Dodaj do ulubionych

Dobry pediatra w Kielcach

12.05.06, 13:39
Poszukuję dobrego pediatry, który oferuje wizyty w domu. Chodzi mi o kogoś
do kogo oprocz wizyt domowych bedzie mozna zadzwonic w razie problemu.
Najlepiej jakby to byl pediatra pracujacy w jakims szpitalu.
Bardzo prosze o nazwisko i ew. telefon jesli ktos jest w stanie mi pomoc. Z
gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • peryhelium Dr Domagała wspaniały lekarz 12.05.06, 15:17
      Mam przyjemność znać dr Domagałę i śmialo moge go polecić. Wiedza, podejście do
      dzieciaków i zwykła ludzka życzliwość, to cechy dość rzadkie wśród lekarzy.
      • Gość: beza Re: Dr Domagała wspaniały lekarz IP: *.targikielce.pl / 217.97.137.* 12.05.06, 15:36
        Nie wiem tylko czy składa jeszcze wizyty domowe. Jeśli tak, to też mogę
        polecić.
        • Gość: Inka Re: Dr Domagała wspaniały lekarz IP: *.onkol.kielce.pl 13.05.06, 12:05
          Dr Mieczysław Szalecki-Ordynator Oddz.Obserwacyjno-Diagnostycznego,świetny
          lekarz,swietny człowiek
    • Gość: edyta Re: Dobry pediatra w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:07
      dr Domagala jak najbardziej... jest on ordynatorem oddzialu dzieciego na
      langiewicza wiec jak najbardziej osoba kompetenta- majaca wiedze i
      doswiedczenie, majaca podejscie do dzieci i do rodzicow tez:))ma swoja
      prywate , swego czasu byly wizty domowe bez mala na zadanie nie wiem czy tak
      jest do dzis ale nie jedenmu maluszkowi pomogl, krazy o nim bardzo dobra opinia
      w srodowisku medycznym
      • Gość: Matka Re: Dobry pediatra w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 15:58
        Byle nie Szalecki. Domagała, godny polecenia, tyle, że ma coraz mniej czasu. B.
        dobrym lekarzem jest Aleksandra Wolny-Niedzielska pediatra - reumalog. Kilka
        lat temu zrobiła doktorat.Korzystam z jej usług jako pediatry i jestem bardzo
        zadowolona.Syn ma już 16 lat.
    • Gość: kika Re: Dobry pediatra w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.05.06, 17:20
      POLECAM dr Domagała jeździ w wiztrach domowych - zamawianie :041 3315650 , można
      też dzwonic do niego , ale on sam poda telefon i uzgodni szczegóły
    • Gość: ojciec Re: Dobry pediatra w Kielcach IP: 82.139.11.* 14.05.06, 20:19
      Z czystym sumieniem polecam Panią dr Elżbietę Adamek. Pracuje w przychodni na
      Słonecznym Wzgórzu.Moje dorosłe już dzieci miały okazję przekonać się o Jej
      fachowości, dobrym sercu i pełnym zrozumieniu.Prawdziwy lekarz z powołania.
      • Gość: AJ Re: Dobry pediatra w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:39
        Wg mnie najlepszy (choć nie tani -70zł) jest zastępca Domagały - dr Tokarski
    • Gość: tom Re: Dobry pediatra w Kielcach IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.05.06, 21:04
      niestety nie znam takiego!
    • leeloo2002 Re: Dobry pediatra w Kielcach 30.05.06, 00:25
      napisalam do Ciebie na priva, ale podaje i tu: dr Rafal Szczukocki, 0502 378
      056 lub (041)368 48 91. REWELACJA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka