Dodaj do ulubionych

ŚMIECI W KIELCACH

IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 26.11.02, 17:28
Prosze o wpisywanie miejsc zaśmieconych(chyba takich w Kielcach nie
brakuje),te informacje mogłyby być przekazywane strazy miejskiej np.za
pośrednictwem gazety.Mam dość czekania aż takie miejsca sami wyszukają
panowie ze straży m.Więc jeśli komuś zależy na czystości Kielc i estetyce w
miescie to zapraszam do wpisywania.
Obserwuj wątek
    • Gość: hey Re: ŚMIECI W KIELCACH IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 26.11.02, 17:34
      Ja proponuje teren przy ulicy Świetokrzyskiej zaraz za Tesco,za przystankiem
      jest działka(przy samym chodniku) na ktorej leżą setki torebek,butelek
      itp.Niedługo do Tesco będą [przyjezdzac nie tylko ludzie z Kielc ale i z całego
      regionu a tu taki wstyd.Dodatkowo proponuje wymienic ten przystanek,który
      obecnie nie ma szyb ani ławek(można zrobic przystanek + kiosk w tym miejscu).A
      prezydentowi Kielc proponuje aby czasem przeszedł się po miescie i sam sie
      przekonał jakie widoki codziennie kielczanie muszą oglądać.Z okna samochodu
      ciężko to zauważyć.
    • Gość: hey Re: ŚMIECI W KIELCACH IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 26.11.02, 17:42
      I jeszcze teren między kosciołem ŚW.Wojciecha a ulicą Warszawską,byłem tam
      dzisiaj i szok,tyle śmieci jak na wysypisku a nie w centrum wojewodzkiego
      miasta.Do tego drewniane szopy,garaze (pewnie nielegalnie postawione).Tyle sie
      pisze o tym miejscu a nikt nic z tym nie robi .Panie prezydencie ,zapraszam na
      spacer w to miejsce,prosze zobaczyć jak wygląda centrum rządzonego przez Pana
      miasta.
      • Gość: kasper Re: ŚMIECI W KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 27.11.02, 09:29
        Mam takie miejsce. Nowe bloki przy ul. Ściegiennego - "Tęczowe Wzgórze".
        Powyżej lasek na stokach Telegrafu, a w nim np. stara lodówka. Codziennie pan
        Piotrowicz chodzi tam z psem, wie o co chodzi. Może wspólnie wybijemy ludziom
        z głów zostawianie sprzętu AGD w lesie.
        • kosz.marny Re: ŚMIECI W KIELCACH 27.11.02, 11:43
          Nie wiem, jak jest w tej chwili, bo kiedy wracam z pracy jest już ciemno :-(
          ale zazwyczaj potwornie zaniedbany przez ekipy sprzątające jest trawnik przy
          ul. Żytniej, za budkami telefonicznymi. Tam się zawsze wala mnóstwo papierów,
          puszek, w ogóle wszystkiego...
    • Gość: kuba Re: ŚMIECI W KIELCACH IP: *.tu.kielce.pl / 10.10.3.* 28.11.02, 11:44
      Codziennie przechodze obok odchodów leżących na chodniku ,gdzie jest MPO?
    • ksionc Re: ŚMIECI W KIELCACH 28.11.02, 14:47
      Proponuję uprzątnąć z kieleckiego forum takie śmieci jak:
      Jakub, cvs2, BBB
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka