Dodaj do ulubionych

Św. Krzyż-przetarg !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:30
witam, taka myśl dla ludzie którzy orientują sie w sprawie przetargu na Św.
Krzyżu o Szpitalik. Nacisk Ministerstwa były bardzo duze na Dyrektora ŚPN'u
jednak Dyrektor stał murem i zgodnie z prawem ogłosil przetarg, jednak- nie
wiedziec czemu - po wygraniu prze jaka tam osobe - nagle został uniewaniony.
DLACZEGO. Gdzie tu "Prawo i Sprawiedliwosć"??? Prezciez mialo byc wszystko
zprawem, a jdnak jest przeciwko, czy w naszym kraju nadal jest tak wielki
wpływ Kościoła??? Czy nie moga Szpitalika wziąść prywatni ludzie a Kościół???
Komu tak naprawde zalezy żeby tam NIC nie było??? BARDZO CIEKAWE CZY BEDZIE 2
PRZETARG czy nacisk ministra z PiS'u (każdy wie o co chodzi, kto jest w
temacie)jest ponad prawem?
Obserwuj wątek
    • Gość: agnostyk1 Re: Św. Krzyż-przetarg !!! IP: 82.139.30.* 22.02.06, 20:22
      Gdzie jest informacja na temat unieważnienia przetargu? Co prawda ja już
      przecież mówiłem, że czarni muszą wygrać. Po co premier był na Łyścu?
      • Gość: alfa Re: Św. Krzyż-przetarg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:57
        przetarg uniewazniono bo podobno z 4-ech oferentów 3-ech nie miało stosownych
        dokumentów. Prawo ogłaszającego przetrag Ale teraz juz po otwarciu kopert wiedza
        kto co proponuje - to znacznie oczywiscie ułatwia - komisja juz wie - maja czas
        do głębokiego przemyślenia. Wątpliwości nikt nie ma kto wygra. Przy tych
        dotacjach unijnych Klasztor zyska - ma to oznacząc że wszyscy zyskamy - ale nie
        do końca jestem pewien kler bierze wszystko i przebiera - jak mu otworzono
        furtke to nawet dostał juz pieniadze na nieistniejąca jeszcz Bibliotekę-= to
        oczywiście nie jest naginanie prawa i oczywiście nie jest taka bezczelności jaka
        TK okazał nie rozpatrujące jednego bardzo ważnego Pnana Sciganego przez Własnych
        Kolegów a Teraz Wiedzącego juz Wszsytko Władće Pierścienia. Tak że Alleluja i do
        przodu - niedługo obowiązkowe pielgrzymki organizowane przez Dział Sockjalny i
        Ks kapelana z każdego zakładu na Sw. Krzyż - o N b nastepne debilny pomysł
        oświetlonego prze 100 żarówek lotniczch / ciekawe czy sracze se domyją - i
        konicznie niech zabiora papier toaletowy i konewkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka