Dodaj do ulubionych

Milcarz poszoł won z sld

IP: *.vf.pl 10.02.06, 20:09
Dość już tej szopki ty wiejski trepie ze wsi Zabłocie w gminie Zagnańsk. Dość
już twoich rządów w Świętokrzyskim SLD. Dość już wstydu jaki przynosisz
Sojuszowi ty głąbie kapuściany. Spie..j chamie do socjaldemokracji gdzie
liżesz dupę Suchańskiemu. Zapominasz pewnie o tym w jaki sposób ten były
Senatorek dorobił się wielomilionowego majątku, skoro sam w Zagnańsku jesteś
za panisko. I o tym jak rozwalał Sojusz pragnąc samemu dorwać się do żłobu,
skoro dzięki temu zostałeś Baronem ty baranie. Przestań też wreszcie pieprzyć
o bezrobotnych chciwy bydlaku, który trzymasz się kurczowo 17 tys.zł. pensji
w wodociągach, jak gó.. okrętu. Jesteś bowiem chytry jak świnia, która sama
musi żreć z koryta. Skończ wreszcie z robieniem z siebie głupa ładującego
akumulatory na uroczystościach kościelnych. Tylko wg. ciebie można być dobrym
lewicowcem całując w dupę wszystkich księży i biskupów. Przeszło to na ciebie
pewnie z Oleksego. Tylko ty też potrafisz tak kombinować aby prawicowe
sku..syny pozostawiły cię na stołku wtedy gdy setki członków SLD wyrzucają
na bruk. Ciekawe jak im odpłacasz za tą życzliwość? Pewnie dawno już
sprzedałeś się Lubawskiemu pszenno-buraczany cepie. Wynoś się z SLD ćwoku,
bo inaczej wypieprzymy cię na najbliższej konwencji. I nie pomoże ci żaden
gnojek Napieralski z Warszawy. Starczy nam bowiem już wszystkim rządów jakie
wiele lat sprawował w Świętokrzyskim SLD inny cham ze wsi Drugnia koło
Pierzchnicy. A taki z ciebie kołku Baron Sojuszu jak z koziej dupy trąba.
PASZOŁ WON CHAMIE.

Obserwuj wątek
    • Gość: Theo Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:57
      Poziom wypowiedzi jak na tzw. eseldowca przystało, nic dodac nic ująć. A ty
      komu liżesz dupę, może Kizińskiej?
    • Gość: Janek Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.pkp.kielce.msk.pl 10.02.06, 21:44
      eseldowiec a kto to jest
      "inny cham ze wsi Drugnia koło Pierzchnicy"
      • Gość: Klin Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:50
        Przecież to pisze Babetka, nie poznajecie?
        • Gość: babetka Nieprawdopodobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:10
          Gość portalu: Klin napisał(a):

> Przecież to pisze Babetka, nie poznajecie?

Jestem z lekka zaskoczona. To moim dostawcą internetu jest:

Virtual Future
          ul. Złota 8
          25-015, Kielce ????

I czy ja kontaktuję się z panami:

Adam Machnik
          Telefon: 0 512 177660
          oraz
          Dariusz Klimek
          Telefon: 0 502 551618 ????

Jeżeli tak, to może powyższe osoby pomogą prokuratorowi :))))))))))))
          • Gość: babetka Dla ułatwienia panu prokuratorowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:44
            To powinny być adresy IP: 80.48.181.0 - 80.48.181.255

Godzina jest znana. Reszta to fraszka :)))
    • Gość: bloo Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.06, 21:59
      o, FMS przyjechał na ferie
      będzie się działo
    • Gość: Gargamel Re: Milcarz poszoł won z sld IP: 81.6.130.* 10.02.06, 22:22
      Ty CH..U jesteś taki "eseldowiec" jak ja "pisuarowiec".
      O tym co się dzieje w SLD nie masz żadnego pojęcia ŚWINIO, a Przewodniczący
      Rady Wojewódzkiej SLD Pan Poseł Henryk Milcarz jest wyjątkowo porządnym
      człowiekiem.
      • Gość: babetka Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:25
        Gość portalu: Gargamel napisał(a):

> Ty CH..U jesteś taki "eseldowiec" jak ja "pisuarowiec".
        > O tym co się dzieje w SLD nie masz żadnego pojęcia ŚWINIO, a Przewodniczący
        > Rady Wojewódzkiej SLD Pan Poseł Henryk Milcarz jest wyjątkowo porządnym
        > człowiekiem.

Nasz forumowy kretyn Gargamel zapomniał dodać, że pan poseł Henryk Milcarz jest
        wyjątkowo porządnym człowiekiem, jak na SLD. Pewnie dlatego, że jest gorliwym
        katolikiem. Oczywiście pan Milcarz jest katolikiem.
        • Gość: Gargamel Re: Milcarz poszoł won z sld IP: 81.6.130.* 10.02.06, 23:22
          Ty "babetka" masz PIE..A na temat tego "katolicyzmu" części Działaczy SLD.
          Obecny w dniu dzisiejszym w Kielcach Sekretarz Generalny Sojuszu Pan Poseł
          Grzegorz Napieralski jest praktykującym katolikiem i do tego byłym aktywnym
          ministrantem. Z tym tylko, że uważa on i głosi to otwarcie że: powinien być
          zachowany rozdział kościoła od Państwa, kościół /wiadomo który/ nie powinien
          "mieszać się" do polityki, nauka religii nie powinna się odbywać w szkołach,
          należy dokonać zmiany ustawy antyaborcyjnej - i kilka podobnych spraw. Tak więc
          ci wierzący Członkowie SLD różnią się "troszeczkę" w poglądach na te tematy od
          słuchaczy Radia "Ma-Ryja" do których ty należysz.
          • Gość: babetka Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:29
            Widzisz kretynie, że cała górka SLD to katolicy, bo inni to debile?!

A Radio Maryja słucha kazdy inteligentny człowiek. A poza inteligentnymi słucha
            też Włodzimierz Cimoszewicz, słucha Bożenka Kizińska. Jestem przekonana, że
            słucha Wojtek Olejniczak, Napieralski i Milcarz. I do tego na pewno odmawiają
            różaniec.
            • Gość: Gargamel Re: Milcarz poszoł won z sld IP: 81.6.130.* 10.02.06, 23:42
              "Babetka" nie pisz "jestem przekonana" gdy tak naprawdę "jesteś przekonany".
              Jeśli chodzi o Radio "Ma-Ryja" to również ja sam /choć jestem kretynem/ słucham
              go PASJAMI wtedy gdy siedzę w KLOPIE. I trzeba przyznać, że przy audycjach z
              udziałem Ojca TADZIA mam znacznie "lżejszy stolec". To samo dotyczy audycji z
              udziałem obecnych członków Rządu SPOWIADAJĄCYCH się w tym Radiu. Nie KLEPIĘ
              jednak różańca bo pojemność mojego mózgu /jak u każdego CZERWONEGO/ jest zbyt
              mała na to abym mógł zapamiętać te wszystkie BZDURY jakie się przy tym ODMAWIA.
              • Gość: babetka Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:47
                Radio Maryja to nie na twój pusty łeb. Nie słuchaj. Lepiej żebyś miał stolec
                cięższy, to nie będzie ci szedł do łba.

Wierzę, że odmawianie różańca jest dla ciebie zbyt skomplikowane :)
                • Gość: Gargamel Re: Milcarz poszoł won z sld IP: 81.6.130.* 11.02.06, 14:10
                  Widzę Drogi "bebetko", że jesteś SPECJALISTĄ od każdego GÓWNA skoro tak wiele
                  wiesz o STOLCU. Mimo twej rady nie mogę odmówić sobie SŁUCHANIA Radia "Ma-Ryja"
                  siedząc w KLOPIE - w tym również dla zdrowia PSYCHICZNEGO. Ostatecznie Ojczulek
                  TADZIO ZŁODZIEJASZEK /od "zbiórek" wdowiej kasiory/ to prawdziwy LEKARZ POLSKICH
                  DUSZ. Jednak jeśli chodzi o RÓŻANIEC, który każdy taki jak ty BARAN powinien no-
                  sić zawiązany stale na SZYJI - będę starał się ĆWICZYĆ wytrwale w czasie udziału
                  w wielogodzinnych zebraniach SLD. Bo skoro przez blisko 50 lat KOMUNY w Polsce
                  nauczyłem się pełnego tekstu MIĘDZYNARODÓWKI, to w IV Rzeczypospolitej KATOLIC-
                  KIEJ powinno udać mi się przyswoić te MĄDROŚCI naszego Karolka z Wadowic - jeśli
                  nie pomrzemy wcześniej z GŁODU.
                  • Gość: babetka Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:18
                    To ty kretynie z lubością opowiadasz o swoim stolcu. Zawieś sobie w kiblu
                    Kwaśniewskiego, to będziesz miał komplet - swój stolec i swojego idola.

A ojciec Tadusz Rydzyk jest bardzo uczciwy i nikogo nie okradł.
      • Gość: agnostyk1 Re: Milcarz poszoł won z sld IP: 82.139.30.* 10.02.06, 22:29
        Popieram poglad Gargamela. Choć nie we wszystkim mi osoba Milcarza odpowiada.
        • Gość: babetka Głupi Józiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:35
          Zobaczmy w czym popierasz pogląd Gargamela. Kretyn Gargamel napisał tak:

"Ty CH..U jesteś taki "eseldowiec" jak ja "pisuarowiec".
          O tym co się dzieje w SLD nie masz żadnego pojęcia ŚWINIO, a Przewodniczący
          Rady Wojewódzkiej SLD Pan Poseł Henryk Milcarz jest wyjątkowo porządnym
          człowiekiem".

Nie popierasz w pełni poglądu Gargamela w tym:
          "a Przewodniczący Rady Wojewódzkiej SLD Pan Poseł Henryk Milcarz jest wyjątkowo
          porządnym człowiekiem", bo napisałeś, że osoba Milcarza nie we wszystkim ci
          odpowiada.

Popierasz więc w pełni pogląd Gargamepa w tym:

"Ty CH..U jesteś taki "eseldowiec" jak ja "pisuarowiec". O tym co się dzieje w
          SLD nie masz żadnego pojęcia ŚWINIO".

Takie poparcie u ciebie głupi Józiu nie jest niczym zaskakującym, bo ty
          dysponujesz doktorskim rozumkiem i kulturą kloaczno-koszarową.
          • Gość: Klin Re: Głupi Józiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:41
            A ty babetko, świnski pomiocie kim jesteś,? zwykłą forumową szują
            • Gość: babetka O, odezwał się inteligentny znajomy :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:43
              Ale ciekawska z ciebie osóbka :)))
    • Gość: zaciekły wróg Re: Milcarz poszoł won z sld IP: 80.51.223.* 11.02.06, 01:22
      Bardzo dobrze że się tak żrecie - może się zeżrecie i będzie bardzo dobrze.
      • Gość: normalny A wziąć tak was wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 10:34
        wsadzić do wora i o ścianę !
    • Gość: Filip Re: Milcarz poszoł won z sld IP: 67.71.84.* 11.02.06, 14:19
      ...tak trzymac panie Milcarz !
      Gratuluje takiej krytyki...ona dowodzi jedynie odwaznej i bezkompromisowej
      ambitnej postawy, szczerej checi niesienia pomocy poslednim szeregom czlonkow
      SLD....
    • Gość: J.Baranski Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.locahost.localdomain / 200.99.133.* 11.02.06, 16:04
      Nie da sie ukryc, ze i Milcarz i Stepien i Suchanski i cale SLD i SdPl to jedna
      wielka kupa.

Najlepsza jest APP Racja. Musimy sie tylko pozbyc tego k.utasa Niedzieli.
      • Gość: Gargamel Re: Milcarz poszoł won z sld IP: 81.6.130.* 11.02.06, 16:20
        Wy "niby J.Barański" o Lewicową Kupę się nie martwcie - obecnie wasze PRAWICOWE
        GÓWNO śmierdzi bowiem w Kielcach nadzwyczaj INTENSYWNIE. Natomiast Pan Pułko-
        wnik Józef Niedziela z Antyklerykalnej Partii Postępu "RACJA" jest /czy to się
        wam podoba, czy nie/ WYRAZICIELEM poglądów coraz to większej części naszego
        Społeczeństwa - ZMĘCZONEGO delikatnie mówiąc obecnością CZARNYCH we wszystkich
        dziedzinach życia.
        • Gość: Kielczanin Olać a nie pluć na "Babetkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 22:34
          I znowu to samo Babetka rozpoczyna nową awanturę, tym razem mniej przeklina.
          Ale i tak widać że wiedzy informatycznej toto za grosz nie ma. Podaje jakieś
          adresy, telefony czysta socjotechnika. Na poprzednim poście już mu udowodniłem
          że należy go olewać sikiem cyfrowym.Panowie On nie jest chory, czy zdrowy, On
          poprostu wykonuje swoją robotę.Jeśli nikt nie będzie odpowiadał na jego "posty"
          to znów zniknie z forum na 2 czy 3 miesiąca.Pojawi się pod nowym nickiem.
          A tak na marginesie to wiesz "Babetka" co się mieści na Złotej 8 ?
          Faktycznie aleś Ty .... .
          • Gość: Kielczanin Olać a nie pluć na "Babetkę" 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 22:41
            A tu są wypociny "Babetki" z innego postu.

Jakiś członek SLD bardzo się na forum wysilił. Dał niewątpliwy pokaz SLD-
            owskiej kultury i inteligencji.
            Tekst znajduje się tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=36593952
            ale nie potrafię się powstrzymać, aby nie zacytować w całości:

„Dość już tej szopki ty wiejski trepie ze wsi Zabłocie w gminie Zagnańsk. Dość
            już twoich rządów w Świętokrzyskim SLD. Dość już wstydu jaki przynosisz
            Sojuszowi ty głąbie kapuściany. Spie..j chamie do socjaldemokracji gdzie
            liżesz dupę Suchańskiemu. Zapominasz pewnie o tym w jaki sposób ten były
            Senatorek dorobił się wielomilionowego majątku, skoro sam w Zagnańsku jesteś
            za panisko. I o tym jak rozwalał Sojusz pragnąc samemu dorwać się do żłobu,
            skoro dzięki temu zostałeś Baronem ty baranie. Przestań też wreszcie pieprzyć
            o bezrobotnych chciwy bydlaku, który trzymasz się kurczowo 17 tys.zł. pensji
            w wodociągach, jak gó.. okrętu. Jesteś bowiem chytry jak świnia, która sama
            musi żreć z koryta. Skończ wreszcie z robieniem z siebie głupa ładującego
            akumulatory na uroczystościach kościelnych. Tylko wg. ciebie można być dobrym
            lewicowcem całując w dupę wszystkich księży i biskupów. Przeszło to na ciebie
            pewnie z Oleksego. Tylko ty też potrafisz tak kombinować aby prawicowe
            sku..syny pozostawiły cię na stołku wtedy gdy setki członków SLD wyrzucają
            na bruk. Ciekawe jak im odpłacasz za tą życzliwość? Pewnie dawno już
            sprzedałeś się Lubawskiemu pszenno-buraczany cepie. Wynoś się z SLD ćwoku,
            bo inaczej wypieprzymy cię na najbliższej konwencji. I nie pomoże ci żaden
            gnojek Napieralski z Warszawy. Starczy nam bowiem już wszystkim rządów jakie
            wiele lat sprawował w Świętokrzyskim SLD inny cham ze wsi Drugnia koło
            Pierzchnicy. A taki z ciebie kołku Baron Sojuszu jak z koziej dupy trąba.
            PASZOŁ WON CHAMIE”.

"Babetka" powiem Ci tak to Ty jesteś DEBIL i Psychol do kwadratu.
          • Gość: babetka Re: Olać a nie pluć na "Babetkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:34
            Co mi udowodniłeś inteligentny misiu?

Być może na Złotej nie mieści się nic, a być może sprawdzi to pan prokurator :)
            • Gość: Gargamel Re: do "babetki" IP: 81.6.130.* 11.02.06, 23:43
              Gdyby jakikolwiek Prokurator chciał się zajmować każdym GÓWNEM o którym ty
              DEBILU piszesz na tym forum - to nasz Zbysio Ziobro mimo przejawianej od
              lat miłości do WŁADZY szybko zrezygnowałby na rzecz Leszka Millera. I o czym
              byś wtedy pisał GŁUPKU - o dobrym znajomym Leszka Panu Posle Wł.Stępniu ?
              • Gość: babetka Re: do "babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:16

> Gdyby jakikolwiek Prokurator chciał się zajmować każdym GÓWNEM o którym ty
                > DEBILU piszesz na tym forum

Najczęściej piszę o kimś z SLD
              • Gość: babetka Re: do "babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:24

Często piszę o Włodzimierzu Stępniu, który w dniu 01.09.2005r. popełnił
                przestępstwo pojąc wyborców alkoholem. Cżęsto również wspominam Wojtka
                Olejniczaka, gorliwego katolika. Często wspominam Jolę Kwaśniewską, gorliwą
                katoliczkę, która wali się na kolana przed każdą sutanną.
                Często wspominam Aleksandra Kwaśniewskiego, który ułaskawił zwyrodniałego
                mordercę Piotrusia Vogla, bo ten podobno prowadzi członkom SLD numeryczne konta.
                Rzadziej wspominam Andrzeja Szajnę, który się ostatnio bardzo roztył i wyglada
                prawie, jak... e, nie powiem kto :)
              • Gość: babetka Przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:29

W poprzedniej wypowiedzi popełniłam pomyłkę w nazwisku. Oczywiście, że
                wspominam Andrzeja Szejnę, któremu buzia zrobiła się pucułowata, jak Kaliszowi
                albo... jak tam kto chce.
                I wcale nie uważam Andrzeka za to, za co uważa go Gargamel. Andrzej nie jest
                przecież jeszcze stary. To młoda i dynamiczna przyszłość SLD. Chociaż już
                zamieszany po same uszki w aferę paliwową.
              • Gość: babetka Zaskakujący zwrot Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:09

Powiedz mi miły Gargamelu, czy naprawdę masz osoby, o których często piszę, a
                więc Aleksandra Kwaśniewskiego, Jolantę Kwaśniewską, Wojtka Olejniczaka,
                Włodzimierza Cimoszewicza oraz Włodzimierza Stępnia, który w dniu 01.09.2005r.
                popełnił przestępstwo pojąc wyborców alkoholem, za, delikatnie mówiąc, kupy?
          • Gość: babetka Re: Olać a nie pluć na "Babetkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:38
            A jak jesteś misiu tak inteligentny za jakiego się podajesz, to sprawdź to IP:
            *.vf.pl

Z przyjemnością zapoznam się z wynikami twoich prac, a myślę, że i pan
            prokurator będzie zainteresowany :)
        • Gość: babetka Głupi Józiu doktorze Agnostyku1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:46
          Czytaj głupi Józiu!
          Wg kretyna Gargamela jesteś "wyrazicielem".

Ja się w tym razem prawie z kretynem Gargamelem zgadzam, z tym, że uważam, że
          wyrażasz debilizm największych prymitywów jacy zaistnieli na lewicy :)
          • Gość: Kielczanin Mówiłem Olać Babetkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:53
            Gargamel, Agnostyk i pozostali olejcie go wreszcie.
            Nie dajcie sobą manipukować, facet narusza wszytkie normy jakie obowiązują
            na terenie Polski a teraz straszy prokuratorem.
            Panie "Babetek" to ja Panu wreszcie powiem jesteś Pan DEBIL i CHAM, proszę
            mnie zaskarżyć do prokuratora a ja już tam udowodnię iż mam rację.
            • miskorabol Re: Mówiłem Olać Babetkę 12.02.06, 00:22
              juz dawno mowiłem zosatwic tego jełopa niech sobie sam pisze.
              Jest takie orzysłowie ze ja sie ruszy kupe (wersja osłabona) to ......
              • Gość: megadeth Re: Mówiłem Olać Babetkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 00:24
                miskorabol napisał:

> juz dawno mowiłem zosatwic tego jełopa niech sobie sam pisze.
                > Jest takie orzysłowie ze ja sie ruszy kupe (wersja osłabona) to ......

To jest cieżki przypadek - i tak będzie pisał...
                • Gość: Samaswoja Re: Mówiłem Olać Babetkę IP: 81.219.132.* 12.02.06, 15:27
                  Milcarzowi rogi prymitywa przyprawia Tadeusz Jóźwik, któremu marzy się powrót
                  na szefa wodociągów, to on zwykł mawiać o sobie, że jest godzien noszenia
                  fraka, bo pokolenia na to pracowały. Milcarzowi jest wbrew Szejna, bo jak to
                  jest, aby ktoś tak prosty wygrał z tak wyrafinowanym europosłem walkę o
                  partyjne przywództwo. Milcarzowi jest wbrew Stępień, bo jak śmiał ten zwykły
                  Heniek mierzyć się o miejsce w parlamencie z niewykłym Włodzimierzem.
                  Milcarzowi jest wbrew Kopyciński, bo traci pracę i jedyny etat, na jakim mógłby
                  się utrzymać, to szefowanie SLD. Milcarzowi nie sprzyja on sam, bo danwo
                  powinien rzucić tę cala palanterię w diabły, po co poczuwać sie do
                  odpowiedzialności za formację, która sie sama unicestwia.
                  • Gość: Kielczanin Brawo "Samaswoja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:05
                    Aż ręcę składają się do oklasków.Krótko zwięźle i dobitnie powiedziałaś o co
                    w tym wszystkim chodzi.Masz rację Milcarz na konwencji powinien wydać polecenie
                    "sztandar wyprowadzić", SLD jest jak mauzoleum już od paru lat tylko mumie
                    o tym jeszcze nie wiedzą.
                    BRAWO, BRAWO, BRAWO.
                  • Gość: Gargamel Re: Mówiłem Olać Babetkę IP: 81.6.130.* 12.02.06, 22:25
                    Droga "Samoswoja" - naprawdę masz dużo racji w swoim poście. Oczywiście 100 pro-
                    cent co do tego, że Przewodniczący Henryk Milcarz powinien dać sobie spokój z
                    pełnieniem tej funkcji - naprawdę szkoda jego zdrowia. Jest on wyjątkowo porzą-
                    dnym człowiekiem i funkcja ta na dzisiaj tak naprawdę tylko mu szkodzi. Ale ty-
                    tułem polemiki:

Tadeusz Jóźwik ma takie marzenia i często o tym mówi. To oczywiście zwykłe świ-
                    ństwo wobec obecnego Prezesa "Wodociągów". Ma on co prawda "gwarancje" powrotu
                    do firmy po wyborach samorządowych /po których SLD straci Urząd Marszałkowski/
                    ale wtedy do pełnej emerytury "pozostanie" mu 5 miesięcy. Te gwarancje dotyczą
                    pracy, a nie stanowiska Prezesa Zarządu. Ponieważ WEL pewnie nigdy go nim nie
                    uczyni "przesiedzi" w Spółce te kilka miesięcy jako jakiś doradca, główny spec-
                    jalista czy kierownik. Jeśli odejdzie Henryk Milcarz ten stołek obejmie ktoś dla
                    WEL-a wyjątkowo ważny - kasa jest bowiem "spora".

Andrzej Szejna dawał w ostatnim roku wielokrotnie wyraz temu jak "bardzo lubi"
                    Przewodniczącego Henryka Milcarza co dobitnie świadczy o tym, iż nie może wyba-
                    czyć mu przegranych wyborów na ostatniej Konwencji Wojewódzkiej. Jest jako prze-
                    ciwnik "groźny" dlatego, że ma za sobą dominującą większość młodych Członków SLD
                    dla których organizuje min. wyjazdy do Brukseli.

Włodzimierz Stępień miał faktycznie "pretensje" /według niego i wielu Członków
                    SLD popierających go w zdecydowany sposób - słuszne/ do Przewodniczącego za pró-
                    bę umieszczenia jego nazwiska dopiero na 11-tym miejscu listy wyborczej. Ostate-
                    cznie rozstrzygnęła to Warszawa. Po wyborach jednak mu "przeszło" bo wynik jaki
                    uzyskał /3-ci w województwie/ świadczy, że nawet z pierwszej 5-ki "wywalczyłby"
                    mandat poselski - odliczając te 40-50% głosów za "pierwsze miejsce" na liście.
                    Wyraźnie zaangażował się w kierowanie jedną z Komisji Sejmu i nie widać jego
                    osobistego udziału w tych "grach partyjnych".

Sławomir Kopiciński faktycznie "pragnie" kierować Wojewódzką Organizacją SLD - i
                    to od dawna choć na żadnej konwencji nie kandydował na funkcję Prewodniczącego.
                    Był jednak przez długi okres czasu Sekretarzem Rady Wojewódzkiej - z czego wy-
                    wiązywał się w opinii wielu działaczy dobrze. Stracił tę funkcję przy wyborze
                    Henryka Milcarza. Pewnie straci pracę w Agencji Rolnej. Natomiast co do "etatu"
                    na stanowisku Przewodniczącego Rady Wojewódzkiej /o którym piszesz/ - nikt tego
                    nie potwierdza i oficjalnie ani H.Długosz, ani J.Jaskiernia, ani też H.Milcarz
                    nie mają z tego "ani grosza".

Tyle o tych o których piszesz w swoim poście. Ale moim skromnym zdaniem Przewod-
                    niczącego Henryka Milcarza "rozrabiają" /stojący z tyłu za określonymi ludźmi/
                    działacze, którzy nie mogą mu zapomnieć nieudanej próby "odwołania" Wojewody
                    Włodzimierza Wójcika, niektórzy przegrani w wyborach parlamentarzyści oraz ci,
                    którzy kandydowali po raz pierwszy bez powodzenia. Oczywiści tylko "dziwnym
                    zbiegiem okoliczności" wielu z nich należy /jak to pisze "Kielczanin"/do dawnej
                    Grupy Przyjaciół byłego Barona Świetokrzyskiego SLD Henia Długosza.
                    • Gość: Kielczanin Re: Mówiłem Olać Babetkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 11:56
                      "Gargamel" bardzo trafna i wnikliwa ocena. Lewica kielecka nie jest podzielona
                      poglądami ale nazwiskami, jak doprowadzić do jej zjednoczenia.
                      Metoda SDPL tzw weryfikacji podczas przyjęcia według mnie nie wchodzi w rachubę.
                      A może odgrzebać tzw między partyjne struktury partyjne, niech całe koła
                      rozmawiają ze sobą z rónych ugrupowań lewicowych. Skoro liderzy nie potrafią.
                      • Gość: Kielczanin Re: Mówiłem Olać Babetkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 11:57
                        Zagalaopowałem się. Chidzi mi o międzypartyjne struktury poziome.
                        • Gość: Gargamel Re: Mówiłem Olać Babetkę IP: 81.6.130.* 13.02.06, 16:21
                          Kiedyś należałem do takich w okresie PZPR - przed Zjazdem na którym dokonano
                          wyboru nijakiego Stanisława Kani. O mało co mi potem "łba nie ucieli". Dwa lata
                          temu działało w Kieleckim SLD tzw. "Forum Dyskusyjne" ale szybko "przypięli
                          się" do niego niektórzy Działacze. Część z nich jest dzisiaj w "Forum Obywatel-
                          skim". Nie zmienia to faktu, że chciano wtedy dobrze - za prawyborami, przeciw
                          łączeniu funkcji itd. Obecnie w warunkach rozbitej Lewicy - nie ma moim zdaniem
                          na to szans.
                          • Gość: Kielczanin Re: Mówiłem Olać Babetkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 19:42
                            No to w takim razie mamy sytuację patową.Jak wiesz beton nie ustąpi bo się boi
                            rozliczeń, a buntowników jest coraz więcej.Dziś żaden z bonzów nie użyje na kole
                            straszaka pozbawienia pracy.Dziś wszyscy mają taką sytuację, no bonzowie trochę
                            gorszą bo są na świecznikach. Moim zdaniem powinni teraz w swoich organizacjach
                            troszkę "przycichnąć" bo po co robić rzeź.
                            • Gość: (gość portalu) Co byśmy zrobili bez naszej kochanej Partii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:15
                              Ani słowa o bezrobociu w Kielcach.
                              Ani słowa o opiece zdrowotnej.

Cała dyskusja - kto kogo rozrabia i dlaczego.
                              Kto ma jakie stanowisko.
                              Jak Szejna i Szular kupują młodzieżówkę.

Co byśmy zrobili bez naszej kochanej Partii?
    • Gość: gunter Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:51
      teee - "eseldowiec", a nie możesz tego wszystkiego osobiście powiedzieć
      milcarzowi?? zamiast zaśmiecać forum publiczne...
      • Gość: meloman Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.onecik.pl / 83.17.45.* 12.02.06, 22:18
        Nareszcie jakiś głos rozsądku. Reszta to, jak mawia Doda, żenada...
        • Gość: joł Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:20
          prosze sie odstosunkowac od Pana Milczarza
    • Gość: agronom Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:23
      Heniu spieprzaj na rolę w zagnańsku.
      • Gość: nikt Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 19:29
        proszę nie obrażać Pana Posła, który jest porządnym chłopem małorolnym z
        własnym źródełkiem i wrażliwymi migdałkami
        • Gość: ktoś Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:19
          ależ, kto tu mówi o obrażaniu Pana Posła ! Nic podobnego ! Ja słyszałam, że ma
          studnię bez dna w "Wodociągach" i czerpie z niej jak się tylko da
      • Gość: nie wtajemniczony Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:00
        a co może poseł ci nie pomógł i dlatego chcesz go wygonić.Pewnie chcesz komuś
        innemu dupe lizać
    • Gość: Moriem Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 15.02.06, 23:18
      Forum typowe dla GW. wiekszość uczestników to zwolennicy koalicji czerwono-
      różowej. Studiując treść forum jestem pewny, że jest to typowa walka o koryto,
      o pełny żłób. Dziwię się. że GW firmuje to swoim szyldem. Ale jaka gazeta takie
      forum.
      • oryganion Re: Milcarz poszoł won z sld 17.02.06, 20:34
        i tak to juz ani rożowym ani czerwonym nie pomoze. Na własne zyczenie
        przekichali wszystko -Cała czołowka SLD sie skompromitowała - i to nie jest
        tylko afera Starachowicka - najgorsze jest że własciwie żdnych wniosków nie
        wyciągneli ani w Kielcach ani gdzie indziej - tak sobie przeszli do porządku
        dziennego - został ten sam garnitur ludzi - nie rozliczony. Co z tego że
        zmieniły sie twarze u góry - SLD w tym stylu sie po prostu rozejdzie To nie jest
        wionan kilkunastu przestpców - onizawsze skorzystaja z okazji - ale cała reszta
        tego nie widziała - nie miała wyobrażni do czego to doprowadzi? i co milczała -
        najwyżej poszeptała w kuluarach słowa nie pisneła chroniąc swoje dupy i synekury
        - no to jest efekt - nawet jak sie bezie prawica cholernie starała żeby
        spieprzyć wszystk - to elektorat nie wróci - po prostu nie przyjdzie
    • Gość: babetka Aleksander Kwaśniewski kupą wg Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:44
      Gargamelu!

Dlaczego uważasz, że Aleksander Kwaśniewski jest kupą?

Tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=36593952&a=36652954

napisałaś tak:

„Gdyby jakikolwiek Prokurator chciał się zajmować każdym GÓWNEM o którym ty
      DEBILU piszesz na tym forum”.

A ja pisuję o Aleksandrze Kwaśniewskim.
    • Gość: babetka Jolanta Kwaśniewska kupą wg Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:45
      Gargamelu!

Dlaczego uważasz, że Jolanta Kwaśniewska jest kupą?

Tu:

napisałeś tak:

A ja pisuję o Jolancie Kwaśniewskiej.
    • Gość: babetka Wojciech Olejniczak kupą wg Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:47
      Gargamelu!

Dlaczego uważasz, że Wojciech Olejniczak jest kupą?

Tu:

napisałeś tak:

A ja pisuję o Wojciechu Olejniczaku.
    • Gość: babetka Włodzimierz Cimoszewicz kupą wg Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:48
      Gargamelu!

Dlaczego uważasz, że Włodzimierz Cimoszewicz jest kupą?

Tu:

napisałeś tak:

A ja pisuję o Włodzimierzu Cimoszewiczu.
    • Gość: babetka Włodzimierz Stepień kupą wg Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:50
      Gargamelu!

Dlaczego uważasz, że Włodzimierz Stępień jest kupą?

Tu:

napisałeś tak:

A ja pisuję o Włodzimierzu Stępniu.

A może dlatego Gargamelu, że Włodzimierz Stępień popełnił w dniu 01.09.2005r.
      przestępstwo pojąc wyborców alkoholem?
    • Gość: babetka Henryk Milcarz kupą wg Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:51
      Gargamelu!

Dlaczego uważasz, że Henryk Milcarz jest kupą?

Tu:

napisałeś tak:

A ja pisuję o Henryku Milcarzu.
    • Gość: babetka Gargamel jest kupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:53
      Gargamelu!

Gratuluję ci samokrytyki i tego, że wreszcie określiłeś się bardzo prawidłowo.

Tu:

napisałeś tak:

A ja przecież o tobie Gargamelu pisuję i to do pana prokuratora :)))
    • Gość: babetka Dla chcących odszukać Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:04
      A gdyby ktoś chciał odszukać Gargamela, w tym osoby, które Gargamel nazwał
      kupą, a więc m.in. Aleksander Kwaśniewski, Jolanta Kwaśniewska, Włodzimierz
      Cimoszewicz, Wojciech Olejniczak, Włodzimierz Stepień, Henryk MJilcarz, oraz
      inni prominentni członkowie lewicy (a nie kupy, jak to twierdzi Gargamel), to
      podaję dane, gdzie można uzyskać Gargamela personalia:

Nazwa sieci: APK-DOMENA
      Pula adresów IP: 81.6.130.0 - 81.6.130.255

Dane adresowe sieci:
      Starkom Serwis
      ul. Ks. Piotra Sciegiennego 239
      25-116 Kielce

Starkom
      ul. Planty 12, Kielce
      tel. (41) 344 89 07
      email: biuro@starkom.net
      GSM: 663 140 459

Tylko uwaga, bo Gargamel także o sobie pisze, że jest kupą.
      • Gość: Gargamel Re: Dla chcących odszukać Gargamela IP: 81.6.130.* 17.02.06, 16:18
        "babetka" - posłuchaj DEBILU !!!
        KABLARZEM jesteś pewnie od urodzenia.
        Lecz DEDEKTYW z ciebie jest DO DUPY.
        • Gość: FREDEK Już po was IP: *.autocom.pl 19.02.06, 02:38
          TO JUZ JEST KONIEC baronów BARANÓW
        • Gość: Sodoma i gomora Re: Dla chcących odszukać Gargamela IP: 81.219.132.* 19.02.06, 09:42
          Widzieliście, jaki cienias ten szejna w TV gdy go młodzieżówki przepytywały?
      • Gość: Kielczanin Do Gargamela !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 01:43
        Już tyle razy Was prosiłem olejcie tego debila, szkoda tylko zdrowia.
        Jak nikt nie będzie odpowiadał na jego posty odejdzie w niepamięć.
        Babetka nic konstruktywnego do tego forum nie wnosi więc partner do dyskusji
        z niego żaden.
        GARGAMEL OLEJ TEGO DEBILA BABETKĘ !!!
        • Gość: Gargamel Re: Do Gargamela !!!! IP: 81.6.130.* 20.02.06, 16:02
          Masz rację - OLEWAM.
          • Gość: babetka Ale powiedz Gargamelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:07
            dlaczego uważasz, że np. Aleksander Kwaśniewski, Jolanta Kwaśniewska,
            Włodzimierz Cimoszewicz, Wojtek Olejniczak, Henryk Milcarz, Andrzej Szejna i
            Włodzimierz Stępień, który w dniu 01.09.2005r. popełnił przestępstwo pojąc
            wyborców alkoholem, są gó.wnem?
    • Gość: fann Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:41
      SLD poszoł won z Polski AFERZYSCI I ZŁODZIEJE Ziobro do roboty powsadzac Baronów
    • Gość: znawca Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.06, 20:26
      jak SLD zrezygnuje z H Milcarza to lewica nie p ojdzie z nimi razem to jest
      pewne
      • Gość: xyx Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.06, 20:29
        chyba masz rację jak się rozrabiają to niech idą sami do wyborów
        • Gość: Kielczanin Do Gargamela vs Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:46
          Ta osoba a potwierdzenie otrzymałem, jest związana z Redakcją GW-Kielce.
          Wcześniej używał innych nicków (pseudonimów), to co robi jest z góry ustalone.
          Jak wiesz forum moze byc kapitalną kopalnią wiedzy i informacji.Ale ostatnio
          przez nasze ataki i protesty admin dostał lub dostanie po tyłku.
          Jak wiesz forum nie jest własnością GW-Kielce ale forumowiczów, tak więc
          działania pewnej grupy ludzi jest po prostu podłe. Nie ma co się wypowiadać
          aby ktoś mógł z tego czerpać korzyści bo sam nic nie potrafi vide Babetka.
          Pozdrawiam
          • Gość: agnostyk1 Re: Do Gargamela vs Babetki IP: 82.139.30.* 20.02.06, 22:21
            Znawco. Powiedziałeś prawdę. Wkrótce na ten temat powiem szerzej w oddzielnym
            temacie.
            • Gość: J.Baranski [...] IP: 200.231.167.* 21.02.06, 22:58
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Gargamel Re: Do Gargamela vs Babetki IP: 81.6.130.* 20.02.06, 22:24
            Serdeczne dzięki "Kielczanin" za wyjaśnienie.
            Trudno mi uwierzyć aby ten PSYCHOL zaprzestał swojej dotychczasowej aktywnej nad
            wyraz działalności na tym forum - na którą mu ktoś pewnie pozwala. Ostatecznie
            jest jak czyrak na d...e - do którego należy się przyzwyczaić jeśli nie chcę
            się "odwiedzać" chirurga. I pewnie będziemy musieli z nim ŻYĆ.
            • Gość: ...... Do Gargamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:21
              Nigdy ćwoku nie byłeś kimś wobec kogo klnie, przezywająć go sukrwypajacem. Dla
              Ciebie jest godny. powiedz co masz dzięki temu gno.....wi. Ile razy byłeś
              świadkiem jego "prezesowania" Czy widziałeś jak pracuje?!. Jak PREZESUJE ?. Dość
              Twojej obłudy. Gargamel JESTS KłAMCA. KOLPORTER KłAMSTWA !!!
              • Gość: Gargamel Re: Do Gargamela IP: 81.6.130.* 21.02.06, 21:40
                Nie mam pojęcia o co i o kogo ci BIEGA.
                Nikogo nie nazwałem na tym forum "sukrypajacem".
                Nikogo nie nazwałem "gnojem" - poza "babetką" oczywiście.
                Z tym "prezesowaniem" to dla mnie całkowicie ciemna magia.
                Do ocen masz prawo - jak każdy. Mogę być dla ciebie "kłamcą".

• oryganion Re: Do Gargamela 21.02.06, 21:53
                  jaja - gośc chyba se pomylił fora. Co niektórzy tak sie juz zakrecili na tych
                  forach że są w ciągłym dryblingu -zeby jeszcze jakoś bardziej urozmaicenie kleli
                  - ale nie ciągle te same - to ubóstwo słowne przekłeństw przy jednoczesnym
                  czepianiu sie przecinków i innych stylistycznych kocepcji jest charakterystyczne
                  dla dziennikarzy i może czasem prawników. Jenemu takiemu harcownikowi który juz
                  z przekleństwo to zna dwa - przepraszam trzecie to jest czerwony polecił bym
                  Słownik przekleństw rosyjskich - 4000 słów nieograniczona liczba kombinacji - to
                  jest frajda a yu tylko kretyn, debil, i czerwony i odwrotnie , nuda
                • Gość: Plis Re: Do was wszystkich IP: *.futuro.kielce.msk.pl 21.02.06, 22:47
                  Panowie jesteście nie tyle żle wycowani. co wogóle pozbawieni jakiejkolwiek
                  ogłady. Współczuję.
      • Gość: Atos Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 20:35
        A ja uważam, że Pan Henryk Milcarz to jest bardzo porządny gość i na właściwym
        miejscu. Nie lubią Go tylko Ci co są słabsi i się Go boją. On nareszcie
        przywrócił by trochę wiary w SLD.
    • Gość: sms Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.06, 21:58
      HENIEK nie poddawaj się jeżeli to zrobisz to będziesz taki jak ONI.Wytrwaj a
      obnażysz ich ,chcą CIĘ odwołać nieroby typu Kopcio bo gdzie on pójdzie do
      roboty jak on umie tylko sprawdzać kartki podczas głosowania
      • Gość: Kielczanin Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:56
        Heniek M to już dawno popłynął, witamy nowego starego Barona pana
        eurodeputowanego.No może jeszcze nie bezpośrednio ale ton trzęsię tym
        klubem regionalnym za całkowitym przyzwoleniem Olejniczaka. A Sławek cóż
        zawsze był sekretarzem i tak już zostanie, On będzie "tyrał" a rządził kto
        inny jak za Henia D. No ale jakość trochę inna.
    • Gość: ja Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.06, 12:55
      Ci co chcą odwołać Milcarza robią to tylko w trosce o swój tyłek, a odwołanie
      GO będzie jedynie potwierdzenim że w SLD nadal się w Świętokrzyskim nic nie
      zmieniło. To jest walka o to aby kandydatem na prezydent Kielc był jedynie
      Stępień
      • Gość: Gargamel Re: Milcarz poszoł won z sld IP: 81.6.130.* 25.02.06, 13:54
        TOTALNA BZDURA Drogi "ja" - Pan Poseł Jerzy Stępień w ogóle nie wchodzi w
        rachubę jako ewentualny Kandydat "SLD" w wyborach na Prezydenta Kielc. Oś-
        wiadczył to zresztą wyraźnie na łamach "Echa Dnia" ponad miesiąc temu. Nie
        "miesza się" on też /wbrew "obiegowym opiniom"/ do toczonych obecnie w Ra-
        dzie Wojewódzkiej Sojuszu "gier partyjnych".
        • Gość: ja Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.06, 14:08
          to może powiesz o kogo może chodzić ,bo w pewnych kręgach oświadczył, że będzie
          startował
          • Gość: Jaga Re: Milcarz poszoł won z sld IP: 81.219.132.* 25.02.06, 16:42
            Chyba nie Jerzy A Włodzimierz St ępień. Jak zastartuje to przecież nic nie
            traci, bo posłem w razie przegranej zostaje nadal. Ale ma wielu
            przeciwników.Wygląda na to, że tylko Marek Piotrowicz, który nigdy nie wybijał
            się jako ortodoksa, z każdym umiał sie dogadać, ma dobrą szkołę i kindersztubę
            w przeciwieństwie do przaśnych młodych wilków z lewicy może zostać kandydatem
            wszystkich lewicowych opcji na prezydenta Kielc.
            .
            • Gość: Gargamel Re: Milcarz poszoł won z sld IP: 81.6.130.* 28.02.06, 15:44
              Pan Poseł Włodzimierz Stępień naprawdę w ogóle nie wchodzi "w rachubę" jako
              Kandydat SLD na Prezydenta Kielc. Bardziej już prawdopodobnym jest to, że za
              4 lata zastąpi Grzesia Banasia na stołku Wojewody Świętokrzyskiego.
    • Gość: ja Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.06, 09:32
      moim zdaniem H.Milcarz jest osobą gwarantującą wspólny start w wyborach
      samorzadowych na lewicy
      • lvl0 I sekretarzem powinien zostać milicjant. 28.02.06, 12:49
        • Gość: Kielczanin Re: I sekretarzem powinien zostać milicjant. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:25
          Ta, a najlepiej por. Borewicz.
          • ubek-kubek Ilu członków SLD pozostaje jeszcze na wolności? 28.02.06, 20:19

• Gość: Gargamel Re: Ilu członków SLD pozostaje jeszcze na wolnośc IP: 81.6.130.* 28.02.06, 21:31
              W samych Kielcach dostatecznie wiele aby wygrać wybory samorządowe, a w całym
              Świętokrzyskim na tyle dużo aby za 4 lata PRZETRZEPAĆ nieźle d... "Pisuarowi".
            • Gość: Kielczanin Do delikwenta "ubek-kubek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:25
              Albo jesteś człowiekiem mało poważnym albo idiotą.Przepraszam ale nick jaki
              obrałeś dla swoich postów jest poniżej pasa. Jak chcesz pisać o zbrodniach UB
              to pisz, może chodzi Ci o Moczara, tez możesz pisać o pięknych lasach kabackich.
              Tylko po jaką cholerę jesteś taki butny, jesteś byłym ubolem twoja sprawa
              tobie dobiorą się do dupy o ile wiesz co wydarzyło się w tych lasach.
              Dziwię sie adminowi że pozwala na coś takiego.
              • ubek-kubek Ja się nie boję, ja mam emeryturę 01.03.06, 02:46
                i nie muszę wykonywać pożałowania godnych ruchów frakcyjnych, byle tylko
                utrzymać się w pobliżu koryta. Mam się użalać nad sierotami po PRLu, tylko
                dlatego że urodziliście się 30 lat za pózno?
                • Gość: kielczanin2 Re: Ja się nie boję, ja mam emeryturę IP: *.pkp.kielce.msk.pl 01.03.06, 08:17
                  Wypraszam sobie Panie Ubek stwierdzenie, ze jestesmy sierotami. Pan jestes
                  oderwany od rzeczywistosci, wychowany na krzywdzie ludzkiej na donoszeniu na
                  innych. Cieszysz się Pan, że masz emeryture jakie to wstrętne obżerać się i paść
                  pieniędzmi ludzi naszego pokroju którzy ciężko pracują by utrzymać takich jak
                  Ty. Dlatego tacy emeryci jak Ty teraz nadają się tylko do pilnowania klopów na
                  dworcach bo to tylko umiecie.
                  • Gość: agnostyk1 Re: Ja się nie boję, ja mam emeryturę IP: 82.139.30.* 01.03.06, 11:54
                    >Wypraszam sobie Panie Ubek stwierdzenie, ze jestesmy sierotami< napisał
                    Kielczanin2.
                    Podobnie:
                    Wypraszam sobie panie Kielczanin2 stwierdzenie , iż " obżeram się i pasę"
                    pańskiemi pieniędzmi. Ja przez 37 lat PRACY na emeryturę ZAROBIŁEM.
                    A Panu życzę by w przyszłości własne dzieci Panu wypomniały, ze muszą na
                    starość utrzymywać darmozjada, który przecież na emetyturze nic nie robi i co
                    najgorsze odstał od zaistniałej rzeczywistości i nie posiadł nowych
                    umiejetności, w które pana wyposażył łożąc na utrzymanie, wykształcenie i
                    wychowanie.
                    A na razie życzę panu zdrowia, w tym psychicznego!
                    • Gość: Kielczanin Do Agnostyka1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:12
                      Drogi Agnostyku1 wątpię aby kielczaninowi2 chodziło o to co opisałeś.
                      Jego odpowiedź została wywołana moim postem dot. nicka "ubek-kubek".
                      Jak wiem jestes osobą inteligentną proszę więc co sądzisz o takim
                      wpisie: "ubek-kubek"
                      Moją szkołą były Lasy Kabackie
                      Mietek M. z MSW
                      Bo ja odbieram to jednoznacznie a troche historii najnowszej Polski znam.

• Gość: agnostyk1 Re: Do Agnostyka1 IP: 82.139.30.* 01.03.06, 12:39
                        Z takimi Jak "ubek-kubek" wogóle nie dyskutuję. Uważam, iż na równi z babetka(
                        kobyłabbb, korcipola, barnaba) są chorzy i wszelka dyskusja mija się z celem.
                        Co do Kielczanina2 to mam jednak duże pretensje gdyż wyraża postawę obalającą
                        podstawy społecznego bytu, wymiany pokolen i głównie dobrego wychowania. Być
                        może, tenże ubek-kubek ma wiele dzieci, które nie tylko utrzymują go jako
                        swojego ojca ( pracują na jego emeryture) ale także utrzymują rodziców
                        Kielczanina2 gdyż np. on nie jest w stanie zapewnić im pogodną, zasłużoną i
                        długą emeryturę.
                        Byłó to jednak niegrzeczne zacietrzewienie!
                        • Gość: kielczanin2 Re: Do Agnostyka1 IP: *.pkp.kielce.msk.pl 01.03.06, 16:22
                          Szanowny Panie Agnostyku1, jest mi niezmiernie przykro, że poczuł się Pan
                          obrażony moją wypowiedzią. Pragnę nadmienić, że bardzo szanuję emerytów i
                          chciałbym dla nich jak najlepiej tak jak również dla rencistów. Wypowiedź Pana
                          Ubeka była żenująca i bufonowata dlatego rzuciłem błotem w jego kierunku. Moja
                          wypowiedź nie dotyczyła Pana jak również ludzi na emeryturze ceniących zasady
                          oraz normy etyczne. Pragnę podziękować panu za życzenia nadmieniam jednak, że
                          pracuję zawodowo jednak nie jak Pan Ubek na garnuszku Państwa nie doceniając jak
                          dużym obciążeniem finansowym może być ktoś taki kto tak naprawdę nie szanuje
                          emerytury. Dodaję również serdeczny Agnostyku1, że moje zdrowie psychiczne jest
                          zupełnie w porządku i dziękuję za troskę, to miłe.
                • Gość: Kielczanin Do osobnika "ubek-kubek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 11:46
                  Twoja wypowiedź: "Ja się nie boję, ja mam emeryturę" to już szczyt obłudy.
                  Fakt nabytych praw emerytalnych nikomu zabierać nie wolno, prawo nie moze
                  działać w stecz. Ja dziękuję bogu że urodziłem sie 30 lat później bo
                  przynajmniej moje pokolenie naprawiło to co wy zrobiliście delikatnie mówiąc.
                  • Gość: Gargamel Re: Do osobnika "ubek-kubek" IP: 81.6.130.* 01.03.06, 16:44
                    Drogi "ubek-kubek" - jako ssak pij MLEKO - jak każde BYDLĘ.
                    • Gość: agnostyk1 Re: Do Kielczanina2 IP: 82.139.30.* 01.03.06, 20:39
                      Jak widzę niewłaściwie sie uniosłem ( chodzi o to zdrowie), za co przepraszam.
                      Jezeli przyjmiemy obaj sprawę za niebyłą bedzie mi miło.
    • Gość: ja Re: Milcarz poszoł won z sld IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.06, 22:01
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka