Dodaj do ulubionych

co macie dzięki mnie:

• Gość: ??? Re: co macie dzięki mnie: IP: 82.139.11.* 03.11.06, 17:27
      a co dala wcześniejsza ekipa?
      • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 08:55
        daję Wam kilka autobusów już nie młodych ale dobrych,kupionych jakoś dziwnie i
        drogo ale-to one w mrozy ruszyły w trasy.Daję Wam stare Many bo Volvo i
        Mercedesy moim ludziom sie nie podobają!
        • Gość: członek wspólnoty Re: co macie dzięki mnie: IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 12.12.06, 11:42
          Litości. Stres paraliżuje ,obezwładnia, odbiera apetyt.A przecież ktoś musi
          chodzić do marketów ,chociażby po koguciki...
    • Gość: katarzyna co macie dzięki mnie ? Długi !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:25
      Tylko się smiac z rozpaczy,iz trafił sie nam taki prezydent !Wydawał pieniądze
      na prawo i lewo, brał kredyty, a teraz mówi,że trzeba będzie zaciskać pasa !
      Kto ? Prezydent w swoich wydatkach osobistych czy mieszkańcy, którzy
      nierozsądnych decyzji dla miasta, nie podejmowali ! Trzeba było słuchać co chca
      mieszkańcy, a nie wymyślac cuda stadion, halę, w której nikt nie chce
      występować ( czy był ktos na "Metrze" ? ), jakieś lotnisko na wsi, pietrowe
      parkingi i bzdurne upiększenia , które tylko oszpeciły miasto ( patrz -
      ul.Sienkiewicza).
      • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie ? Długi !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 15:09
        dzięki mnie będziecie miec OKNO NA SWIAT-zbudujw wam lotnisko,po co nam drogi?
        Zbuduje parking w centrum-po co nam drogi?
        Zbuduje centrum handlowe zamiast dworca-po co nam tory?
        Sprzedam to województwo do Krakowa-po co nam województwo?
        • Gość: chętna Re: co macie dzięki mnie ? Długi !! IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 12.03.07, 17:46
          Byłam już sprzedana do Londynu jako akcjonariuszka firmy kieleckiej ,więc teraz
          może do Paryża ,proszę mnie przehandlować !
          • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie ? Długi !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:05
            podpowiadajcie co gdzie a dzięki mnie może coś jeszcze "dla tego miasta"
            shandlujemy.Cos dla Was drodzy mieszkancy przed koncem moich rządów postaram
            się zrobić...może jakiś biurowiec olbrzym...w parku??
            • Gość: starymieszczuch Re: co macie dzięki mnie ? Długi !! IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 15.03.07, 13:34
              W ramach wspierania rodzimej przedsiębiorczości proponuję przędzalnię
              czesankową ,najlepiej wśród domków jednorodzinnych, aby poczuli się jak
              mieszczanie w wielkim mieście /XIXwiecznym/. Jeśli chodzi o surowiec / przędzę
              wełnianą/ to chyba nie będzie problemu, w końcu mieszkamy w górach i możemy
              paść barany.
              • Gość: Lip Re: co macie dzięki mnie ? Długi !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 15:06
                Oj pasie barany oj pasie.....
                • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie ? Długi !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:06
                  A całkiiem odnowiony,pomalowany,wyremontowany nowiutenki-starusieńki urząd
                  Miasta bedziecie mieli za pare miolionów zł-po co robic cos dla
                  mieszkąnców,urzędnicy muszą wiedzieć,że w czysciutenkim budynku pracują!
    • Gość: kacper Re: co macie dzięki mnie: IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 05.04.07, 16:12
      Jak LUD rządzi , tak LUD ma , ha ha
      • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 15:27
        A ukrywać nie ma co lud tutaj łatwowierny i raczej mało myslący jest!dzięki
        temu mnie się tu podoba-od robotnika zostałem prezydentem!!Nie wszedzie mi się
        udawało ale teraz z tym bagażem doświadczen już mi idzie dobrze!Mogę robic co
        chce,jak chcę i nic mnie to nie kosztuje!
      • Gość: ss Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 15:29
        lód rzadzi - na Antarktydzie
        • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 09:10
          dzięki mnie PO nie będzie obchodziło rocznicy 3 Maja w Kielcach-czemu mochery
          mają tu zabierać głos??Jeśli mój samorząd 2002 robi to genialnie!!??
          • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 09:15
            Dzięki mnie miasto ma nowe bryczki-nie tylko w Zieleni Miejskiej!Miasto zakupi
            Audicę bez przetargu za 210 000zł,ponieważ jest to z publicznych pieniedzy
            każdy mieszkaniec bedzie mógł sie przejechać.dlaczego Kielce maja być z
            limuzynami za najbogatszymi miastami polskimi?stać Was na takie autko nie?A
            przetargi...hm mno jakos da się obejść, wytłumaczyć!Wy znacie się na
            procedurach?grunt,że mnie popieracie-bedzie OK!!Chcielibyscie jeździc Passatem??
            ja też nie!To nic,że w Polsce nie ma gdzie taką bryczka pojeździć-na lotnisku w
            Obicach poszaleje sobie trochę!!
            • Gość: głos ludu Re: co macie dzięki mnie: IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 11.05.07, 09:47
              Zamiast pisać ,lepiej będzie jak zaczniemy się modlić o zdrowie
              psychiczne.Trzeba miec silny system nerwowy ,aby nie zwariować w tym zakręconym
              grodzie.Ciekawe ,jakie samopoczucie mają ci ,którzy byli przy urnie i glosowali
              na siłę przewodnią ? Jeśli dobre ,to cieszmy się szczęściem bliżniego ! haha
              • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 09:37
                dzięki mnie macie piękne,fantastyczne i nowoczesne połączenie kamienia
                naturalnego z betonem na Placu św.Wojciecha.dzięki mnie mieszkańcy
                Bodzentyńskiej na pewno beda zalewani bo zlikwidowałem prawie calutka zieleń
                przy tym placu i każda kropla będzie spływała na tą ulicę.Dlaczego miało by sie
                coś zmienić w ich życiu po deszczach?Juz z tym zyja i będą żyli a ludzie raz w
                roku bedą mieli gdzie się gromadzić.Dzięki mnie poznacie co to światłość bo aby
                ZIS miał pracę, postawiłem tam latarnie co 8 metrów aby swiatłość tego miejsca
                biła również w nocy!!No i może ktoś w nocy tam coś malutkiego zgubi-to w tym
                świetle na pewno znajdzie a należy pamiętać,że w naszym mieście nie ma biura
                rzeczy znalezionych !!
                • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 09:39
                  A jeszcze jedno -KOCHAM WAS KIELCZANIE,robie co chcę,rzadnej odpowiedzialności
                  i to już drugą kadencję!Zapamiętacie mnie, bo dam Wam co moge abyście mnie
                  zapamiętali!
                • Gość: betoniarz rozpacz czarna IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 13.05.07, 10:02
                  Ludzie na całym świecie zaczynają dbać o każdą roślinkę ,aby zmniejszyć efekt
                  cieplarniany i zapobiec straszliwej klęsce na ziemi. Zrozumieli to w
                  Szczecinie ,który tonie w zieleni ,tylko w Klerykowie tnie się w sposób
                  barbarzyński każdy krzew i drzewo nawet tam ,gdzie jest duże nasłonecznienie i
                  cień jest bezcenny.Trudno zrozumieć tę naszą betonową poitykę.Wszystko
                  zabetonować ,nawet IPN ... skąd te trendy ,qrczę ??
                  • Gość: Fu..ck SZALOM WOJTEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:54
                    208 tys na samochód? I to właśnie dowodzi że Lubawski to zadufany megaloman
                    przekonany o własnej
                    nieomylności.
                    To WY wyborcy macie to co sobie wybraliście.
                    Teraz jeszcze niech ten Geniusz Gór Świętokrzyskich pozamyka dla samochodów
                    całe centrum żeby mógł się tym złomem za 200 tyś NASZYCH złotych bujać jak
                    jakiś zwykły dres.
                    Ma was w głębokim poważaniu bo do końca kadencji jak mu do głowy strzeli to
                    sobie jeszcze dokupi helikopter. A co? Jak mu zabraknie kasy na benzynę to
                    powiększy strefę płatnego parkowania do granic miasta. Proponuję by mu
                    wdzięczni kielczanie ufundowali pomnik. Może cos w stylu późnego HASYDYZMU?
                    Może stać na ul. XI wieków obok starej synagogi
                    • Gość: Wel-ik Re: szalom wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:30
                      Dzięki mnie macie burdel w MZB,bo po co dyrektorem tam ma byc ktoś kompetentny?
                      Kto pozwoli aby 0.5 miliona złoty nie wpłynęło przez 10 miesięcy do miejskiej
                      kasy??Kto pozwoli na tym zarobic przez prawie rok każdemu-"uprawnionemu" tylko
                      nie miastu??A wy ciemniaczki dalej mnie kochajcie!Przecież to dla miasta
                      wszystko robie!!(przekrety z działkami,autko za 210 tys,10 miesiecy darmowego
                      kredytu ( 0.5 mln zł) dla prywatnego inwestora, tanio sprzedaje działki pod
                      hipermarkety,sprzedaje scieżki rowerowe itp itd!!
                      • Gość: Wel-ik Re: szalom wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 08:29
                        Dzięki mnie "Jak podaje Gazeta Wyborcza w artykule "Wyścigi miast po nowe
                        etaty" Kielce zajmują ostatnie miejsce w rankingu "Najlepsze miasta do
                        pracy".Pogratulować
                        osiągnięć w tej dyscyplinie!"" czyż to nie wspaniałe?dzięki temu posunięciu
                        cała Polska będzie nam współczuć,UE pomysli,że jesteśmy najbiedniejszym rejonem
                        państwa "prawie podobnej wielkości do Francji" i pieniadze zaczna spływać
                        szerokim strumieniem niczym Oka do naszego grodu!!A ja będe miał pieniazki dla
                        kolesi dyrektorów!No i będę znów mógł obiecywać o nowych miejscach pracy i
                        inwestorach-oczywiście pod warunkiem,że będzie tu lotnisko bo inaczej to nikt
                        tu nie chce inwestować!!!
                        • Gość: Wel-ik Re: szalom wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 08:00
                          dzięki mnie macie naprawdę bardzo ciekawe życie, bo nuda to najgorsza
                          rzecz.dzięki mnie ludzie maja pracę-najpierw coś wymyślę,potem to robia a na
                          koniec zmieniają to aby powrócić do stanu pierwotnego-np organizacja ruchu na
                          ul.Ogrodowej!czyż to niewspaniałe?
                          • Gość: Wel-ik Re: szalom wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 15:09
                            Dzięki mnie jak przyjedzie turysta to nie ma gdzie siku zrobić w centrum.I
                            dobrze-dlaczego ma nasze środowisko degradować?Niech u siebie to załatwia!
                            • Gość: Wel-ik Re: szalom wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 07:41
                              Dzięki mnie bedzie po 8 latach rządzenia robiony Plan zagospodarowania
                              Przestrzennego-bo po co wczesniej?Mogłem i bedę mógł do końca kadencji dawać
                              pozwolenia budowlane komu i gdzie chcę!!!
                              • Gość: nadziej -NIK Re: szalom wojtek IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 17.06.07, 09:55
                                Nic nie trwa wiecznie. Gdy tylko Kielce odzyskają wolność od szamanów i
                                rekinów , zaczną usuwać pamiątki profanujące sarcrum ich przodków.
                                • Gość: Wel-ik Re: szalom wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:15
                                  Dzięki mnie juz wcześniej padła jedna firma,teraz dzięki mnie pada MZK,jest
                                  bałagan w MZD,MZB, przegrałem sprawę w PUK-bo dzięki mnie wszędzie są
                                  odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach w instytucjach miasta,bo po co
                                  mieli być inni jak miejsca są dla "fachowców"
                                  • Gość: Wel-ik Re: szalom wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:54
                                    Dzięki mnie bedą tu pracować Chińczycy dlatego - "Reklamy i szyldy mają być w
                                    takim samym stylu, a kamienice estetyczne i bezpieczne.." aby czuli się jak w
                                    kraju rodzinnym. Dlaczego mam myśleć co zrobić aby Kielcznom prace zorganizować?
                                    taniej wyjdzie Chińczyków sciągnac i zrobioć im swojska atmosfere, no i
                                    obowiązkowo akademie na stadionie!!
                                    • Gość: Wel-ik Re: szalom wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:15
                                      dzięki mnie,jak już wspominałem całe śródmieście będzie
                                      zbetonowane.zabetonowałem Sienkiewke,Plac św.Wojciecha,ul.Boczna i staram się
                                      aby na każdym wolnym skrawku zieleni cos budowali.Ostatnio jestem gotowy do
                                      zabetonowania ostatniej oazy zieleni przy deptaku-miedzy plantami a
                                      Paderewskiego.zbuduje tam pawilony dla kupców z placu Wolnosci!Będzie to z
                                      pożytkiem dla wszystkich.Zniknie zasr...przez psy plac,dzidy nie będą mieli
                                      gdzie pić,a dwa budynki handlowe przyczynią sie,że albo Ci z Plant albo Ci z
                                      Pl.wolności obnizą o złotówkę ceny!!A wszystko to dzięki mnie!
                                      • Gość: niestety Re: szalom wojtek IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 10.07.07, 15:19
                                        Chciałoby się zacytować słowa Pana Prezydenta ,bardzo stosowne do
                                        sytuacji,spieprzaj dziadu.
                                        • Gość: Wel-ik Re: szalom wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 08:23
                                          spieprzaj dzidu to do mnie?A dlaczego?dzięki mnie nie macie gdzie wyrzucać
                                          termometrów rtęciowych bo chociaż to zadanie gminy segregacja odpadów to wole
                                          to zrzucić na mieszkańców i aptekarzy.Dlaczego ja mam się tym zajmować?Teraz
                                          musze myśleć o lotniski-to przyszłość Kielc bo jak go nie będzie to nasz
                                          upadek!!!Tylko Cargo w Obicach uratuje Kielce!
    • Gość: wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 08:20
      dzięki mnie Veolia Transport dostanie tu dobry kontrakt-ponoć 4.7 zł za
      kilometr.dzieki mnie MZK nie będzie już musiało jeździć za 3zł/km.dzięki mnie
      MZK nie kupi nowych autobusów bo wycofano wnioski do UE o dofinansowanie ich
      kupna.Dlaczego ma MZK tu działać?lepiej wziąć kogoś obcego-na pewno bedzie
      lepiej.
      • Gość: pik Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 08:40
        Bo miasto i mieszakańcy nic nie maja, same utrudnienia i pomniki głupoty !
        Włacznie z funkcjonowaniem urzędu, w którym zasiada artysta organizacji,
        sekretarz, były artysyta w UW, facet po certyfikatów, a także spec od
        komplikowania obsługi mieszkańców. Panie , mieszkańcy nie sa interesantami, to
        sa wasi chlebodawcy, masz ich pan obslugiwac a nie załatwiać !!
        • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:45
          Dzięki mnie młodzież ma zapewnioną rozrywkę,bo co 20 m dałem im budkę z piwem,
          bo jest skate park,bo dałm im trase rowerową,bo mają baseny(2)itd itp no więcej
          dla nich nie moge zrobić bo czas oszczędzać na lotnisko-to też dla nich-łatwiej
          im będzie opuścic ten grajdołek-bo po co tu siedzieć?
          • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 15:47
            dzięki mnie możećie w końcu piechota zwiedzic całe miasto i zobaczyć
            jak się zmienia od świętokrzyskiego po Białogon i od Kostomłotów po
            Cedzyne,bo mimo,że wiedziałem,że będzie strajk od MPK od kilku dni
            to po co miałem angażować urzedników do załatwienia komunikacji
            zastępczej???pochodzicie zdrowsi będziecie.Dzięki temu nie ma
            kolejek do lekarzy bo w końcu emeryci nie moga jechać z byle czym do
            lekarza a chodzić sił nie mają.No i każdy kierowca może uruchomic
            swoje autko,pokazać sąsiadom i sprawdzić jak działa.no i w końcu
            sprywatyzuję to cholerne MPK!!!
            • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:38
              Dzięki mnie macie jakże dużo tematów do rozmów a mnie i tak możecie
              nagwizdać!72% mnie poparło i co?
              • Gość: chłopek Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 18.08.07, 16:36
                Promocja miasta to jest to , najdroższy samochód służbowy w Polsce,
                umowa w Pekinie, sparaliżowane miasto..Co DALEJ ?,
                • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 15:39
                  Jeszcze dwa lata,dajcie mi pracować!pierwszy raz poszedłem na urlop
                  od 6-u lat ale krótki,zaraz coś wymyśle odpowiedniego i głośnego na
                  cały kraj!
                  • Gość: zachwycony Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 19.08.07, 17:10
                    A może tak Łuk Triumfalny ? Czemu tylko w Warszawce ?? /google-
                    spieprzaj dziadu/
                    • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 19:01
                      Teraz dzięki MPK poznacie zalety mojego nowego auta-AUDI A6, w
                      związku ze strajkiem zastanowię się czy nie wypuścić go na ulicę w
                      ramach komunikacji zastępczej....
                      • Gość: umiar Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 20.08.07, 20:59
                        To już nie jest śmieszne , to jest żałosne.
                        • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:48
                          Dzięki mnie macie "pomalutku" nowe przystanki MPK,obite piekną
                          blachą falista,pięknie pomalowane aby nowa spółka MPK miała więcej
                          zadowolonych klientów.Taką koncepcję wymyslili w ramach swoich
                          obowiązków moi dyrektorzy,no niestety więcej nie możemy zrobic bo
                          1.3 mln zł wzięli złodzieje z Wysp za analizę opłacalności obickiego
                          lotniska.
                          • Gość: trick Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 27.09.07, 15:57
                            Z Wysp??Chyba wciąż te SAMe SĘPY krąża nad Klerykowem.Krauze też ma
                            tysiące spółek i spóleczek.Sęp tkwi w mnogości(:
                            • prawnik0 Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! 27.09.07, 17:24
                              Dzięki Lubawskiemu, macie też dyrektora Słonia w MZB, który w ciągu miesiąca
                              potrafi ,,zgubić" 60 tysięcy zadłużenia z zaległego czynszu. Jak to zrobił, nie
                              wiem, w każdym razie w oparciu o to co Pan Słoń pisze i podpisuje, ktoś musiał
                              zwolnić pracowników i zamknąć zakład...a sądy wydawały wyroki.
                              Macie potencjalnie 4 tysiące nieważnych decyzji o dodatkach mieszkaniowych, ale
                              o tym poczytacie w gazetach... Niedługo...
                              Macie też sprawę wniosku o wykup mieszkania przez lokatora załatwianą
                              przez...jeden rok? Dwa lata? Nie! Pięć lat!
                              Przez pięć lat wałkonie pana Lubawskiego nie potrafili załatwić sprawy
                              obywatela, który zgodnie z uchwałami Rady Miasta chciał wykupić mieszkanie!!!!
                              Kielczanie gratuluje Wam udanego Prezydenta!
                              • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie:? Gó.. !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 08:40
                                Dzięki mnie - kto zna angielski macie za kilkadziesiąt tysięcy
                                złotych przypomnienie,że mieszkacie w Kielcach i nie ma co się
                                poddawać,trzeba walczyć-DONT GIVE UP!!!Bo po co pisać po polsku i
                                cos optymistycznego?trzeba wiedzieć gdzie jestes i albo zostajesz
                                albo wyjazd!!
                                • Gość: Prosiak A mnie chlewik Kielce pasuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 10:36

A mnie Kielce Lubawskiego i świty jego pasują.
                                  Szczeggólnie przystanki autobusowe - jak gnojowniki ,super jazda
                                  chlewikami na kółkach zw.tutaj autobusami komunikacji miejskiej,
                                  trawniki tutaj także jak nigdzie indziej przypominają wybiegi dla
                                  trzódki.
                                  Polecam też uwadze młodzieży krztałcącej w Kielcach swoje odczucia
                                  estetyczne ,przejście z ulicy Prostej i Zgoda na ulicę Krakowską,
                                  to jest wzorzec dla Was młodzi przyjaciele ,jak mają wyglądać
                                  obejścia Waszych domów ,gdy będziecie gościć u siebie prezydenta
                                  Lubawskiego...
                                  • Gość: Wel-ik Re: A mnie chlewik Kielce pasuje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 16:01
                                    O nie-gościc nikt oprócz starych dobrych przyjaciół to mnie nie
                                    bedzie.mnie juz tylko salony interesują a nie zwyłe
                                    domeczki.Samolotem bede latał biznesklasa gdzie chce-8 lat pracy
                                    jako prezio i kasy bede miał odłożonej troszeczkę!!!
    • Gość: kielczanin Re: co macie dzięki mnie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:26
      Wyrzucenie poza margines społeczeństwa.
    • Gość: piotrek Re: co macie dzięki mnie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 23:08
      Mamy Rzeczpospospolitą kolesiów !!!!!
      • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 15:16
        dzięki mnie w Polsce dowiedzą się o kielcach-beda banery w języku
        angielskim-bo dlaczego mają być po Polsku?Przecież nie napiszę
        ludziom wprost,że to Kielce-trzeba walczyć i się nie poddawać!!Jest
        fantastycznie!!strategia jest przemyślana-Polak nie zrozumie nic
        prócz Kielc a zagraniczni inwestorzy i tak tu nie chca przyjechać!!!
        A kaska na promocję wydana-wszysytko gra!
      • Gość: ceramica Re: co macie dzięki mnie: IP: *.153.udn.pl 11.10.07, 15:42
        Ale jak Knap mi zrobi kampanię kiedy już go nie ma w GW? A może ta Pani z cukierni?
        • Gość: Oko Re: Propagowanie pijaństwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:04
          Największą reklamą na Sienkiewicza jest ta reklamująca piwo.
          Może zwrócić ma koszty beznadziejnej płachty na wprost teatru?
          • Gość: kielcok Re: Propagowanie pijaństwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 19:39
            Jest mi przykro i smutno, że wszystko zostało zawłaszczone przez
            rządzący układ kolesiów. Ważny jest układ. Reszta to swołocz.
            • Gość: skrzywdzony Re: Propagowanie pijaństwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:42
              Bezrobocie i margines społeczeństwa.
        • Gość: asik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 16:31
          A p.Knapa w GW już nie ma ale jest w Radiu Kielce więc reklamę i kampanię może
          dalej robić
          • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 08:48
            dzięki mnie macie opinie-ekspertyzę o lotnisku w Obicach-za 1.3 mln
            zł,bo po co robic taniej jak można godziwie zapłacic i dostać
            godziwą opinię-ekspertyzę z która będa si wszyscy liczyć!jak
            mówiłem,że się opłaca to nikt mi nie wierzył!!teraz jej też nikomu
            nie pokaże,bo mogłaby konkurencja skrasc moje pomysły ale opinia
            jest i jest dobra,więc do roboty i szybciutko bedziecie mogli drodzy
            prości mieszkancy latać!!!Oby tylko tłoku nie było bo 5 mnl
            pasażerów to nawet ja nie przewidziałem!!Musze i ten problem
            rozwiązac - kolejki do samolotów w Obicach?Może powiększymy lotnisko
            abu Jambo-jety mogły tu latać??
            • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 08:54
              dzięki mnie bedziecie mogli zwiedzać jakiś biurowiec na Krakowskiej
              Rogatce a w nim może pomoczyc nogi(jak macie kasę) bo po jakiego
              mieszkańcom pływalnia w środku miasta??W ostrowcu jest dobra do
              pływania a daleko nie jest.Lepiej ta wyburzyć,grunt sprzedać.każdy
              zarobi a może nawet miasto???A kasa jest potrzebna więc i zwiększe
              podatki-dla Was to niewiele a dla "mojego" miasta bardzo są
              potrzebne pieniądze-jeszcze mam tyle pomysłów na te dwa lata!!!
              • Gość: kolo Re: co macie dzięki mnie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 15:51
                to fakt popływać to już nie będzie gdzie!
                • Gość: lino Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 14:53
                  przeciż są dwie pływalnie!!
                  • Gość: dwer Re: co macie dzięki mnie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 17:55
                    są dwie ale raczej nie w centrum, i czy cały dzień dla ludzi-mieszkańców
                    dostępne cały dzień??Bo one chyba przyszkolne są?
                    • Gość: poli Re: co macie dzięki mnie: IP: *.klc.vectranet.pl 21.12.07, 00:13
                      no i co mamy dzięki Tobie?Tak szczerze!
                      • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 15:22
                        A miasto Kielce ma dzięki mnie wiele.Ostatnio dla miasta kupuję pola
                        w Obicach.Trzeba wyprowadzić budownictwo mieszkalne z miasta bo tu
                        potrzebne są parkingi!
                        • Gość: kotek Re: co macie dzięki mnie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 19:47
                          Mamy układy i wszyscy są mi poddani , łącznie z władzą nad mediami a
                          kto się wychyli to go zniszczę albo sprowadzę firmę co szybko się z
                          nim rozprawi i co jeszcz śmieszniejsze to z jego podatków za to
                          zapłacę. to jest dopiero frajda, wystarczy tylko dobra propaganda i
                          sukces pewny, a jak się fajnie jeździ tym autkiem za 200
                          • Gość: aser Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.07, 11:11
                            Fajnie się jeździ i fajnie,że mam ludzi do jego pilnowania za Wasze
                            pieniadze - tak pewnie sobie welik wzdycha pod nosem,patrzac na
                            strażnika miejskiego stojacego non stop przy aucie prezia na Rynku.
                            • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 16:09
                              Dzięki mnie macie ze 200 tysięcy w plecy bo płaciłem za badanie czy
                              bajki mają uzasadnienie.Musiałem sprawdzic czy mój sen o wielkim
                              lotnisku może się spełnić właśnie tutaj w Kielcach!!!Dlaczego nie
                              miałem zapłacić za swoje marzenia z waszych pieniędzy?
                              • Gość: sewa Re: co macie dzięki mnie: IP: *.klc.vectranet.pl 12.01.08, 01:06
                                chyba ze 2 miliony!!!!!!
                                • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.08, 16:12
                                  dzięki mnie Kielce będą bogate.Teraz będziecie płacic za deszcz-czy
                                  pada czy nie pada..dlaczego ma z Waszych dachów kapać na ziemię???
                                  Mimo iż są ustawy nakazujące płacić za betonowe parkingi i place
                                  pomyślałem,że jeszcze dachy też warto opodatkować,pieniążków nigdy
                                  dość!!
                                  • Gość: kio Re: co macie dzięki mnie: IP: *.klc.vectranet.pl 02.02.08, 00:32
                                    a ja dzięki Tobie, nic nie mam!!
                                    • Gość: Wel-ik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 16:29
                                      Oj masz masz ale pewnie nie wiesz!A ile Twoje dzieci będą miały...
                                      • Gość: jasiek Ma okres ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 16:51
                                        zapaści intelektualnej, braku społecznego zunania i coraz mniej
                                        dworzan, chetnych do sluchania księżycowych planów ...
                                        • Gość: Wel-ik Re: Ma okres ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 16:19
                                          Dzięki mnie macie kolejne projekty parkingu-który wam zostawię bo
                                          mnie już nie będzie w Ratuszu.Dzięki mnie macie perspektywe bez
                                          inwestycyjnego miasta za kilka lat-dzięki mnie będziecie spłacać
                                          kredyt przez nastepne 21 lat!!TZN zero inwestycji-tylko raty!!
                                          miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255,4993757.html
                                          • Gość: kiel Re: Ma okres ... IP: *.klc.vectranet.pl 09.05.08, 01:06
                                            jakby pomyśleć to chyba nic nie mamy prócz długów i braku
                                            perspektyw....
                                            • Gość: Wel-ik Re: Ma okres ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.08, 16:12
                                              dzięki mnie znów zapłacicie za lotnisko-dlaczego mam przestać o nim
                                              myśleć?Tylko dlatego,że niechce go unia Europejska?A może dlatego,ze
                                              jego budowy nie poparło 98,6% mieszkańców województwa...o nie-
                                              powiedzialem,że zbuduje to zbuduje!ja za to nie płacę.
                                              • Gość: Wel-ik Re: Ma okres ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 16:10
                                                Dzięki mnie po 6 latach bedzie inwestor w Kielcach-duży.Po wizycie w
                                                USA namówiłem właściciela pralni aby otwierał je u nas,w naszym
                                                miescie nie w Warszawie!!Podziękujcie bo to naprawdę dobry pomysł!
                                                • Gość: Wel-ik Re: Ma okres ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 16:15
                                                  Dzięki mnie wiecie,że sąd w Lublinie wydaje wyroki niezgodne z
                                                  prawem (Echo Dnia z 20.12.2008r),bo to ja wiem czy oni działają
                                                  zgodnie z prawem i czy budynek przy Langiewicza stoi legalnie czy
                                                  nie.Żaden prawnik zwłaszcza z Lublina nie bedzie mi i Wam mówił co i
                                                  jak jest budowane w naszym (moim) mieście.I parking tez postawię
                                                  przed (za) Ratuszem bo sądy i architekci i ludzie nie mogą decydować
                                                  jak będzie w naszym (moim) mieście!!
                                                  • Gość: ljk Re: Ma okres ... IP: *.klc.vectranet.pl 23.12.08, 23:57
                                                    nie przesadzaj z tym parkingiem,przecież większość ludzi go chce...
                                                  • Gość: / Re: Ma okres ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.08, 17:37
                                                    a Ludź to jest oczywiście U r z e d n i k
                                                    reszta to hołota i tak nie ma nic do gadania

jeszcze koniecznie supermarket w środku miasta - i będą Ludzie mieli po co do
                                                    pracy przyjeżdżać ze swoich willi pod miastem
                                                    do hołoty prośba =- nie sikajcie w bramie obok
                                                  • Gość: aassd Re: Ma okres ... IP: *.klc.vectranet.pl 26.12.08, 00:32
                                                    DZIĘKI ZA OTWORZENIE OCZU-TO FAKT,PRZECIEŻ Z UM DO GALERI NA IX
                                                    WIEKÓW/WARSZAWSKA BĘDĄ mieli "rzut beretem".Czy tam miasto też wyśle
                                                    na stały etat strażnika ze SM?Przecież prezio pewnie tam często
                                                    będzie...
                                                  • Gość: El nie Re: Ma okres ... IP: *.klc.vectranet.pl 03.02.09, 00:53
                                                    Hej kryzys idzie...co nam Wel-u dasz?
                                                  • Gość: :( Re: Ma okres ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 17:37
                                                    długi, kochaneczku, długi... i morze betonu, a i spalinek się trochę znajdzie
                                                    jak już ekspresówkę przez miasto puszczą, niech się nerwice i rak rozwijają -
                                                    onkologię mamy na miejscu, psychiatryk też...
    • Gość: kielczanka Re: co macie dzięki mnie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 22:00
      Kielecki układ !!!!!
      • Gość: klik Re: co macie dzięki mnie: IP: *.klc.vectranet.pl 09.03.09, 00:33
        a już myślałem,że wątek umarł śmiercią naturalną...
        dałeś nam ...hm???ciężkie pytanie co mamy dzięki Tobie...mamy coś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka