Gość: Solidna IP: PROXY:* / 172.20.6.* 28.01.03, 13:22 Prace zliczeniowe z ekonomii /finanse przedsiębiorstw, bankowość, rachunkowość, i inne/ szybko, fachowo i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KrisÓ echhhhhh :-( IP: 195.94.220.* 28.01.03, 17:34 Pomożesz przebrnąć przez tą szkołę jakimś głąbom, a później kto będzie pracował na naszą emeryturę!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: echhhhhh :-( IP: PROXY:* / 172.20.6.* 28.01.03, 18:12 Jak nie ja to ktoś inny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidna Re: echhhhhh :-( IP: PROXY:* / 172.20.6.* 28.01.03, 18:17 A może masz propozycję jakiejś innej pracy??. Umiem wiele rzeczy, nie tylko pisać zaliczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
krissotto Re: echhhhhh :-( 28.01.03, 22:10 Gość portalu: Solidna napisał(a): > A może masz propozycję jakiejś innej pracy??. > Umiem wiele rzeczy, nie tylko pisać zaliczenia... Jak nie "XYZ" to "Solidna" - te dwa nicki nawzajem się wspierają i nic w tym dziwnego nadają z jednego IP :))) I nie pytaj co Solidna umie jeszcze... bo się okaże że mamy na stanie MCGyvera czy jak mu tam ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidna Re: echhhhhh :-( IP: PROXY:* / 172.20.6.* 28.01.03, 22:13 Nie bądź taki do przodu, bo czasem w tyle może Cię zabraknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
krissotto ehhh -wyszukane.... 29.01.03, 00:57 Gość portalu: Solidna napisał(a): > Nie bądź taki do przodu, bo czasem w tyle może Cię zabraknąć. Jak prace Solidnej są tak oryginalne i wszukane jak powiedzenia, które nam serwuje to może należałoby już teraz współczuć tym którzy oddadzą swe zaliczenie w Jej ręce. Pozdrawiam Cię(Was) Solidna XYZ :))) Nie chowaj(cie) do mnie urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidna Re: ehhh -wyszukane.... IP: PROXY:* / 172.20.6.* 29.01.03, 11:03 Nie każdy uwielbia filozofów, i posługuje się tymi cytatami. A to nie jest powód by podwarzać moje umiejętności właśnie w pisaniu prac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidna Re: ehhh -wyszukane.... IP: PROXY:* / 172.20.6.* 29.01.03, 11:06 A propos nicków. Dałam drugie ogłoszenie na prośbę koleżanki i najzwyczajniej się pomyliłam, odpisując. Nie wiesz o tym, że omyłka to rzecz ludzka. Ten co nic nie robi tylko się nie myli. Ty nigdy w niczym przypadkowo się nie pomyliłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
krissotto Re: ehhh -wyszukane.... 29.01.03, 15:17 Gość portalu: Solidna napisał(a): > A propos nicków. Dałam drugie ogłoszenie na prośbę koleżanki i najzwyczajniej > się pomyliłam, odpisując. Nie wiesz o tym, że omyłka to rzecz ludzka. Ten co > nic nie robi tylko się nie myli. Ty nigdy w niczym przypadkowo się nie > pomyliłeś? Jeśli się myliłem to tylko przypadkowo ;))) i przyznaję jak na łóżu tortur - zdarzało mi się to wiele razy. Dlatego teraz już bez pomyłki pozdrawiam Cię Solidna - i pisz prace ludziom ku chwale ojczyzny nie przejmując się zgryźliwymi uwagami nędznego Krissotto, który niekiedy posiłkuje się słowami flilozofów na złość tym którzy takowych nie lubią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidna Re: ehhh -wyszukane.... IP: PROXY:* / 172.20.6.* 29.01.03, 15:28 Ok, nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś