Dodaj do ulubionych

Ostrzeżenie!

IP: 82.139.30.* 24.05.06, 15:04
Niniejszym nie zgadzan się na posługiwanie się moimi danymi personalnymi
(wszystkimi) na forum GW. Spowodowane jest to bezpośrednim atakowaniem mojej
osoby wbrew ustaleniom Netykiety, stosowaniem pomówień oraz posługiwaniem się
treściami obrażającymi moją rodzinę i mnie bezpośrednio.
Obserwuj wątek
    • Gość: biskup Re: Ostrzeżenie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:07
      popieram !!!
      • Gość: megadeth Re: Ostrzeżenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:07
        także popieram !
        • Gość: gość Re: Ostrzeżenie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:11
          Też popieram
          • Gość: xtrmntr Ja nie popieram: IP: *.cable.mindspring.com 25.05.06, 01:51
            Ja piszę na forum.abuse@gazeta.pl - niech wy...bią to gó.. w kosmos razem z
            nickiem i jej IP!

I wszystkim polecam robić to samo żeby wreszcie forum było cywilizowane a nie z
            jakimiś obojnakami mentalnymi!
            • Gość: agnostyk1 Re: Ja nie popieram: IP: 82.139.30.* 25.05.06, 09:48
              Niestety szanowny xtrmntr. Ja takze korzystam z tej możliwości. No i niestety
              nieskutecznie. Jeżeli już posługiwać się dzisiejszym nazewnictwem to mozna
              posądzać administratora forum GW o "układ" z tymi, którzy mnie szkalują.
              Administrator oprócz napisania Netykiety nie robi nic by forum było
              cywilizowane. Jemu odpowiada takie jakie jest. A jakie jest każdy widzi. Smutne.
              • Gość: waldek Panie Niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:02
                Widzę, że chciałby pan wyeliminować swoich oponentów fizycznie. I podejmuje pan
                takie próby.
                Nasuwa mi się podejrzenie, że rzeczywiście pańskim idolem jest Grzegorz
                Piotrowski.
                • Gość: xtrmntr Wystarczyłoby żeby pusty łeb babetki... IP: *.cable.mindspring.com 26.05.06, 03:31
                  ...przestał sie wypowiadać na tematy osobiste a mówiła nt. wątku. I wtedy bym
                  nie był przeciw tej głupiej przedstawicielce nie-wiem-czego.
                  • Gość: agnostyk1 Re: Wystarczyłoby żeby pusty łeb babetki... IP: 82.139.30.* 26.05.06, 09:08
                    Nie może sie wypowiadać na tematy zawarte w wątku gdyż są oczywiste i same się
                    bronią. Musi więc atakować osobę. A co najciekawsze w stosunku do osoby ( mnie)
                    też nie ma żadnych danych, więc i je zmyśla. Nie zna żadnych ograniczeń
                    moralnych czy etycznych. Stosuje starą zasadę Kościoła - "czyny popełnione ku
                    chwale Kościoła nie są grzeszne"!
    • Gość: babetka Brawo głupi Józiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:44
      Nareszcie zrobiło ci się wstyd tych kretyństw, które wypisujesz na forum?

A może nazwisko Niedziela jest zbyt klerykalne? :)
      • Gość: zuzia Re: babochłopie Babetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:48
        babochłopie Babetka czy jesteś chrzescijaninem ?
        • Gość: babetka Re: babochłopie Babetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:52
          Gość portalu: zuzia napisał(a):

> babochłopie Babetka czy jesteś chrzescijaninem ?

To już jest moja sprawa :)))
    • Gość: J.Baranski Słuchajcie Niedziela IP: 200.89.126.* 24.05.06, 16:57
      Macie racje. Przestancie wystepowac na forum i przestancie robic nam wstyd.

Zajmijcie sie lepiej Jozek swoja stara zona zeby nie latala pod garnizon.
    • Gość: kapral Pułkowniku Józefie Niedziela IP: *.matfiz.polsl.gliwice.pl 24.05.06, 17:03
      Popieram pana. Nie jest dobrze jeżeli na forum szargane jest nazwisko oficera.
      Nawet oficera z wojska zaborczego w którym pan służył.

Chociaż gdyby nie robił pan z siebie na forum debila to chyba nikt by panu nie
      dokuczał.
    • Gość: babetka Głupi Józiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:08
      A może ty wstydzisz się ujawnienia swoich danych?

Gdzie jet twój "honor" i "kultura" osobista, którymi się tak szczyciłeś?

Nie odpowiedaj. Domyślam się. Zdechły w koszarach :)
    • Gość: babetka Głupi Józiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:23
      A którymi twoimi danymi można się posługiwać?
      Bo piszesz głupi Józiu, że "Niniejszym nie zgadzan się na posługiwanie się
      moimi danymi personalnymi (wszystkimi) na forum GW".

To którymi mozna się posługiwać?

Poza tym jesteś Józiu osobą publiczną. I jako osoba publiczna występujesz na
      forum i wypisujesz swoje debilizmy.

Pozdrawiam doktorze nauk wojskowych Józiu :)
    • Gość: babetka Głupi Józiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:26
      A mozna pisać o twoim ulubionym dowódcy, kanali nad kanaliami, mordercy,
      agencie NKWD i Gestapo, człoiwieku szmacie, Marianie Spychalskim?
      • Gość: zuzia Re: Głupi /a Babetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:36
        co boisz się podac swojej religii lecz moralnośc i etyka u Ciebie katolicka ?
        • Gość: babetka Re: Głupi /a Babetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:40
          Niczego się nie boję. Nawet głupiego Józia.

A moja religia, to moja sprawa i guzik was to obchodzi :)
        • Gość: kielczok Re: Głupi /a Babetka IP: 81.6.130.* 24.05.06, 22:31
          "Babetka" jest prawdopodobnie absolwentem Lubelskiego KULu - tyle w nim
          KATOLICKIEJ MIŁOŚCI.
    • Gość: taniadziwka Mily Jozku Niedziela IP: 70.159.21.* 24.05.06, 17:37
      A ja ciebie lubie bo jak cie czytam to nie czuje sie samotna. Wtedy wiem ze sa
      tansze dziwki niz ja.
    • Gość: gutek niedziela IP: 193.69.116.* 24.05.06, 18:10
      ty to jestes takim szmbem ze wstret bierze zeby sie na ciebie wysrac
      • Gość: biskup Re: niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:16
        gutek jest tanim prostakiem, szmelcem powstałym wskutek wybuchu czarnobyla
    • Gość: waldek Panie Niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:00
      Przeczytałem kilkanaście pańskich wypowiedzi. Treść i forma tego co pan pisze
      nie świadczą o panu najlepiej.
      Według mnie pan swoimi wypowiedziami najbardziej obraża swoja rodzinę i
      przynosi jej wstyd.
      • Gość: agnostyk1 Re: Panie Niedziela IP: 82.139.30.* 25.05.06, 11:18
        To tak w ogólności . A w szczególności - przykłady proszę? Występuje Pan
        anonimowo - czy nie jest się babetką? By coś powiedieć prawdziwego to trzeba
        się podeprzeć przykładami. Czekam.
        • Gość: Gośc Re: Panie Niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:25
          Przecież Waldek to Babetka. To jego styl.
          • Gość: Komandos Re: Panie Niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:03
            Czytaj uważnie patałachu. To nie Pan pułkownik chce siłowo rozwiązać problem i
            tego nie pochwala. Ale należałoby ci sie wlac trochę oleju do łba żebyś
            przestał ubliżać ludziom.
        • Gość: waldek Re: Panie Niedziela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:58
          Na przykład takie wypowiedz z pańskiego jednego wątku.

Jakis bydlak oIP: 82.114.69.* się podszywa pode mnie. Ta wyjątkowa świnia nie
          zna żadnych granic przyzwoitości!

Babetka, prostak, jak zwykle posługuje się kłamstwem.
          >Tak, jak robił to prekursor Racji Piotrowski?<
          Jakim prostakiem trzeba być by ciągle ta nieprawdę powtarzać?
          Tenże Piotrowski nigdy nie był w żaden sposób zwiazany z RACJĄ. Nie udało się
          prostakowi babetce "wcisnąć kitu", ze był członkiem Racji to teraz pieprzy
          różne inne dyrdymały. Aby pluć.

Babetko, rozumiem że jesteś kielczaninem, więc:
          -czy sam zabijałeś żydów w czasie pogromu;
          -jeżeli byłeś za młody to czy twój ojciec zabijał żydów w czasie pogromu;
          - czy jako syn mordercy bedziesz zabijał żydów gdziekolwiek ich dopadniesz;
          - czy jako sympatyk Jakuba z Sandomierza (100 procentowanego antysemity)
          będziesz w zmowie z nim mordował wszystkich, którzy się tobie wydają żydami;
          _ czy wogóle bedziesz mordował - tak dla przyjemności - każdego, który ma inne
          niż ty poglądy polityczne czy swiatopoglądowe.

Jeżeli nie to obowiązkowo musisz to udowodnić!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=41611766&v=2&s=0

Już sam tytuł wątku „Bydlę” jest dość kontrowersyjny. Pozostałe wypowiedzi
          także. Tym bardziej, że nie zauważyłem aby w tym wątku występował/a „babetka”.
          Wydaje mi się, że takie wypowiedzi nie przystoją oficerowi i do tego
          pracownikowi naukowemu. Myślę że to daje świadectwo o panu, a pańskiej rodzinie
          przynosi wstyd.

A takich pańskich wypowiedzi jest bez liku. Nienawiść ciągle z pana emanuje.

A pańska nienawiść do „babetki” wydaje się obsesyjna. Potwierdza to fakt, że
          podjął pan kroki, aby ją/jego fizycznie z forum wyeliminować.

Dziękuję za odpowiedź i żegnam panie Niedziela.
    • Gość: kielczok Re: Ostrzeżenie! IP: 81.6.130.* 25.05.06, 12:58
      Szanowny Panie Pułkowniku - po co ta cała dyskusja na forum z tym DEBILEM.
      Ma go Pan przecież NA WIDELCU - wystarczy wystąpić do Prokuratury Rejonowej o
      ustalenie nazwiska tego BYDLAKA, który od dawna PLUJE na Pana, Pańską Małżonkę
      i Członków Pana Rodziny. Przegra każdą sprawę w sądzie i będzie musiał sprzedać
      komputer aby zapłacić stosowną grzywnę oraz "kilka złotych" na jakiś cel społe-
      czny. I tak bez żadnej cenzury zamknie mu Pan RYJA. I w pełni na to zasługuje
      ten PSYCHOL, który jest jedynym przypadkiem na tym forum stosującym tak wyjątko-
      wo CHAMSKIE osobiste ataki na innego jego uczestnika. Życzę powodzenia.
    • Gość: Komandos Re: Ostrzeżenie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:27
      On sie zasłoni żółtymi papierami. najlepiej wykastrować
      • ubek_kubek Józef Niedziela prowdzi kampanię wyborczą na forum 26.05.06, 13:13
        i powinien za to ponieść odpowiedzialność karną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka