mencia0 16.10.09, 19:57 Witam, właśnie zapisałam się na kurs prawa jazdy do pana Andrzeja Chudego, moim instruktorem jest pan Ciosek, chciałabym poznać Wasze opinie na temat szkoły oraz instruktora. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iga Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.chello.pl 18.10.09, 20:43 szkola jest ok ale instruktora to raczej zmien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 15:00 radzę zmienić na Pawła Ś. - jest znakomitym nauczycielem - wiem to z własnego doświadczenia i członków mojej rodziny i znajomych, których uczył. Wszyscy zdali za pierwszym razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: 81.219.189.* 21.10.09, 11:00 U Chudego tylko Jacek Rzepka! Odpowiedz Link Zgłoś
faziasty Re: Szkoła Jazdy CHUDY 21.10.09, 13:07 Jeżeli chcecie się podzielić opiniami na temat szkół i instruktorów, lub zadać pytanie to zapraszam na forum z mojego podpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.chello.pl 21.10.09, 16:08 u Chudego to tylko Darek Bujakowski-zdalam za pierwszym razem!!!!a nikt we mnie wczesniej nie wierzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sumienie Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.kielce.vectranet.pl 23.12.09, 18:20 Panie Andrzeju gratukuje kochanki młodej pięknej lub kolejnych kochanek.zONO WZYWAM pASNIĄ DO BLIŻSZEGO PRZYJŻENIA SIĘ WYCZYNĄ MĘZA .zDRADZA pANIĄ NA PRAWO ILEWO .tEN pAN NIE MA ZACHMOWAŃ MORALNYCH.KORZYSTA Z KAZDEJ NADARZAJĄCEJ OKAZJI.a SZKOŁA DZIŚ JEST JUTRO JEJ NIE BĘDZIE ,KRZYWDA LUDZKA WYJDZIE BOKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuda Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: 81.219.189.* 28.12.09, 11:27 A Tobie co do tego? A... pewnie też się na niego napaliłaś, ale Cię nie chciał :) Ach Ty nie dobra ladacznico-zazdrośnico! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 11:09 ależ trzeba nisko upasc, zeby sie na Chudego napalic!!!!!w tej jego szkole jest paru lepszych(czytaj-mlodszych).Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 11:10 ej pisz ortograficznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.free.aero2.net.pl 25.07.15, 22:58 Rewelacyjny instruktor. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janpalony Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.dynamic-ra-07.vectranet.pl 04.09.17, 10:33 Osobiście polecam,umie pochwalić lecz i też opierdzielić,ale wszystko zdane za pierwszym także.. Pozdro wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.centertel.pl 25.09.19, 13:57 Spoko szkoła polecam instruktora Wojciecha Galiszewskjego bardzo dobry nauczyciel potrafi wytłumaczyć praktykę ale i teorie również a poza tym to przyjemny i sympatyczny człowiek pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś