Dodaj do ulubionych

Prezes PiS w Kielcach

IP: *.dialup.mindspring.com 05.05.06, 20:27
psy szczekaja karawana idzie dalej.jestem pewny ze pis wygra.brawo
kaczynski,nie mozna bylo ich ujarzmic to zaprzagles ich do roboty.tak trzymac.
po. sie rozwala.ziobro robi swoje jest nr.1. i o to chodzi.zlodzieje przegrali.
Obserwuj wątek
    • Gość: kielczanin Re: Prezes PiS w Kielcach IP: 212.160.196.* 05.05.06, 20:32
      brawo pis a teraz patrzcie jak karierowicze z po będą uciekać do partii
      rządzących tego się nie spodziewali
      • Gość: berta Re: Prezes PiS w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 21:09
        Noooo. Już to widzę.
        A wyborcy pis się spodziewali? Gdyby wodzu Kaczyński powiedział we wrześniu, że
        głosowanie na pis jest w rzeczywistości głosowaniem na Samoobronę i LPR, to kto
        głosowałby na pis?
        • Gość: miki Re: Prezes PiS w Kielcach IP: 82.139.11.* 06.05.06, 01:02
          les , czemu nie podpisdałeś się Goebbels? Zaprzągł ich do roboty , buhahahha,
          zobaczysz jak niedługo to jaruś bedzie ciągnął brony a andrew nap... go batem
          po pupie.
          Szkoda, ze nie wiedziałem , ze ten szkodliwy dla Polski zabójca demokracji
          zmieniajacy zdanie w chwili kiedy trzeba ratować swoje wpływy będzie w
          kielcach , wyhodowałbym pare zbuków żeby sobie porzucać.

Zadziwia mnie ciągła wiara zwolenników PiS w IV RP, nawet vicepremier
          prezstępca nie otwiera Wam oczu? Żądza władzy Jarosława K. jest tak silna , ze
          gotów jest nawet z Kuby Rozpruwacza zrobić vicepremiera.
    • Gość: maju naganiacze nawet na lokalnym forum?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 01:56
      Jak się czyta te pochwalne peany na temat obecnej koalicji to się człowiek
      zastanawia,czy piszący jest po prostu nieco odchylony w kierunku bezkrytycyzmu
      czy mu za to płaca żeby taki akurat był...w obu przypadkach przykre.
      • Gość: mark Re: naganiacze nawet na lokalnym forum?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 07:16
        Dokładnie, siedzą wieczorkiem w internecie i patrzą czy aby nie pojawi się
        artykuł o Wodzu (Wodzach?) i od razu piszą pochwałę z katalogu pochwał
        autorstwa Edgara. Ciekawe, czy Edgar już wie co to jest ta rekonstrukcja...
    • Gość: magiel Re: Prezes PiS w Kielcach IP: *.chello.pl 06.05.06, 13:27
      Jak tak patrzę na tych, co mają naprawiać mój kraj, to zbiera mi się
      na wymioty. SLD nie lubiłem, ale pod ich rządami mogłem przynajmniej mówić,
      co myślę. A Jareczek za wszelką cenę chciałby zamknąć gęby tym, których myśli
      nie podążają w "jedynie słusznym" kierunku. Tak to już jest, że jak się
      do władzy dorwie zakompleksione dno, to będzie te swoje kompleksy leczyć
      gnojąc innych. Ale jeśli PiSs'owcy myślą, że w Polsce można będzie znowu
      wprowadzić zamordyzm i dzielić ludzi na Polaków "be" i "cacy", to są głupsi,
      bardziej zaślepieni władzą i ograniczeni niż do tej pory przypuszczałem.
      • Gość: Gośc Re: Prezes PiS w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 18:33
        Nowa koalicja nie przetrwa nawet 3 mieś. JK poszedł na ustępstwa tylko dlatego
        by doprowadzić do uchwalenia ustaw polityczych (CBA, komisja prawdy i
        sprawiedliwości i inne zmierzajace do chwycenia społeczeństwa za kark) Ustawy
        gospodarcze odłozone są a/a Ale kiedy sie pojawią, a będa dobrze opracowane
        wtedy nie jest potrzebna pisowska większość, bo poprze je tez opozycja.
        Giertych i Lepper wypadna z gry, bo nie podporządkuja się dyktatowi Kacz.
        Jesienne wybory są pewne.
    • Gość: xtrmntr Ile ty siedzisz w tych stanach? IP: *.cable.mindspring.com 07.05.06, 01:23
      Bo widac ze juz nie umiesz przetwarzac informacji.
    • Gość: obrazoburca kto mniejszy ten lepszy - Nabor do PISu (aru) IP: 138.49.32.* 08.05.06, 20:57
      Kto nizszy ten lepszy
      Kto glupszy ten lepszy
      Kto bardziej ulomny ten lepszy
      Kto chce mniej ten lepszy
      Kto nie bedzie podskakiwal wyzej ten lepszy
      Kto da sie wydmuchac we wszystkie otwory bez wazeliny ten lepszy
      Im glupszy tym lepszy
      Lepper i Giertych do czasu ochloniecia po tym co sie stalo pokaza kaczkom jak
      sie je zapedza do stawu, do kurnika, do chlewu, do zagrody.
      Dzis leper wydaje sie byc jeszcze w szoku, ze najglupszy scenariusz w jego
      zyciu mogl sie spelnic, ale on dojdzie do siebie...slomy z butow, chamstwa z
      duszy, prostactwa z manier nie wypleni garnitur, ilosc obstawy, rodzaj
      samochodu.
      Ci sami borowcy co go teraz obwoza, zawiaza go do pierdla.
      Avanti qfa qfa (qrwa wasza mac)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka