Gość: behemot IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.06, 20:30 przyznam, ze Korona ładnie grała (w drugiej połowie) ...ale murzyni wygrali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiklif Re: Korona :czy już nadmiar sodowej ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:32 beznadzieja trenera 0:Peskovic 1 ! coś chyba sodowa uderza do głowek ? Panie Klicki uwaga ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MooN Re: Korona : Peskovic 0 : 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:41 Źle się dzieje w państwie duńskim.. Może piłkarze za dużo kasy zarabiają? A może trener do zmiany? Coś nie gra - mam nadzieję, że Klicki wyciągnie konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Korona : Peskovic 0 : 1 IP: *.echo.com.pl 04.04.06, 20:51 nie ma sie co podpalac na poczatku rundy jesiennej tez chlopakom nie szlo, teraz jest im potrzebny spokoj spokoj i jeszcze raz spokoj, trzeba ich wywiezc w puszcze odciac od kibicow i przede wszystkim dziennikarzy za duzo jest sdzumu wokol koronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogoniarz Re: Korona : Peskovic 0 : 1 IP: *.atman.pl / *.atman.pl 04.04.06, 20:52 Gracie pierwszy rok w pierwszej lidze , więc musicie uzbroic sie w cierpliwość żeby grać w pucharach. Wygrał lepszy czyli Pogoń Szczecin . Pozdrawiam norlanych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepszy Re: Korona : Peskovic 0 : 1 IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.04.06, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepszy cd Re: Korona : Peskovic 0 : 1 IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.04.06, 21:21 w czym lepsi ? bo napewno nie na boisku !!! banda czarnych najemników w tenisówkach to jeszcze nie jest druzyna. Udało im sie strzelić jedna bramkę i to wszystko ale z czego jesteście tacy dumni ??? bo chyba nie z tego ze 80% zespołu nie potrafi wymówić nazwy druzyny w której gra. Pogoń to zwyczajna bezpłciowa himera bez duszy i płci skazana na wymarcie które mam nadzieje szybko nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh byli lepsi bo wygrali ... niestety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 15:52 nie ocenia sie "stylu" tylko liczbe bramek ale nic to - bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Korona : Peskovic 0 : 1 05.04.06, 09:45 Gość portalu: Pogoniarz napisał(a): . Wygrał lepszy czyli Pogoń Szczecin . Heheh. Lepszy? W czym lepszy? Chyba kolego meczu nie oglądałeś. Z fartem po kontrze strzeliliście 1 bramkę a przez większość meczu była wasza gra na czas, na waszej połowie i pod waszą bramką. Wynik ozwierciedla tylko brak dokładności i skuteczności Korony. Korona zdcydowanie więcej miała do pokazania od marnej Brazylii której żenująca gra była pośmiewiskiem kibiców, ale to wy mnieliście więcej szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Nie Pogon tylko Ptakon Szczecin IP: *.cable.mindspring.com 05.04.06, 16:30 Bo z tego co wiem to prawdziwa Pogon (spadkobierczyni MKS Pogon a nie Piotrcovii) gra bodaj w okregowce (kara za zle finanse). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Korona : Peskovic 0 : 1 IP: *.echo.com.pl 04.04.06, 20:52 a ostatnia rzecza ktora trzeba teraz zrobic jest zmiana trenera to tylko moze przeszkodzic - patrz przykald cracovii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLPORTEREK Henio Kasperczak - nowy trener Korony Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:53 Już za niedługo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot jest dobrze IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.06, 22:15 Obserwując mecze (w C+) uważam, że jest dobrze. Drużynie chce się grać. Grają ładnie. Skuteczność przyjdzie z czasem. Nie ma się co gorączkować. Trzeba się utrzymać i nabrać doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck nic sie nie stalo, Korono, nic sie nie stalo.. 05.04.06, 10:22 mnie krew zalewa, gdy ktos na trybunach smieje sie szyderczo z nieudanego zagrania naszej Korony, gdy sa gwizdy.. latwo byc kibicem, gdy wszystko idzie.. Ultrasi maja racje, ze wiekszosc przychodzacych to kibice sukcesu.. mimo, ze sam nie siedze na mlynie to zdzieram gardlo nawet, gdy druzynie nie idzie.. wysepki zapalencow sa oczywiscie w kazdym sektorze, ale powinien tak reagowac caly stadion.. nie wymagam od wszystkich skakania, spiewania itp. przez 90 minut, ale niektorzy powinni sie powstrzymac przed chamskim zachowaniem.. w trudnych chwilach wlasnie druzynie potrzebne jest wsparcie.. a nie dolowanie i wyzywanie.. czy kazdy z Was, przesmiewcow, jest rewelacyjnie wydatnym pracownikiem przez 8 godzin dziennie? zastanowcie sie i spojrzcie w lustro.. wiekszosc z nas nie potrafilaby sie odlac w nowoczesnym biurowcu w City Londynu przechodzac z polskich firm do pracy tamze.. tak samo jest z Korona, nowy stadion oniesmiela, trzeba sie przyzwyczaic.. a nie zrozumie tego ten, kto nigdy nie czul zapachu trawy, nie lezal po faulu na blocie itd. Korona przepracowala ciezko okres przygotowawczy.. walcza na boisku.. przeciez nie przegrywaja specjalnie.. troche wiecej otuchy dajmy im.. jestesmy z Wami KORONO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: nic sie nie stalo, Korono, nic sie nie stalo. 05.04.06, 10:57 Prawdziwi kibice są ze swoją drużyną na DOBRE I ZŁE! Kibic to nie ktoś taki, kto klaszcze jak dobrze grają, a jak noga się podwinie to odwracają się plecami i krytykują! Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: nic sie nie stalo, Korono, nic sie nie stalo. 05.04.06, 11:00 podpisuje sie obydwoma rekami i nogami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiklif Re: nic sie nie stalo, Korono, nic sie nie stalo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 13:12 jezli sie ma zawód piłkarz i za nie małe pieniadze to winno sie grać lepiej niz w IV lidze .A woda sodowa do głowy już niektórym kopaczom uderzyła i to widać na boisku ,więc czemu ja jako kibic płacacy tyle za wejście mam nie mieć swego zdania na tem temat ?Czy panowie piłkarze pracują przez 8 godzin jak sugeruje tu jeden z forumowiczów dzień w dzień ? Nie dajmy sie zwariować,ciagle mało i mało a wyniki jakie? Wybrali zawód piłkarza i są na tapecie jak inni sportowcy na całym świece Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: nic sie nie stalo, Korono, nic sie nie stalo. 05.04.06, 13:58 widac jakie masz pojecie o pilce noznej porownujac gre Korony w ostatnich meczach do IV ligi.. to powinno wystarczyc za podsumowanie Twojej wypowiedzi, ale pokusze sie o glebsza analize.. co sie przejawia woda sodowa? sprecyzuj.. moim zdaniem sodowka moze uderzyc komus kto gra w polskiej ekstraklasie po awansie i mowi o zdobyciu pucharu Europy.. porownuje siebie do Riquelme, Eto, Ronaldo czy Toldo.. a Ty jakie masz zdanie? a myslisz, ze ile godzin dziennie trwa praca pilkarza? jestes zwyklym ignorantem i widzisz tylko poltorej godziny czystej gry na boisku.. zdajesz sobie sprawe ile trwaja treningi, cwiczenia, analiza gry przeciwnikow, taktyka, przedmeczowe odprawy??? nie mowiac o tygodniach na zgrupowaniach i ciaglych rozjazdach... nie zdajesz sobie z tego sprawy.. jakie ciagle malo i malo? nie rozumiem tego w ogole.. to tacy jak Ty pisza "ciagle malo", patrzac na wyniki Korony.. malo to jest polfinal PP? malo to jest remis z finalista PP? malo to jest miejsce w czolowce rundy jesiennej? tej rundy nie ma co podsumowywac bo to dopiero poczatek.. na podsumowanie przyjdzie czas w maju.. co do zarobkow pilkarzy to nie powinno sie ich porownywac z zadnymi innymi bo to niczemu nie sluzy.. co Ciebie to obchodzi??? czy zagladasz w portfel z taka sama uwaga Federerowi jak i Bilskiemu? czy Golota i Czerkawski tez spedzaja Ci sen z powiek? zarobki pilkarzy Korony sa i tak smieszne w porownaniu z reszta ligi.. wiesz ile budzet Groclinu wynosi? pilkarz tyle zarabia ile jego pracodawca chce mu zaplacic.. a sportowcy musza duzo zarabiac, bo w wieku 35 lat ida na emeryture i roznie sie tocza ich losy... przez powiedzmy dwadziescia lat powinni zarobic na cale zycie swoich rodzin, upraszczam, ale tak to funkcjonuje.. poza tym, gdy Tobie, nie daj Boze, utnie Ci palca to dalej jestes w stanie funkcjonowac, ale, gdy pilkarzowi zerwie wiezadla krzyzowe w kolanie to jego kariera jest pod wielkim znakiem zapytania... to tyle.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiklif Re: nic sie nie stalo, Korono, nic sie nie stalo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:41 veilchen_ck czemu jesteś zaŚLEPIONY widokiem kopacza piłki ? Spójrz jak normalny czlowiek z luzem na tę sprawę,a co Twoich wypocin na temat pracy piłkarza to daj sobie siana ,praca fizyczna 8 godzin i kopanie piłki przez ok.4 godziny dziennie-tyle to przesada w Twoim wykonaniu- A czy pracując w zakładzie nie masz rózzego rodzaju odpraw,zebrań i innych nasiadówek ? Zgrupowania to trening między wypoczynkiem,czy pracując w delegacji jesteś gorszy od piłkarza w rozjazdach? Czy Ty jako pracownik nie musisz się doszkalać i to czasami za własne pieniadze? Mniej zacietrzewienia a więcej obiektywizmu kolego także do samego siebie ! Jesteś doskonałym materiałem na na fana z klapkami na oczach-nie dopuść do tego Pewnie jak przyjedzie drużyna z zachodu i Kolporter wygra lub zremisuje/w potyczce bez stawki /tez bedziesz szczytował ? Coś słyszałes o budżetach drużyn ligowych/polskich/ lecz nie wiesz co i za ile! Dlatego nie feruj wyroków w temacie opinii innych,lecz staram się Ciebie zrozumieć jesteś młody i niedoświadczony. Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: nic sie nie stalo, Korono, nic sie nie stalo. 05.04.06, 20:49 albo prowokujesz, albo jestes totalnie beznadziejnym przypadkiem... gdzie tu rzeczowosc w Twoich wypowiedziach? nie jestem zaslepiony, nie jestem mlody i nie jestem niedoswiadczony... wiec zupelnie nie rozumiem Twojego tonu.. na pilce sie wychowalem.. jezdze na mecze, gdy tylko mam ochote i mozliwosc a ze jest to moja pasja z wiekszym zainteresowaniem sie tym zajmuje.. wiec wiem wiele wiecej niz moze sie Tobie wydawac.. a i zawodowo zwiazany bylem przez jakis czas z futbolem.. wiec sam "daj sobie siana" jak sie wyraziles.. moim argumentem bylo to, ze nikt z nas nie jest w pelni dysponowany przez caly czas pracy.. znasz wyniki badan efektywnosci pracownikow biurowych roznego szczebla? wiec przyznasz mi racje.. o szczytowaniu z druzyna z zachodu nawet nie ma sensu pisac bo jestes prymitywny w tej wypowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiklif Re: nic sie nie stalo, Korono, nic sie nie stalo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 08:11 gratuluję obiektywności i działalności w tym kierunku . Prymitywizm i obiektywnośc widac w Twoich słowach"... a i zawodowo zwiazany bylem przez jakis czas z futbolem.. " Cześc kolego ! Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: nic sie nie stalo, Korono, nic sie nie stalo. 06.04.06, 08:45 nie dojdziemy do porozumienia jak widac.. nie podajesz zadnego kontrargumentu tylko odbijasz dziwnie pileczke.. i mowisz o "obiektywnosci" ;)) milego dnia kolego.. z mojej strony EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot jak w Holandii IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.06, 16:00 Najbardziej wartościowej rzeczy z tego całego piłkarstwa kieleckiego to akurat nie widać na nowym stadionie. Okazuje się bowiem, ze piłkę nożną w Koronie trenują setki dzieci. W Kielcach zaczyna już być tak, jak w Holandii, gdzie każdy był, jest lub będzie grał w nogę w jakimś klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Korona : Peskovic 0 : 1 IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 05.04.06, 16:14 Trudno wygrać mecz, grając przez jego 3/4 "na stojąco". Co się stało z Koroną, jej agrsywnością, ciągiem na bramkę. Przecież w I połowie meczu piłkarze koportera nie oddali żadnego celnego strzału. A liczenie na to,że Pogoń nie wytrzyma kandycyjnie okazało się błędną kalkulacją. Więcej wiary w swoje umiejetności. Więcej radości w wykonywanej pracy. Mam nadzieję, że dobre wyniki przyjdą wkrótce. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czewson Re: Korona : Peskovic 0 : 1 06.04.06, 17:22 Nie ma co ględzić .Wszyscy na Stadion w piątek .Ostry doping i będzie dobrze.Forever Korona!!!! Odpowiedz Link Zgłoś