Dodaj do ulubionych

Prezydent RPw Kielcach

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.05, 19:40
jak zwykle radośnie,życzliwie........!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • grodek1 Re: Prezydent RPw Kielcach 21.09.05, 20:52
      Jednak Kielce maja powod do Dumy. Ja tez jestem z Kielc dumny.
      • Gość: petr Re: Prezydent RPw Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:10
        czerwone kielce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • grodek1 Re: Prezydent RPw Kielcach 22.09.05, 09:19
          Ty zato jestes Czarny jak Noc Ksiezycowa, przy pelni Ksiezyca. Albo jestes z
          Niemieckiej Jamaika Koalition, Koalicji, czy do jakiej Koalicji Ty chcialbys
          nalezec ?
          • grodek1 Re: Prezydent RPw Kielcach 22.09.05, 09:29
            Czy to Twoja Jamaika Koalicja
            news.google.de/news?q=Jamaika&hl=de&lr=&sa=N&tab=nn&oi=newsr
            Po Polsku jeszcze poszukam dla Ciebie, bo j. niemieckiego jeszcze chyba nie
            zapomniales ?
            • grodek1 Re: Prezydent RPw Kielcach 22.09.05, 09:34
              Tez jestes za taka Jamaika Koalicja w Kielcach ? Czy jestes za bardziej
              Goracymi krajami ?
        • miskorabol Re: Prezydent RPw Kielcach 22.09.05, 09:31
          bardzo czerwone zwłaszcza ze prezydent miasta i rada miasta to opcja inna
          • grodek1 Re: Prezydent RPw Kielcach 22.09.05, 10:00
            Miskorabol, juz nie wie jak poprawic Tobie Humor, moze sprobuje z innej beczki
            www.mika.art.pl/mimika.html
            Ja nie lubie ludzi ktorzy nie mysla Pozytywnie, tylko sa Negatywnie, a Ty chyba
            do Nich nalezysz ?
    • Gość: !!!!!!!! Re: Prezydent RPw Kielcach IP: 213.199.193.* 22.09.05, 12:53
      jak to dobrze, że to już ostatni raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: dudi Re: Prezydent RPw Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:14
        musimy towarzysze odwdzięczyć się naszemu czerwonemu wodzowi za to, że mamy
        województwo!!!!!!!!!!!!!!!
        Trzeba głosować na SLD. To rozkaz!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: wyborca Re: Prezydent RPw Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:40
          Ja dziękuję mu za "wspaniałą"przyszłość młodzieży :miliony miejsc pracy i
          czakające na nich mieszkania.Magister dotrzymał słowa.
          • Gość: meg Re: Prezydent RPw Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:51
            Nie zapominaj o bezplatnej nauce. I swietnie funkcjonujacej sluzbie zdrowia.
            • Gość: podziękowanie Re: Prezydent RPw Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:08
              podziękowania za :tysiące Polaków wałęsających się po świecie za chlebem ,za
              godziwą zapłatą za pracę ,za głodujące dzieci,za poziom życia zwykłego
              obywatela,za upokorzenie ludzi muszących żywić się darami z UE ,za dramat
              tysięcy rodzin z powodu braków środków do życia.Za to ,żę przez 10 lat żył
              odgrodzony murem od społeczeństwa ,w pałacach z kilkuset osobową kancalarią
              otoczony zbytkiam i przepychem ,"lewicowy prezydent".
              • Gość: piotr Re: Prezydent RPw Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:43
                ale teraz ci Polacy mogą legalnie wyjechać!
                Moje Kielce lubię bo są czerwone!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka