Gość: strateg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 07:09 Żenujące.Chyba myślenie nie jest podstawowym warunkiem uprawiania polityki w Kielcach. Gratuluje panu Łęckiego wyboru czasu tego "wojowania". To bardzo pomaga w kampanii Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucek_ek Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 07:21 Ja tez uwazam ze Łęcki niepotrzebnie teraz w tym okresie postanowil sie oczernic i pomowic a nastepnie doprowadzic do swojego wykluczenia z PO hehehehehehehe. No dobra a tak na powaznie to Łęcki rzeczywiscie z uwagi na kampanie powinien poniesc ta ofiare dla pana Miodowicza i w nieslawie ale za to bez slowa protestu powinien dac sie wyrzucic z partii na podstawie falszywych oskarzen heheheheheh. Chyba nie umiem na powaznie odpowiadac na takie komentarze jak powyzej :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strateg Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 07:36 Lucku:), ja patrze na to tak jak inni kielczanie czytajacy gazety.Kieleckie wojny partyjne mnie nie interesuja. Ale to, kto bedzie prezydentem, interesuje mnie bardzo. Mozesz sie smiac do bolu. Ale ja ponawiam pytanie: myslisz, ze ta wojna sluzy komus oprocz Leckiego, ktory najprawdopodobniej przejdzie do PiSu (przynajmniej takie wnioski mozna wyciagnac z tej calej afery)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek_ek Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:59 Strategu :) Troche zwyklej empatii i wszystko stanie sie jasne. Postaw sie w sytuacji Leckiego i znajdz dobre strony z faktu iz na podstawie nieprawdziwych zarzutow probuje sie go w nieslawie usunac z partii. Lecki napewno nie przejdzie do PiS-u. Zreszta obawiam sie ze w kazdej partii sa ludzie podobnym co w PO i wszedzie mlodych ludzi probuje sie na wszelkie sposoby usadzic. Mysle ze nie jest to domena kieleckiego PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbski Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:45 Sąd rzeczywiście jest nie w porę - jeżeli w ogóle taki jest potrzebny. Wybaczy jednak Strateg, jak uświadomię, że to Łęckiemu zgotowano sąd, a nie Łęcki komuś... Wpływ na wybory prezydenckie w skali mikro (Kielce) - owszem mogą ucierpieć!!! W tej sytuacji jestem i ja pirytowany całym tym sądem i jego niewybaczalną destrukcją dla lokalnej PO. Jak widzę osoby, które napędzają sprawę usunięcia Łęckiego ( w tym te, które poniosły klęskę w wyborach do sejmu) mają za nic straty wywołane tym fermentem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strateg Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 07:16 I znowu czlowiek mial racje! Lecki zadowolony z glosowania w Swietokrzyskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały_kazio Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 07:45 Dać im łopatki zagonić do piaskownicy niech się tłuką po łbach wszak to chyba lubią najbardziej. Nie każdemu starczyło miejsca przy korycie i nie każdy mógł pożalić się o darmowe bilety na Targi. Uffff jakież to ważne persony męczą się ku wspólnemu dobru naszego województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: .1P2D* / *.185.11.192.in-addr.arpa 20.10.05, 08:38 Przed wygnaniem do piaskownicy trzeba im cos ogolic ;-) I nie chodzi o glowe skina ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.217-149-114.enivest.net 20.10.05, 08:41 widze ze pan Lecki robi wszystko by zwrocic uwage na siebie,czyzby chcial podczepic sie pod PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbski Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:54 Widzę że debiutujący na Forum p ma spore kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem, nie mówiąc o interpretacji arytykułów prasowych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasnystaw Chyba wiedział Miodek z Brzezińskim co robią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:01 Chyba wiedział Miodek z Brzezińskim co robią oczerniając Łęckiego. Chyba spodziewali się skutków. Powiem więcej; gdyby jakimś cudem udało się go usunąć z PO, to odejdzie około 50 aktywnych działaczy, którzy pracowali, m.in na Pana Miodowicza jego wiernego sługę Brzezińskiego. To fakt PIS może zacierać ręce, ale to dzięki tym dwóm Panom Ci, którzy nie są w PO kieleckim dobrze wiedzą jaki jest Miodek. W TV pięknie mówi, ale już w poza TV w kielcach jest troche inaczej. Różne wyrazy się słyszy.. Uważam, że Łęcki dobrze robi, dlatego że broni swojej godności i praw. Jeśli jest inaczej to zdecyduje Sąd Krajowy i Sąd w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Chyba wiedział Miodek z Brzezińskim co robią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:20 Niech Pan Konrad idzie do PIS-u .Oni przyjmują różnych nieudaczników, ze wszystkich opcji, bo nie mają żadnego zaplecza /vide ulotki wyborcze/ .PO ma w tym mieście wbrew pozorom wielu ludzi mądrych i wykształconych ,których nazwiska coś znaczą. Czym natomiast może pochwalić się Pan Konrad poza poparciem grupy "młodych ludzi" cokolwiek to by miało znaczyć. Ktoś musi pokierować PO w Kielcach, ale czy to ma być Pan Konrad ,czy Pan Konstanty,a może sięgnąć po ludzi ,którzy do tej pory nie pchali się do pierwszego szeregu.Wybory samorządowe nadchodzą ,czas w partii posprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miod Tak, towarzyszu macie racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:30 Tak, towarzyszu macie racje. Czas na ludzi Miodowicza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek_ek Re: Tak, towarzyszu macie racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 08:40 O nieee !! Znowu ?!?!? hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.dyn.optonline.net 20.10.05, 17:35 Miodowicz i caly ten POPIS,ale zaczna sie zadyma.Niedlugo zlikwiduja wojewodztwo Swietokrzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuśmider Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.skorosze.net 20.10.05, 21:37 Ci którzy bronią Łęckiego nie wiedzą jaka to mała gnida. Jak on sie zachowywał w ROP, Ruchu STU, AWS, SKL itd! Wszędzie rozbijał środowiska. To obrzydliwy karzeł polityki, w tym przypadku jestem za eutanazją polityczną. Nie jestem w żadnej partii, nie znam żadnych Miodowiczów ale znam Łęckiego - straszna menda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no dobre to jest Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 07:45 Gość portalu: Kuśmider napisał(a): > Ci którzy bronią Łęckiego nie wiedzą jaka to mała gnida. Jak on sie zachowywał > w ROP, Ruchu STU, AWS, SKL itd! Wszędzie rozbijał środowiska. To obrzydliwy > karzeł polityki, w tym przypadku jestem za eutanazją polityczną. Nie jestem w > żadnej partii, nie znam żadnych Miodowiczów ale znam Łęckiego - straszna > menda. Się mnie podoba ten opis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzytfa Tak, jasne a Miodowicz to taki mąż stanu. Buhahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 08:48 Tak, jasne a Miodowicz to taki mąż stanu. A dzisiaj opisuja co zrobil Wisniewski z pewnym gruntem, Wisnia kolega Miodowicza. Buhahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.dyn.optonline.net 21.10.05, 02:09 Lecki tez jest z tej ferajny pod tytulem POPIS.Wiec nie warto go bronic,ale Miodowicz to dopiero jest insekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.elex.pl / *.elex.pl 21.10.05, 17:56 Jestem za Łęckim, bo w tym konflikcie on ma rację, Miodowicz popełnił grzech zaniechania, zostawiając region na pastwę bardzo miernych ludzi typu Brzeźiński i Cichy. Konsekwencją jest szukanie winnych słabego wyniku PO- gdzie, ano u adwersaży np. u Łęckiego, rozwiązując struktury powiatowe: w Kielcach Pińczowie, Sandomierzu. Metody, wiemy jakie i to w czasie, kiedy struktury krajowe są zajęte kampanią prezydencką. Logika jest. Usunięcie krytykujących ma na celu pozostanie u władzy w regionie miernych ale wiernych, cóż że członkowie się zniechęcają i odchodzą, przyjdą nowi, gorsi ale przecież jest tort do pokrojenia, władza. Szczęść Boże, ale beze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=30809781 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia123 Re: Łęcki poskarży się na Miodowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 01:48 potwierdzam Łęcki to skin. kiedyś chodził we flejersie a dziś w garniturze, ale czy to coś zmieniło chyba nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbojnik Potwierdzam, Miodowicza ojciec był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:55 Potwierdzam, Miodowicza ojciec był znaczącą postacią władzy komunistycznej, szef OPZZ, 1985 - 1989 poseł na Sejm PRL IX kadencji Odpowiedz Link Zgłoś