Gość: j23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:20 Strasznie zaściankowy ten rynek, aż wstyd go pokazywać przez kamerke :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empire Ka-ta-rynkowy widok 23.06.06, 15:31 Rzeczywiście średni ten widok:( Chyba najwyższa pora wziąć się za Rnek i zrobić z niego MIEJSKI plac... Ale nazwa kamerki mi się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
m0by Re: Ka-ta-rynka 25.06.06, 12:13 W dzień widok jest jeszcze nie najgorszy, ale w nocy to zupełnie nic nie widać. Ulica Sienkiewicza była znacznie ciekawsza. Moim zdaniem kamera na rynku powinna być skierowana w stronę Urzędu Miasta. Byłby ładniejszy widok i nawet w nocy byłoby coś widać. Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: Ka-ta-rynka 26.06.06, 08:22 Widok - ochyda, szczerze mówiąc. Pozostaje mieć nadzieję, że kiedyś ruszy przebudowa Rynku i coś się zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_inw Re: Ka-ta-rynka 26.06.06, 10:51 Kiedys na Sienkiewicza tez byl brzydki widok, potem stalo sie pieknie, mam nadzieje,ze podobnie bedzie z Rynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: Ka-ta-rynka 27.06.06, 08:38 > Kiedys na Sienkiewicza tez byl brzydki widok, potem stalo sie pieknie, mam > nadzieje,ze podobnie bedzie z Rynkiem. > ... i wtedy ponownie przeniosą kamerę w nowe, brzydsze miejsce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: Ka-ta-rynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:26 Kamera pokazuje najbardziej obleśny kawalek mojego Miasta. Bolszewicki dorobek urbanistyczno-architektoniczny w postaci pijackiego skwerku.Gdyby towarzysz-prezydent Stępień jeszcze panowal napewno Wkopanoby tam jeszcze stare opony samochodowe,dekoracyjnie olejno malowane na 20 kolorów.Taki PRL-owski design. Drugi taki piękny jest "plac konstytucji"(piszę specjalnie z malej litery). Komuchy zawzięcie bronią tego obrzydliwego zagajnika-"obrońcy zieleni". Wyszly wam czerwona swolocz projekty ,jak Leninowi wlosy. I jeszcze raz-ja nie jestem Babetka ,ale ją lubię. Mam też propozycję -komuchów kwaterowac obowiązkowo w betonowych blokach typ PRL,w tych inwentarskich przechowalniach na silę roboczą. Tam urządzimy im ich wymarzony rezerwat Ludowy,socjalistyczny polszy.,cbdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as [...] IP: 82.139.11.* 26.06.06, 14:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Ka-ta-rynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:55 Ma ktoś link do tej kamerki? Też chciałbym ocenić sytuację. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux Re: Ka-ta-rynka IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.06.06, 15:26 Na stronie głównej kieleckiej Gazety Wyborczej jest odnośnik :-) miasta.gazeta.pl/kielce/0,36517,0.html Może redakcja spróbowałaby na próbę jednak zwrócić kamerę na UM (może uda się uchwycić fragment Leśnej i kamienicę Sołtyków). Może wyszłoby trochę lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ka-ta-rynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:50 Ma ktoś link do tej kamerki? Też chciałbym ocenić sytuację. Dzięki. wbij w Google katarynka a zobaczysz kamerkę, hehe.. Tylko nie dostań zawału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blakne Re: Ka-ta-rynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:00 Widok rzecywiście nieciekawy, sprawdzę jak widać w nocy, ale z tego co piszecie nic nie zobaczę!! Może jednak da się przekierować Ka-ta-rynkę na ratusz? Odpowiedz Link Zgłoś
m0by Re: Ka-ta-rynka 26.06.06, 17:01 > Może jednak da się przekierować Ka-ta-rynkę na ratusz? Wiele osób to już proponuje więc może Redakcja chociaż na próbę przestawi kamerę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crux Re: Ka-ta-rynka IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.06.06, 17:29 > Widok rzecywiście nieciekawy, sprawdzę jak widać w nocy, ale z tego co piszecie > nic nie zobaczę!! Może jednak da się przekierować Ka-ta-rynkę na ratusz? W nocy wygląda to mniej więcej tak: Ciemno, czarno i te dwa jasne punkty - to latarnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_inw Re: Ka-ta-rynka 27.06.06, 00:29 Na pewno promocji taki widok nie daje :( Rzeczywiscie moze lepiej na Ratusz? Odpowiedz Link Zgłoś