Gość: ???? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.05, 19:40 jak zwykle radośnie,życzliwie........!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grodek1 Re: Prezydent RPw Kielcach 21.09.05, 20:52 Jednak Kielce maja powod do Dumy. Ja tez jestem z Kielc dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: Prezydent RPw Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:10 czerwone kielce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Prezydent RPw Kielcach 22.09.05, 09:19 Ty zato jestes Czarny jak Noc Ksiezycowa, przy pelni Ksiezyca. Albo jestes z Niemieckiej Jamaika Koalition, Koalicji, czy do jakiej Koalicji Ty chcialbys nalezec ? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Prezydent RPw Kielcach 22.09.05, 09:29 Czy to Twoja Jamaika Koalicja news.google.de/news?q=Jamaika&hl=de&lr=&sa=N&tab=nn&oi=newsr Po Polsku jeszcze poszukam dla Ciebie, bo j. niemieckiego jeszcze chyba nie zapomniales ? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Prezydent RPw Kielcach 22.09.05, 09:34 Tez jestes za taka Jamaika Koalicja w Kielcach ? Czy jestes za bardziej Goracymi krajami ? Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: Prezydent RPw Kielcach 22.09.05, 09:31 bardzo czerwone zwłaszcza ze prezydent miasta i rada miasta to opcja inna Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Prezydent RPw Kielcach 22.09.05, 10:00 Miskorabol, juz nie wie jak poprawic Tobie Humor, moze sprobuje z innej beczki www.mika.art.pl/mimika.html Ja nie lubie ludzi ktorzy nie mysla Pozytywnie, tylko sa Negatywnie, a Ty chyba do Nich nalezysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!! Re: Prezydent RPw Kielcach IP: 213.199.193.* 22.09.05, 12:53 jak to dobrze, że to już ostatni raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: Prezydent RPw Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:14 musimy towarzysze odwdzięczyć się naszemu czerwonemu wodzowi za to, że mamy województwo!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba głosować na SLD. To rozkaz!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Prezydent RPw Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:40 Ja dziękuję mu za "wspaniałą"przyszłość młodzieży :miliony miejsc pracy i czakające na nich mieszkania.Magister dotrzymał słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Prezydent RPw Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:51 Nie zapominaj o bezplatnej nauce. I swietnie funkcjonujacej sluzbie zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podziękowanie Re: Prezydent RPw Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:08 podziękowania za :tysiące Polaków wałęsających się po świecie za chlebem ,za godziwą zapłatą za pracę ,za głodujące dzieci,za poziom życia zwykłego obywatela,za upokorzenie ludzi muszących żywić się darami z UE ,za dramat tysięcy rodzin z powodu braków środków do życia.Za to ,żę przez 10 lat żył odgrodzony murem od społeczeństwa ,w pałacach z kilkuset osobową kancalarią otoczony zbytkiam i przepychem ,"lewicowy prezydent". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Prezydent RPw Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:43 ale teraz ci Polacy mogą legalnie wyjechać! Moje Kielce lubię bo są czerwone! Odpowiedz Link Zgłoś