Dodaj do ulubionych

Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm

IP: *.devs.futuro.pl 23.11.05, 22:12
Kundera to jakis koszykarski klan
Obserwuj wątek
    • Gość: Mania Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.p.lodz.pl 23.11.05, 23:30
      No Pan Skuteczny Frączyk naprawdę pięknie pięknie:)
      Gratulacje!
    • Gość: johny Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 83.17.36.* 24.11.05, 08:36
      A mnie wydawalo się że w meczu PŚ-AWANS w pierwszej kwarcie było 21-4 ale moze
      mi się wydawało. Chyba że tak specjalnie piszecie żeby wstydu dal PŚ nie było
      że 2 pkt w II kwarcie zdobyli pod wodzą wspaniałego trenera.
      • Gość: bball Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:48
        W protokole jest 19:4 po I kw. na poczatku II kw. tyle bylo.
    • Gość: Kundera Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:00
      Będze nas z 5, ale to zbieżność nazwisk.
    • Gość: abc Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:03
      Brawa dla obrońców "SAMI SWOI"
    • Gość: kkfffgdfgf Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.pu.kielce.pl 24.11.05, 15:52
      nie do wiary lekarze wygrali mecz !!!!!!!!!!!!!!!hehehehhehe i to 30 -
      oma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Marcin Majkowski Wspanialy trener Politechniki IP: *.net81-66-81.noos.fr 24.11.05, 19:03
      Bardzo mi przykro z powodu iz trenerem Politechniki zostal wiadomo kto. Bardzo
      dobre prowadzenie gry i bardzo dobre zmiany. Co za blyskotliwosc umyslu. Nawet
      sam Phil Jackson nie moze sie rownac. Jak mozna byc tak krotkowzrocznym i
      inteligentnym inaczej?
      • Gość: Robert K. Re: Wspanialy trener Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:10
        Marcin nie bądź taki uszczypliwy, a wogóle to pozdrawiam Cię.
      • Gość: sidney Re: Wspanialy trener Politechniki IP: 193.24.202.* 27.12.05, 15:02
        ty maly konfidencie!!osiagnij polowe tego co trener poliechniki!!gdyby nie on byscie w kielcach mieli gowno a nie koszykowke!!!!!a ty takim wspanialym zawodnikiem jestes?co potrafisz??nic!!wiec sie nie wypowiadaj na tematy o ktorych nie masz pojecia!!powinienes grzecznie przeprosic plugawco!!
    • Gość: ktoś! Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:39
      Ten kolo gra dobrze!sam widziałem jest niezły!45 punktów to nieżle!
      • Gość: rozpierducha Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:03
        Czarny koń ligi dopiero się ujawnie !!!!!
    • Gość: GóraL Re: Ruszyła Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:19
      Gratulacje dla Superrrrrrr Łosia Lekarza !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka