Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 13:31 Oj Darus Darus przeciez Ty jako pierwszy kwalifikujesz sie do grupy laikow. Buahahaha OMG! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan_p Laicki artykuł? IP: *.futuro.kielce.msk.pl 19.02.06, 13:30 Ręce mi opadają, jak czytam taki artykuł. Czemu on służy? Bo chyba nie przekazaniu rzetelnej informacji na temat polskich internautów. Szukanie potwierdzenia wyników badania w kafejce internetowej chyba mija się z celem? Co to w ogóle za podział internautów? pragmatycy, laicy i "maniacy komputerowi"? Co taki podział mówi czytelnikowi? Rozumiem, weekend można trochę "olać sprawę" ale może odrobinę więcej staranności i dociekliwości. Brrr. __________________________________ btw www.moimioczami.int.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Myślę, że wywiad z Gargamelem dałby dużo więcej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:31 ...niz odwiedzanie kafejek. wszak to laik i do do tego maniak komputerowy bo siedzi na forum non stop. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Badania i potwierdzenia IP: *.cable.mindspring.com 21.02.06, 20:44 Podzial jest w sumie dobry - trzeba tylko zapoznac sie z opisem poszczegolnych grup (pewnie na stronie gemiusa albo gdzies takie cos jest). Potwierdzenie w kafejce? Fakt. Niezbyt reprezentatywne bo coraz wiecej ludzi ma lacze w domu lub korzysta w szkole/na uczelni/w pracy. Natomiast z wynikami badan niekoniecznie trzeba sie zgadzac - sadze ze najwiecej osob odpowiada wlasnie z grona 'laikow' bo 'maniacy' nie maja ochoty na tracenie czasu. Kolejnosc pewnie taka sama ale udzialy chyba troche inne. Odpowiedz Link Zgłoś