oryganion 31.03.06, 23:55 ja proponuje Stadion Legionów lub Stadion Czwartaków - myśle o 4 pp Legionów i 4 pp AK - najlepiej Legionów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kszo.pany Re: Stadion - jaka Nazwa 01.04.06, 01:47 Kielecki Stadion Miejski imienia Klubu Sportowego Zakładów Ostrowieckich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: "Rykowisko" IP: 69.156.148.* 01.04.06, 07:44 ...stadion nie moze nosic zadnej historyczno patriotycznej nazwy....bo to bylo by beszczeszczenie najwyzszych narodowych wzorcow.... ....stadion sportowy to miejsce blizsze zwierzecym instynktom...pokonywania kogos, czegos w imie pozorowanej samczej walki, widowiska walki samcow, walki chormonow, nie zas milczacego wbijajacego gwozdzie historii intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: "Rykowisko" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 14:52 skąd ten pesymizm w sporcie miejsce gdzie powstał Stadion jest zwiazane z historia Legionów w Kielcach byc może dla równowagi moze być nazwany imieniem Sikorskiego zbliża sie rocznica jego tzw "wypadku" w Giblartarze Kielce ma juz sporo miejsc upamietniajacych Piłsudskiego i Legiony może kolej na Sikorskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Stadion - jaka Nazwa IP: 81.6.130.* 01.04.06, 08:09 Jak to JAKA NAZWA? Wiadomo, że jak PIRAMIDA CHEOPSA tak i STADION WOJCIECHA LUBAWSKIEGO. Kielczanie bowiem nawet po 30-50-ciu latach powinni znać swego DOBROCZYŃCĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Stadion - jaka Nazwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 08:48 Ty Garga.... musisz sie leczyć ze swojej nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Stadion - jaka Nazwa IP: 81.6.130.* 01.04.06, 08:58 Jak możesz Drogi "kielczaninie" przypisywać mi jakąkolwiek NIENAWIŚĆ do Ukocha- nego Ojca mojego rodzinnego Miasta? Może czas najwyższy aby skończył on wresz- cie z FAŁSZYWĄ SKROMNOŚCIĄ i zaczął odbierać należne mu HOŁDY. Dlatego jak PSU KOŚĆ należy mu się nie tylko nazwanie STADIONU na wieki wieków jego IMIENIEM ale również własny POSĄG na kopule tej budowli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan ZUSU Re: Stadion - jaka Nazwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 15:06 Popieram Gargamela, należy się uszanować i upamiętnić naszego WELa. Ku pamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabagibabazu Re: Stadion - jaka Nazwa IP: 81.219.132.* 01.04.06, 11:34 im. Bojowców Dupamaros. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Stadion - jaka Nazwa IP: 81.219.132.* 01.04.06, 18:00 Mozę nautralnie, co? im Spartakusa albo Extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Stadion - jaka Nazwa IP: 81.219.132.* 01.04.06, 18:02 Chciałam napisać neutralnie, a wyszło do bani, w każdym razie zeby wreszcie nie było ojczyzny, blizny, świetości, polityki, koniunktury tylko sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Stadion - jaka Nazwa IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.04.06, 18:13 stadion "tępego scyzoryka" !!! Odpowiedz Link Zgłoś