Gość: Girek Wlosowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:39 Tylko jacek Wlosowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E xxxx Prezydent Piotrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:39 Popeiram bylego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomaleK Suchanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:44 Suchanski Bo ja go bardzo lubie i jest moim znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilka Tak, Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:45 Poprę Lubawskiego choć wcześniej głosowałam na Stępnia. Mnie się zdaje, że tylko on uzdrowi nasze miasto. A lewica jak to lewica, nawet Henia Długosza kopią a większość nie pamięta, że dzięki niemu wypłnęła. Szkoda mi tak nawiasem mówiąc Długosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata Piotrowicz prezydentem Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:47 Tylko on moze byc prezydentem Ck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaKa Re: Piotrowicz prezydentem Kielc IP: 213.77.117.* 30.12.05, 16:48 Lewica polegnie, bo nie tylko poseł W. Stępień chce startować na prezydenta Kielc, w czym mu pilnie pomaga Bożena Kizińska, gdyż w razie stępniowej wygranej ona moze zostac posłem. Zakopała wiec topór wojenny i kocha p. Włodka jak nie wiem co. Poza nim ostro szykuje sę St. Rupniewski popierany przez weteranów odsuniętych przez Olejniczaka a wiec i p. Stępnia grającego z młodym z jednej drużynie. Z lewicy takze moze zastartować M. Piotrowicz i miałby szanse, bo jest lubiany, ale jest też pełen kultury, więc jak go koledzy poproszą, to się wycofa. No i jest jeszcze Jerzy Suchanski, który nie odpuści, bo cche wrócić do polityki a latka lecą i trzeba to zrobić jak najszybciej. Z prawicy jest W. Lubawski i poza nim długo, długo nic, choć młode lwy chętnie dorwałyby się do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EBI Ja tam wiem swoje. Lubawski bedzie prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:49 Tak, macie racje, ja też poprę Lubawskiego w zbliżających się wyborach samorządowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Wojtek, Wojtek, Wojtek, wiadomo o kogo chodzi. :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:59 Wojtek, Wojtek, Wojtek, wiadomo o kogo chodzi. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theo Re: Suchański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:10 Lubawski to rzeczywiście super prezydent, tylko niestety za tymi wszystkimi szumnymi pomysłami, mydlącymi oczy Kielczanom stoją ze wszech miar podejrzane decyzje narażające miasto na wielkie straty finansowe. Uważam, że kompetencję połączoną z uczciwością zagwarantować może tylko Jerzy Suchański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fellatio Re: Kto następnym prezydentem Kielc. IP: 81.6.130.* 31.12.05, 01:00 Ja od dawna jestem zakochana w obecnym prezydencie. Dla niego gotowa jestem zrobić wszystko i nawet loda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Lubawski IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 31.12.05, 14:39 Oddam głos na Lubawskiego, bo będę mógł jeździć na nowy stadion po dziurawych ulicach, i na wyremontowaną Sienkiewkę rozwalającymi się autobusami miejskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golab Wojtus Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:39 JA skolei zagłosuje na Wojciecha Lubawskiego, choć nadal nie ma uniwersytetu a także parkingów wielopoziomowych to ja głosuje na niego bo wiele zrobił dla tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś z Lublina Lubawski nr.1 a potem przepaść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:44 Studiuje w Lublinie ale mieszkam w KIelcach, stwierdzam iż nasze miasto napewno wypiękniało, pod władzą obecnego prezydenta wiec napewno, nie zmarnował on mojego głosu i ma dalej moje zaufanie, zagłosuje tylko na Pana Lubawskiegi , bo nikt prócz niego nie dbał tak o nasze miasto o moje miasto, jesli się jegoi wstydzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toal Jerzy Suchański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:47 Bo mu się należy i nie jest maczany w aferach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Suchański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:48 Bo mu się należy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Lubawski is the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:52 Nie jestem z Kielc, mieszkam w powiecie sąsiadującym do Kielc, wiec mój gło0s w wyborach nie będzie się liczył, ale stwierdzam fakt mianowicie taki, iż rzeczywiście obecny włodarz zrobił wiele na przełomie 3 ostatnich lat niż władza SLD na przełomie 2 - swoich kadencji. Dlatego, życze Kielczanom i panu Prezydentowi, by został wybrany po raz kolejny, bo naprawde, Kielce zeminiają się na wielki plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Wojtek Lubawski, także popieram. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:59 CZemu popieram?? Bo jest on przykładem, że jak się chce to można coś zrobić w mieście, może nie wszystko ale wiele. Dla mnie jest on przykładem stanowczego i nie awanturującego się polityka a takich w naszym mieście i nie tylko jest bardzo mało. Stwierdzam iż jest to osoba, o wysokich kwalifikacjach i kulturze osobistej, stawiam dlatego na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka No cóż głosowałem na niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 21:35 Będę głosowała na tego samegop kandydata co wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurorra Jeśli nie będzie marszałkiem zagłosuje na Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 21:40 jestem tego pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 300 dni Re: Jeśli nie będzie marszałkiem zagłosuje na Lub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 23:35 lubawski. odliczam dni do konca twojego urzedownia. jezeli pis nie zlamie ordynacji wyborczej to juz za 300 przestaniesz robic z kielc klerykowo. ps. bezinteresownie pomoge przy kampani glownego kontrkandydta lubawskiego [ktokolwiek nim bedzie] - prosze o kontakt na e-mail: antylubawski@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Ksiecia JAk Wojtek zostal prezydentem:) jestem za nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 21:59 Tak zdecydowanie Pan Lubawski choć pewnie będzie trudno, ale wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz A JAKIE TO MA ZNACZENIE DLA KIELC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:47 dla tzw wyzszej klasy urzędniczej a i owszem ma = ale dla Kielc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: A JAKIE TO MA ZNACZENIE DLA KIELC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 12:02 Czasami trafia sie polityk, który nic nie robi, tzn. zajmuje się sobą. Na przykład urządza przemarsze warszawskich dygnitarzy po Sienkiewicza, gdy tymczasem takie drobiazgi jak wnioski o dotacje z UE leżą odłogiem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=13659115&a=13659115 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cub86 skoro wszyscy za Lubawskim to ja też chce, ja też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 15:59 k.... ta sonda to Szopka noworoczna. Nie macie w Kielcach innych sieci internetowych tylko jedną domene neostrady, z której nawiedzony palant od biskupa i pierwszego prezia Kielc śle swoje g.o.w.n.i.a.n.e głosy poparcia dla Wojtka. Żenada a w magistracie ciesza się jak małe dzieci panienki, których głównym kryterium przy przyjęciu do pracy po 2002 r. była pozytywna opinia proboszcza i kilkuletnia działalnośc w kościelnym chórze. Scyzory w przepitych łbach Wam się miesza i ta sonda Lubawskiego ośmiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Byle nie Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 23:18 U mnie Lubawski nie ma żadnych szans. Zapracował sobie na to głównie kilkoma nieprzemyślanymi decyzjami, niespełnieniem 90% obietnic wyborczych, klerykalizmem i wieloma innymi sprawami o których może w tym wątku nie będę się rozpisywał. Zagłosuję na kandydata, który jest przeciwieństwem Lubawskiego, który zadba o sprawy socjalne, a nie klerykalne, która zadba o nowe inwestycje, a nie kontynuację „gotowizny” - projektów poprzednika Stępnia. Walka rozegra się pomiędzy Lubawskim, a kimś z lewicowymi korzeniami. Mam nadzieję, że nie będzie to Suchański. Mam nadzieję, że kandydat będzie z doświadczeniem, a zarazem w miarę młody. A może ktoś bezpartyjny popierany przez szereg środowisk? Może kobieta? I na takiego kandydata zagłosuję. NA PEWNO NIE NA FANTASTĘ, PSEUDO SAMORZĄDOWCA WOJCIECHA „POMNIK” LUBAWSKIEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja M.Kaczyńska IP: 213.155.191.* 03.01.06, 13:27 bo jeszcze jej fuchy nie znaleźli... a jaka promocja miasta z tal wyraźną facjatą prezydentowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY DUCK NASTEPNYM PREZYDENTEM BEDZIE JAKIS KACZOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:25 Odpowiedz Link Zgłoś