Dodaj do ulubionych

Szkoła Jazdy CHUDY

16.10.09, 19:57
Witam, właśnie zapisałam się na kurs prawa jazdy do pana Andrzeja Chudego, moim instruktorem jest pan Ciosek, chciałabym poznać Wasze opinie na temat szkoły oraz instruktora. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: iga Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.chello.pl 18.10.09, 20:43
      szkola jest ok ale instruktora to raczej zmien
    • Gość: gość Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 15:00
      radzę zmienić na Pawła Ś. - jest znakomitym nauczycielem - wiem to z
      własnego doświadczenia i członków mojej rodziny i znajomych, których
      uczył. Wszyscy zdali za pierwszym razem!
      • Gość: dominika Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: 81.219.189.* 21.10.09, 11:00
        U Chudego tylko Jacek Rzepka!
    • faziasty Re: Szkoła Jazdy CHUDY 21.10.09, 13:07
      Jeżeli chcecie się podzielić opiniami na temat szkół i instruktorów, lub zadać
      pytanie to zapraszam na forum z mojego podpisu.
      • Gość: iza Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.chello.pl 21.10.09, 16:08
        u Chudego to tylko Darek Bujakowski-zdalam za pierwszym razem!!!!a
        nikt we mnie wczesniej nie wierzyl.
    • Gość: Sumienie Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.kielce.vectranet.pl 23.12.09, 18:20
      Panie Andrzeju gratukuje kochanki młodej pięknej lub kolejnych kochanek.zONO WZYWAM pASNIĄ DO BLIŻSZEGO PRZYJŻENIA SIĘ WYCZYNĄ MĘZA .zDRADZA pANIĄ NA PRAWO ILEWO .tEN pAN NIE MA ZACHMOWAŃ MORALNYCH.KORZYSTA Z KAZDEJ NADARZAJĄCEJ OKAZJI.a SZKOŁA DZIŚ JEST JUTRO JEJ NIE BĘDZIE ,KRZYWDA LUDZKA WYJDZIE BOKIEM
      • Gość: chuda Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: 81.219.189.* 28.12.09, 11:27
        A Tobie co do tego? A... pewnie też się na niego napaliłaś, ale Cię nie chciał
        :) Ach Ty nie dobra ladacznico-zazdrośnico!
        • Gość: ojej Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 11:09
          ależ trzeba nisko upasc, zeby sie na Chudego napalic!!!!!w tej jego szkole jest
          paru lepszych(czytaj-mlodszych).Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
      • Gość: wawa Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 11:10
        ej pisz ortograficznie!
    • Gość: Kasia Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.free.aero2.net.pl 25.07.15, 22:58
      Rewelacyjny instruktor. I tyle w temacie.
    • Gość: janpalony Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.dynamic-ra-07.vectranet.pl 04.09.17, 10:33
      Osobiście polecam,umie pochwalić lecz i też opierdzielić,ale wszystko zdane za pierwszym także.. Pozdro wszystkim :)
    • Gość: Pawel Re: Szkoła Jazdy CHUDY IP: *.centertel.pl 25.09.19, 13:57
      Spoko szkoła polecam instruktora Wojciecha Galiszewskjego bardzo dobry nauczyciel potrafi wytłumaczyć praktykę ale i teorie również a poza tym to przyjemny i sympatyczny człowiek pozdrawiam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka