drewno albo > > kupujemy wczesniej!!!!! mam wspaniele, aus mowi ze bedzie zimno, zabezpiec > zyc > > sie prosze;)) > > O.K. Kupię prezerwatywki ;-)))) hej hej ok:) ale czy będzie je na co zakładać???:)))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: o 17 pod GW :)) 09.09.02, 20:25 Gość portalu: aussie napisał(a): > > hej hej ok:) ale czy będzie je na co zakładać???:)))))) zobaczymy jak lunete wezmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: o 17 pod GW :)) IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 20:28 dm_ napisała: > Gość portalu: aussie napisał(a): > > > > > hej hej ok:) ale czy będzie je na co zakładać???:)))))) > > > zobaczymy jak lunete wezmie > > Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: o 17 pod GW :)) 09.09.02, 20:55 No to Hamster narobiłeś sobie :))))))))))))))))))) P.S. Tym bardziej siedze obok Ciebie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: 14 wrzesnia - ognisko IP: 2.4.STABLE* / 10.140.114.* 09.09.02, 20:35 dm kazala sie wpisac, wiec to robie nie ukrywam ze z duza przyjemnoscia:-))) auss zalozy miniowe na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Re: 14 wrzesnia - ognisko IP: 217.153.90.* 10.09.02, 10:07 pozostaje mi nadzieja ze kiedyś dołącze się do Was. a propos te mini spódniczki na ognisko to trochę niebezpiecznie no i noce juz chłodniejsze. proponowałbym zabrać koce - bez skojarzeń proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: 14 wrzesnia - ognisko 10.09.02, 10:41 Gość portalu: hocest napisał(a): > pozostaje mi nadzieja ze kiedyś dołącze się do Was. dolacz w sobote:) > a propos te mini spódniczki na ognisko to trochę niebezpiecznie no i noce juz > chłodniejsze. > proponowałbym zabrać koce - bez skojarzeń proszę :) aus bierze spiwor:) (bez skojarzen) koce tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: 14 wrzesnia - ognisko 10.09.02, 10:44 dm_ napisała: > Gość portalu: hocest napisał(a): > > > pozostaje mi nadzieja ze kiedyś dołącze się do Was. > > dolacz w sobote:) > > > a propos te mini spódniczki na ognisko to trochę niebezpiecznie no i noce > juz > > chłodniejsze. > > proponowałbym zabrać koce - bez skojarzeń proszę :) > > > aus bierze spiwor:) (bez skojarzen) koce tez:) > > Odpowiedz Link Zgłoś