Gość: ala IP: 82.139.11.* 01.02.06, 09:07 A czy ten cudowny GPS (hehe) mógłby dopilnować, żeby pług odśnieżył dojaz do ulicy Domaniówka przy Warszawskiej 166? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kielczanin Re: Kieleckie piaskarki sterowane przez... sateli IP: 212.160.196.* 01.02.06, 09:12 Ala zamiast d... grzać przy piecu to weś łopatę i do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Kieleckie piaskarki sterowane przez... sateli IP: 82.139.11.* 02.02.06, 08:18 Uuuu, wulgarny jesteś chłopczyku. A ja nie ruszę d... od pieca, bo primo: nie mam secundo: jestem w szóstym miesiącu ciąży (no sam rozumiesz: becikowe kusi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Kieleckie piaskarki sterowane przez... satelitę IP: *.cnbg.de / 62.225.152.* 01.02.06, 09:19 osobiscie uwazam, ze lepiej by bylo, gdyby piaskarki sterowane byly przez rozsadnych ludzi oraz potrzebami, a nie jak to pan Bartus pisze "satelita". Teraz jak ktos cos spapra, to mowi, ze to "komputer" tak zrobil, zapominajac, ze komputer robi tylko to, co mu czlowiek - w zalozeniach jako inteligentniejsza jednostka - polecil. I satelita nie posprzata ulic i nie posypie ich sola czy tez sprawdzi stan po tzw. odsniezaniu. Moze jest to tez argument i straszak na pracownikow, ze ten pan z telewizora doskonale widzi co sie dzieje w kazdym mieszkaniu, gdzie wlaczony jest telewizor. Tyle tylko, ze ten poziom "wiedzy" funkcjonowal 50- 60 lat temu. A tak przy okazji, to moze by zamiast inwestycji w "hajteczne" bzdety zainwestowac rozsadnie w bezposredni sprzet odsniezania, ktory wplynie bezposrednio na jakosc pracy. W przeciwnym razie pozostanie Kielczanom cieszyc sie bezuzyteczna "zabawka" panow decydentow, i nadal jezdzic i chodzic po sliskich ulicach lub ohydnych piaskowych bryjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Kieleckie piaskarki sterowane przez... sateli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:12 zaraz sie okaże że Swietokrzyskie Czarownice tez były sterowane satelita - a to na czym latału to był taki przedłuiżany laptop z wmontowanym GPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcat Re: Kieleckie piaskarki sterowane przez... sateli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 23:12 Nie są to bzdury Zobaczycie (a pewno nie Wy) jak spadnie zużycie paliwa - nawet i o 30-40%. I właśnie z tych oszczędności będzie można dokonac jakichs nowych inwestycji Bardzo dobry krok .... POPIERAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoD Re: Kieleckie piaskarki sterowane przez... sateli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:35 To teraz jak amerykanie beda chcieli zablokowac nasz system drogowy, to maja ulatwone zadanie, GPS na co dzien sluzy im do naprowadzania rakiet...trafia w nasze piaskarki z duza dokladnoscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Kieleckie piaskarki sterowane przez... sateli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:42 poprosze aby pierwsz rakieta pizneła w ten pług co mi ciągle zasypuje wejście i chodnik - co ja odsnieże to ten s...n chyba czeka na mnie i jedzie - a ja znowu odwalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finder PRZEPŁACILI !!!! IP: *.eranet.pl 01.02.06, 21:55 Gdyby powyższy artykuł i ten post czytał właściciel jakiejś firmy, która posiada flotę samochodową i zainteresowałyby go tego typu rozwiązania (GPS i pełna wiedza on-line o tym co się dzieje z samochodami) to zapraszam na stronę www.finder.pl i kontakt z Key Account Managerem ze interesującego regionu. Oferujemy takie same rozwiązania za 1/3 ceny. Jesteśmy partnerem IT Era GSM. Pozdrawiam Key Account Manager woj. świętokrzyskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: PRZEPŁACILI !!!! IP: *.man.poznan.pl 02.02.06, 08:11 Gość portalu: finder napisał(a): > Gdyby powyższy artykuł i ten post czytał właściciel jakiejś firmy, która posiad > a > flotę samochodową i zainteresowałyby go tego typu rozwiązania (GPS i pełna > wiedza on-line o tym co się dzieje z samochodami) to zapraszam na stronę > www.finder.pl i kontakt z Key Account Managerem ze interesującego regionu. > Oferujemy takie same rozwiązania za 1/3 ceny. Jesteśmy partnerem IT Era GSM. > > Pozdrawiam > Key Account Manager > woj. świętokrzyskie a czy twoja firma zakłada też urządzenia monitorujące zuzycie piasku itp. założę się że nie, do tego potrzebne są specjalistyczne urządzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finder Re: PRZEPŁACILI !!!! IP: *.orange.pl 03.02.06, 10:08 Nie są do tego potrzebne specjalistyczne urządzenia, tylko podpięcie się pod urządzenie które steruje wysypem piasku i odpowiednie zaprogramowanie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Key account manager w kieleckiej erze IP: *.cable.mindspring.com 04.02.06, 23:35 ...z drugim kontem w konkurencyjnym orange. Ciekawe - jesli jakis manago firmy ma telefon konkurencji to co to znaczy?... Odpowiedz Link Zgłoś