Dodaj do ulubionych

NIE DOPUŚMNY DO LIKWIDACJI LINII NR 15

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 14:53
Nie dajmy rządzic(żądzic) MZK.Zakład ten likwiduje sobie linie jak leci a nikt
na to nie zwraca uwagi.Tłumaczą to faktem ze na 46 jezdzi wiecej ludzi a na 15
jest pusto
A rozkład wygląda np.tak
11:18 -46
11:20 -15
Ale na to uwagi nie zwrócą.
Dlatego prosze wszystkich i rredakcję aby nie dopuscili do likwidacji 15/
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaczusia Re: NIE DOPUŚMNY DO LIKWIDACJI LINII NR 15 - Jestem za likwidacją. IP: *.kielce.uw.gov.pl 25.07.01, 11:20
      Gość portalu: jurek napisał(a):

&#62 Nie dajmy rządzic(żądzic) MZK.Zakład ten likwiduje sobie linie jak leci a nikt
      &#62 na to nie zwraca uwagi.Tłumaczą to faktem ze na 46 jezdzi wiecej ludzi a na 15
      &#62 jest pusto
      &#62 A rozkład wygląda np.tak
      &#62 11:18 -46
      &#62 11:20 -15
      &#62 Ale na to uwagi nie zwrócą.
      &#62 Dlatego prosze wszystkich i rredakcję aby nie dopuscili do likwidacji 15/

Z tego co piszesz to uważam, że należy zlikwidować 15 skoro 2 min. wcześniej
      jedzie 46, które praktycznoie ma taką samą trasę jak 15. Nalezy skończyć z
      marnotrastwem pieniędzy podatnika, nie życzę sobie aby za moje pieniędze były
      utrzymywane nierentowne linie.
      • Gość: jurek Re: NIE DOPUŚMNY DO LIKWIDACJI LINII NR 15 - Jestem za likwidacją. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 14:07
        Ty jestes Kaczusia jakas głupia!!!!!!!!!!!
        • Gość: Kaczusia Re: NIE DOPUŚMNY DO LIKWIDACJI LINII NR 15 - Jestem za likwidacją. IP: *.kielce.uw.gov.pl 26.07.01, 11:14
          Gość portalu: jurek napisał(a):

&#62 Ty jestes Kaczusia jakas głupia!!!!!!!!!!!

Masz bardzo mądry argument. Inaczej nie potrafisz. Jeżeli nie zgadzasz się z moim
          zdaniem to napisz z czym dokładnie.
          • Gość: jurek Re: NIE DOPUŚMNY DO LIKWIDACJI LINII NR 15 - Jestem za likwidacją. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.07.01, 13:42
            droga kaczusiu
            chodzi mi o to ze jezeli linia 15 pojedzie 2 min przed linia 46 to na obudwoch
            liniach bedzie dobre napelnienie,a jezeli na odwrot to na 46 jest tlok ze nie
            zabierają sie wszyscy a na 15 pusciutko.
            • Gość: Kaczusia Re: NIE DOPUŚMNY DO LIKWIDACJI LINII NR 15 - Jestem za likwidacją. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 10:57
              Mam lepsze rozwiązanie, zlikwidować 15, a dołożyć pare kursów do 46.
              • Gość: jurek Re: NIE DOPUŚMNY DO LIKWIDACJI LINII NR 15 - Jestem za likwidacją. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 13:46
                Jakby tak kazdy myslal to moze polikwidujmy 25 linii a do reszty 25 linii
                podokladajmy kursy.Nie na tym polega komunikacja miejska
              • Gość: miko Re: NIE DOPUŚMNY DO LIKWIDACJI LINII NR 15 - Jestem za likwidacją. IP: 10.30.161.* 31.07.01, 14:03
                Wszystko pięknie, ale 15 i 46 jeżdżą innymi nieco trasami. A powiedz ludziom ze
                ślichowic, że 46 im wystarczy.
                • Gość: Kaczusia Re: NIE DOPUŚMNY DO LIKWIDACJI LINII NR 15 - Jestem za likwidacją. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 11:06
                  Może się mylę, ale z tego co wiem, to trasa 15 i 46 różni się tym, że 15 skręca
                  na Orkana gdzie ma dwa przystanki, a 46 jedzie na os. Świętokrzyskie. Dlatego
                  uważam, że mozna zlikwidować 15 i skierować zwolnione w ten sposób autobusy
                  między innymi na linie 46.
                  • Gość: jurek Re: NIE DOPUŚMNY DO LIKWIDACJI LINII NR 15 - Jestem za likwidacją. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 15:10
                    15 jedzie jeszcze przez Zytnia i Paderewskiego a to tez bardzo wazne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka