Gość: A IP: *.devs.futuro.pl 23.11.05, 22:12 Kundera to jakis koszykarski klan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mania Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.p.lodz.pl 23.11.05, 23:30 No Pan Skuteczny Frączyk naprawdę pięknie pięknie:) Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 83.17.36.* 24.11.05, 08:36 A mnie wydawalo się że w meczu PŚ-AWANS w pierwszej kwarcie było 21-4 ale moze mi się wydawało. Chyba że tak specjalnie piszecie żeby wstydu dal PŚ nie było że 2 pkt w II kwarcie zdobyli pod wodzą wspaniałego trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bball Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:48 W protokole jest 19:4 po I kw. na poczatku II kw. tyle bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kundera Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:00 Będze nas z 5, ale to zbieżność nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:03 Brawa dla obrońców "SAMI SWOI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkfffgdfgf Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.pu.kielce.pl 24.11.05, 15:52 nie do wiary lekarze wygrali mecz !!!!!!!!!!!!!!!hehehehhehe i to 30 - oma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Majkowski Wspanialy trener Politechniki IP: *.net81-66-81.noos.fr 24.11.05, 19:03 Bardzo mi przykro z powodu iz trenerem Politechniki zostal wiadomo kto. Bardzo dobre prowadzenie gry i bardzo dobre zmiany. Co za blyskotliwosc umyslu. Nawet sam Phil Jackson nie moze sie rownac. Jak mozna byc tak krotkowzrocznym i inteligentnym inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert K. Re: Wspanialy trener Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:10 Marcin nie bądź taki uszczypliwy, a wogóle to pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sidney Re: Wspanialy trener Politechniki IP: 193.24.202.* 27.12.05, 15:02 ty maly konfidencie!!osiagnij polowe tego co trener poliechniki!!gdyby nie on byscie w kielcach mieli gowno a nie koszykowke!!!!!a ty takim wspanialym zawodnikiem jestes?co potrafisz??nic!!wiec sie nie wypowiadaj na tematy o ktorych nie masz pojecia!!powinienes grzecznie przeprosic plugawco!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś! Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:39 Ten kolo gra dobrze!sam widziałem jest niezły!45 punktów to nieżle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpierducha Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:03 Czarny koń ligi dopiero się ujawnie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GóraL Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:19 Gratulacje dla Superrrrrrr Łosia Lekarza !!! Odpowiedz Link Zgłoś