czarnota1 24.01.03, 10:04 Na kulturę u pana wojewody nie ma-ale na luksusowe samochody to kasa jest.Wstyd i zgroza.!!!Życzę tym panom(SLD)aby skńczyli w następnych wyborach jak nieboszczka AWS,bo niechybnie zmierzają do swego końca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dygresja Re: lancia 24.01.03, 21:08 Ktoś z gabinetu Pana Wojewody przy okazji pytań o słuszność zakupu tak drogiego auta wyjaśnił: "Ten samochód wzbogaci nasze województwo" Chyba już wiem o co chodziło - mianowicie: świętokrzyskie to region turystyczny. Każdy kto przyjedzie do Kielc, będzie mógł sobie zrobić zdjęcie na tle tego drogiego samochodu - oczywiście uiszczając drobną opłątę. Tak zgromadzony kapitał "wzbogaci nasze województwo" pozdrawiam dygresja ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deswider Re: lancia IP: *.infomax.com.pl 27.01.03, 13:13 a gdzie ja mozna zobaczyc? chetnie zrobie sobie z nia fotke :) moze pozwola mi usiasc za kolkiem??! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dygresja Re: lancia 27.01.03, 23:15 Gość portalu: deswider napisał(a): > a gdzie ja mozna zobaczyc? chetnie zrobie sobie z nia fotke :) moze pozwola mi > usiasc za kolkiem??! ;) Rezerwuje! 2 do zdjęcia!!! pozdrawiam dygresja ps. a to się rodzina ucieszy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dygresja aaaaa czy można by???? 27.01.03, 23:20 Bo jest 14 luty - dzień zakochanych, yyy czy można by się karnąć Lancią Pana Wojewody z dziewczyną?????? no chociaż dookoła parku - plis plis plis Pierwszy! pozdrawiam dygresja :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś