lackzadek 18.02.10, 18:29 A na TVPIS-2 o pasożytniczym bliźniaku z tym że w Indiach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziolo.zielone Re: Pasożyt 18.02.10, 20:08 O dwa z jednego jaja, z tym że jedno skamieniało zanim się rozwinęło. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pasożyt 18.02.10, 20:12 Mam znajomego, który tak miał takiego pasożyta w płucu. ps. a u naszych nie ma co się zastanawiać. Obu won! :p Odpowiedz Link
lackzadek Re: Pasożyt 18.02.10, 20:15 ave.duce napisała: > Mam znajomego, który tak miał takiego pasożyta w płucu. > > ps. a u naszych nie ma co się zastanawiać. Obu won! > Wężykiem! Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj_banowany14razy Re: Pasożyt 18.02.10, 20:59 lackzadek napisał: > ave.duce napisała: > > > Mam znajomego, który tak miał takiego pasożyta w płucu. > > > > ps. a u naszych nie ma co się zastanawiać. Obu won! > > > > Wężykiem! > > Znaczy, ze chodzi o tego co chleje za nasze?...małpki Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Pasożyt 18.02.10, 21:08 Nie bądź taki drobiazgowy, to tylko małpki niekoniecznie orangutany. Dobrze, że nie jestem na jego miejcsu i piwo piję z swoje :) Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Pasożyt 18.02.10, 20:28 Żaden nie zechciał zostać skamieliną a szkoda-miałby pomnik ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pasożyt 18.02.10, 21:39 Na pomnik to miałam inny pomysł, jeszcze pod pierwszym moim nickiem, na Forum Kraj > bac1 > RODACY! Podejmijmy ogólnokrajowe… ps. nie działa wyszukiwarka, sorry! :p Odpowiedz Link