Dodaj do ulubionych

Kolporter Korona wyróżniony za walkę z rasizmem

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.05, 10:41
Wszystko fajnie, ale .... ta strone internetowa to mam wrazenie ze robilo
dziecko z podstawowki albo szkoly sredniej. Najlepsze sa "rekomendowane linki
rasistowskie" a w nich: "GIERTYCH STOP Inicjatywa Giertych Stop!" na
www.giertych-stop.kom.pl . Jakas zenada z tym wszystkim, a Leszek Salva moze
by tak sie juz odczepil od Korony i zajal sie innymi tematami.
Obserwuj wątek
    • Gość: obiektywny Re: Kolporter Korona wyróżniony za walkę z rasizm IP: *.devs.futuro.pl 01.10.05, 11:36
      Mam wrażenie że to wszystko co teraz robi zarząd Kolportera nie Korony jest
      celowe!!! Kosztem Naszego klubu wypromowali się w całej Polsce jako ci któzy
      walczą ze złem!!! Ja też popieram walke z rasizmem ale nie w ten sposób, teraz
      wszyscy mówią na Nas rasiści na różnego rodzaju forach internetowych.

Kiedy zawieje wiatr każdy w Polsce mówi "piździ jak w kieleckim" a od momentu
      sprowadzenia Hernaniego każdy kojarzy kibicó z rasizmem!!!

O jednego zawodnika rozsypała się scena kibicowska w Kielcach na dłuższy czas!!!

Panie redaktorze Salwa - odpieprz się Pan od Korony bo przez takiego marnego
      prowokatora była ta cała afera o Hernanim!!! Polskie społeczeństwo było, jest i
      będzie nietolerancyjne w stosunku do osób o odmiennym kolorze skóry!!! Wystarczy
      się spytać ojca czy chciałby mieć za zięcia murzyna??? Jeszcze daleko nam do
      takich tolerancyjnych krajów jak Holandia czy Anglia.
      • Gość: Bolo Re: Kolporter Korona wyróżniony za walkę z rasizm IP: 81.6.129.* 01.10.05, 11:55
        Fajna metoda tak trzymać, najpierw trzeba opluć żeby potem można być mistrzem
        zwalczania oplówania> Jasne najpierw trzeba pić wódę by móc potem być
        niepijącym antyalkoholikiem.
      • Gość: 123... Obiektywny czy aby napewno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:10
        Obiektywny tym co napisałeś poświadczyłeś, że jesteś subiektywny.
        Popieram każdy sposób walki ze stadionową chołotą, bydłem jak zwał tak zwał.
        Czy ty wiesz, ze jak tego nie wpuszaczali na stadion w Kielcach to jechało toto
        w teren i tam rozrabiało.
        Toto to zwykła dzicz stadionowa.
        • Gość: obiektywny Re: Obiektywny czy aby napewno? IP: *.devs.futuro.pl 02.10.05, 13:57
          a rozmawiałeś kiedyś z tymi "toto" jak piszesz??? czy tylko sugerujesz się
          tandetnymi artykułami gazety wybiÓrczej???
      • Gość: Kielce w 99% Re: Kolporter Korona wyróżniony za walkę z rasizm IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 01.10.05, 12:45
        obiektywny masz racje kielczanie są -i nie tolerują innych naci, a szczegulnie
        tz;gatunkowych . Dlatego właśnie jesteśmy u siebie, a nie na peryferiach getta w
        Brazyli czy Czeczeni.Ja nie popieram walki z czymś co zwą rasizm.Jeden naród
        jest to podstawą egzystencji narodu.
        • Gość: Piotr Re: Kolporter Korona wyróżniony za walkę z rasizm IP: 81.6.129.* 01.10.05, 12:47
          Od razu widać dlaczego w Kielcach wygrał wszechpolak Parda
          • Gość: lobotom Lepszy od Pardy IP: 161.53.86.* 01.10.05, 12:53
            był komuno-faszysta Stepien. Wywodzi sie z tych komunistow, ktorzy na Plantach
            mordowali Zydow.
            • Gość: kielce99% Re: Lepszy od Pardy IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 01.10.05, 13:16
              Prawica Narodowiec Ja .Nie lewica nie komuna nie faszysta ,dachowcu zap.a co do
              Żydów to skiknij na ich cmentarz i zmów modlitwe co było wszyscy starsi
              pamiętają ,czep sie lepiej Palestyny i ich praw a właściwie ich braku doczego
              kolwiek.
              • krzys23-1986 Re: Lepszy od Pardy 01.10.05, 14:11
                i czemu sie dziwicie że każdy myśli kibic=rasista??
                a wypowiedz na temat tragedii Żydów to jest conajmniej żenująca!!
                • Gość: kielce99% Re: Lepszy od Pardy IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 01.10.05, 15:21
                  szkoda rozmowy- chyba że twoi tam ucierpieli, to zmów kadisz . Niewiem czy się
                  to słowo tak pisze nie uczyłem się tego języka.
              • Gość: lobotom [...] IP: 161.53.86.* 01.10.05, 15:06
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • Gość: Kielce99% Re: Zydow na Plantach mordowali IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 01.10.05, 15:27
                  Ani faszystowsko komunistyczny, tylko narodowy. Kwaśniewski nie był tylko
                  podejmowany w naszych Kielcach lecz także w dalekim Izraelu. Pa 1 z 1%
                  • Gość: lobotom Re: Zydow na Plantach mordowali IP: 161.53.86.* 01.10.05, 16:06
                    Komunisci sa faszystom najblizsi. Komunisci sa tylko bardziej zwyrodniali niz
                    faszysci.
                    Kwasniewski nie musi plaszczyc sie przed Zydami w imieniu Polakow. Zydzi dobrze
                    wiedza, ze w Kielcach mordu dokonali komunisci. Kwasniewski chce, zeby Jego,
                    ktory jest komunista, zaakceptowali Zydzi. Dlatago ciagle poniza Polakow swoimi
                    przeprosinami.
                    A Kwasniewskiego w Kielcach podejmowali komunisci, a nie Kielczanie. Uczciwi
                    Kielczanie brzydza sie Kwasniewskim i jego ideowymi tatusiami, ktorzy
                    wymordowali w Kielcach Zydow.
                    • krzys23-1986 Re: Zydow na Plantach mordowali 01.10.05, 16:14
                      widzisz i twoja wypowiedz jest właśnie faszyzmem bo gardzisz innymi ze wzgędu
                      na ich poglady a żydów nie zamordowali komuniści bo oni nie wzieli sie z
                      księżyca tylko MY Kielczanie!!i zapytaj sie kogokolwiek kto zna sie na rzeczy
                      to dowiesz sie że komunizm i faszyzm są na zupełnie innych biegunach
                      ideologicznych i nie ma poza metodami władzy między nimi żadnych podobieństw!!
                      • Gość: lobotom Re: Zydow na Plantach mordowali IP: 161.53.86.* 01.10.05, 16:25
                        Ja sie znam na rzeczy i ja pytalem. Ty sie natomiast nie znasz absolutnie.
                        Zydow nie mordowali "my Kielczanie". Wyglada na to, ze jestes komunista. Byc
                        moze Twoj dziadzius lub tatus brali udzial w mordzie. Wtedy masz prawo
                        powiedziec - Zydow w Kielcach zamordowalismy MY Komunisci.
                        A komunisci wzieli sie z najgorszego, antypolskiego elementu. Rekrutowali sie z
                        kryminalistow, lumpenproletariatu, zdrajcow i glupcow. Dlatego nie brzydzili
                        sie nawet mordem i tego mordu dokonali.
                        Komunizm i faszyzm to ustroje z tego samego bieguna. Miedzy tymi ustrojami sa
                        wylacznie podobienstwa. I podobienstwa ekonomiczne i spoleczne i w sposobie
                        sprawowania wladzy. Ostatecznie to Stalin i Hitler byli najwiekszymi
                        przyjaciolmi. Dla komunistow wojna sie zaczela od napasci Hitlera na Sowietow.
                        A NSDAP to partia socjalistyczna.
                        • Gość: kielce99% Re: Zydow na Plantach mordowali IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 01.10.05, 17:07
                          Muj Ojciec był w NSZ potem w Ak, nigdy nie byłem zrzeszony w komunie a jestem i
                          pozostane wierny swym poglądom.kwaśnieski czy żydzi nic mnie nie rusza mam zasady.
                          • Gość: lobotom Re: Zydow na Plantach mordowali IP: 161.53.86.* 01.10.05, 17:24
                            Skoro Twoj tatus byl tam, gdzie piszesz, to chyba nie jestes najmlodszy.
                            A zasady masz na pewno. Bardzo mi sie Twoje zasady podobaja. Szczegolnie te,
                            ktore okresliles tak:
                            "innych naci, a szczegulnie tz;gatunkowych".
                            • Gość: kielce99 Re: Zydow na Plantach mordowali IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 01.10.05, 20:28
                              Lobotom -brakło ci raci to pszedłeś do wytkniecia mych błędów ortograicznych
                              dziękuje. Co do twej metody to pszerabiałem cytuie( to chyba nie jesteś
                              najmłodszy) nie uwzgledniasz drobnostki do ilu lat muj Ojciec był męszczyznom w
                              dosłownym słowa znaczeniu nie powiedziałem też daty jego i swej urodzenia ale
                              podpowiem ci ze jestem człowiekiem dóżo młodszym nisz mogło ci się wydawać a
                              Tata miał by za trochę 100 lat.ale niemartw się tym w karzdym systemie są
                              potszebne słurzby takie jak ub sb kgb itp masz durze szanse a morze jusz tam
                              terminujesz ,mimo wszystko nudzisz mnie dobranoc i niech ci się pszysni np jakiś
                              gułak obóz nie charcerski lub stada arabów przemierzajocy twój dom.
                              • Gość: lobotom Re: Zydow na Plantach mordowali IP: 161.53.86.* 01.10.05, 22:10
                                A jakich to mnie racji zabraklo?
                                Nie zauwazylem zebys robil jakies bledy.
                                Znalem takiego jednego partyzanta, ktory mial pseudonim "Gnat". Bo bylo tak, ze
                                jak mial 4 lata to szwendal sie przy ognisku, na ktorym Niemcy piekli barana.
                                No i jeden Niemiec rzucil w niego koscia. Stad ten pseudonim.
                                • Gość: kielce99 % Re: Zydow na Plantach mordowali IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 02.10.05, 22:26
                                  Ojciec był podwójnie dorosły i inne ps, widze że wiecej jesteśmy do śiebie
                                  podobni nisz myślisz niekarz mi tylko ich żałować jestem tak i i będe.
                      • Gość: kielce99% Re: Zydow na Plantach mordowali IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 01.10.05, 17:19
                        Żydzi nas wykorzystywali Niemcy i Ruscy mordowali i wszyscy są dla wiekszości
                        polskiego społeczenstwa są niebezpieczni. Nie obchodzą mnie podobieństwa między
                        komunistami a faszystami, grunt by sobie nie dać sobie wody z mózgu zrobić.
                        • Gość: jajacek Re: Zydow na Plantach mordowali IP: *.hsd1.ca.comcast.net 02.10.05, 12:03
                          jak widac w twoim przypadku to sie nie udalo...
                    • Gość: obiektywny Gdyby nie Kwaśniewski to IP: *.devs.futuro.pl 02.10.05, 13:49
                      teraz byś jeździł do Krakowa prosić się o pieniądze na rozwój Kielc i woj.
                      świętokrzyskiego!!!
                      • Gość: 123... Napisane 23 posty i ci z nich wynika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:56
                        Przeczytajcie sami i po chwili sami zobaczycie kto i co napisał.
                        "Skąd tyle durnoty w tym narodzie."
                        Ciekawe skąd?
                        I jak tu się dziwić, że się z nas śmieją no jak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka