Gość: wiesia IP: 217.96.110.* 10.07.06, 10:52 Kuratorium mianowało wbrew stanowisku rady pedagogicznej i rady rodziców nową dyrektor szkoły . Gratuluję samopoczycia i normalnych zachowań a kieleckich elitach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZUZIA Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:29 ale gdzie ,w jakiej szkole ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.chello.pl 15.07.06, 21:04 no cóż, stek bzdur, jak to zwykle bywa. Nie chciało się uczyć w ósemce, jest się w zawodóece. Szkoda, że mało odważnych do uznania zasług szkoły. Z białogońskim pozdrowieniem, Dla Króla Złoteo wierna fanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lozinkowa Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 11:40 Jakich zasług szkoły? Przepraszam bardzo, ale nie przypominam sobie ani żadnych zasług, ani w ogóle niczego, prócz tego, że w szkole absolutnie nic się nie działo i zapewne dalej by się nie działo, gdyby nie zmiana dyrektora. Trzymam kciuki za moją Ciotkę i mam nadzieję, że przeprowadzi tam małą rewolucję. Bo nauczyciele, którzy jedynie odbębniają godziny pracy i nie mają w tym za grosz pasji, to najgorsza rzecz, jaka może spotkać uczniów. Nauczyciel ma inspirować, zaciekwawiać i pomagać w odkrywaniu przedmiotów, których uczy. Z moich lat szkolnych przypominam sobie tylko troje takich nauczycieli - czyli chyba nie za wiele. Szkoda, że tak mało jest odważnych, by przyznać się do strachu przed reformą i ciężką pracą, jaka ich zapewne teraz czeka! Pozdrawiam - Luiza Kucharczyk - proszę nie mylić mnie z moją Mamą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była uczennica Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:52 Coś tam sie jednak działo, nie mozna tak twierdzic, że nic. A co byś chciała, żeby sie działo? Nie podoba mi sie ze przy takich okazjach głównie opluwa sie ludzi. To niepowazne , skąd taka złośc i nerwy? To taka teraz moda - dokopac nauczycielom i już. Bo w całej Polsce tak sie robi. A uczyć sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolina Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 21:58 Liuzo masz odwage oczerniać bo już zakończyłaś ten etap edukacji.....pamiętaj że nieżyczliwość może wrócić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RERE Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:30 W pełni popieram. Górka wiele dobrego zrobił, tylko trzeba umieć to dostrzeć. Przykre jest to, że uczniowie tak źle sie wypowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:28 a mało takich przekrętów?powołał latający samorządowiec dyr.niby z konkursu,ma staż,wykszt.tyle,że w ZSRR,to dopiero granda,ponowna rusyfikacja,a mąż ustawiony celnie klerykowy żytiel i po nim obywatelstwo,startowali nasi,ale dla tego Wójta,co go nawet z PIS-u wylali za bąki w niedozwolonym miejscu,nasz to wróg,patrzy na rączki i nie daje ukraść,a fajne ten władca robił festynki na lotnisko,niezłą kaskę witek zebrał-ludzie weżmy te menty władzy za łby,niech zostaną uczciwi,chyba,ze tych mamy już tylko zza wschodniej graniczki,powstań Polsko! zrzuć kajdany! Boże coś Polskę- miej nas w opiece. zsrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:05 I bardzo dobrze,koniec z kumplostwem w szkółkach i układzikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr. Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:20 i wszysto po staremu, jak za komuny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:34 A była z pissu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Nowy dyrektor szkoły IP: 217.96.110.* 11.07.06, 10:28 Edgard należy do jej rodziny i pewnie tylko dlatego wygrała. Kolesiostwo i brak rozsądku zapanowało w kieleckim kuratorium. Nauczyciele nie dajcie się jej zastraszyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Nowy dyrektor szkoły IP: 217.96.110.* 12.07.06, 12:55 Czy chodzi tu o ZSO nr 8 ?.Ciekawa sytyacja 98% rady przeciw nowej dyrektor !. Nowa sytuacja moralna według pisu????????????????????????. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lozinkowa Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:09 Nowa Dyrektor nie została wybrana dzięki znajomościom, a jedynie dzięki swojemu dobremu przygotowaniu i ciężkiej pracy. Kolesiostwo natomiast miałoby miejsce wtedy, gdyby dyrektorem została stara wice, czego właśnie wszyscy oczekiwali - żeby nic się nie zmieniło, żeby nauczyciele nadal mogli się zdrowo opieprniczać i mieć głęboko w poważaniu rozwój szkoły i dzieci, które się w niej uczą. ZSO nr 8 jest w tragicznej formie po wieloletnich rządach pana byłego dyrektora G., który dbał jedynie o swoje pupilki i niestety - nie spełniał w żadnym wymiarze swojej funkcji. Bardzo się cieszę, że do władzy nie udało się dorwać starej wice i mam nadzieje, że nowa Dyrektor zaprowadzi porządek w niereformowalnym od 35 lat gronie pedagogicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złota Królewna Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:15 Skończyłam tą szkołę 3 lata temu i niestety nie mam z tego okresu najlepszych wspomnień. Nowa pani Dyrektor w Białogonie cieszy się bardzo dużą popularnością wśród młodzieży i rodziców. Niestety były dyro człekiem wymagającym nie był i dlatego wylądowałam w zawodówce. Tylko z geografią sobie radzę. Dzięki nowa Pani Dyrektor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krol Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:23 cha,cha, cha, buhahaaa,ale numer! ktos cie nauczyl tez czytac i poslugiwac sie kompem!cha cha a kto dzis wygrywa konkursy?(wie o tym np. P. Koza-chyle glowe- i paru innych). "Gratuluje" panie dyr. G. takich absolwentow- niedlugo Pana spalą na stosie i za to, że jest susza cha, cha, cha..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Nowy dyrektor szkoły IP: 210.112.129.* 20.07.06, 13:12 Nie była bym pewna. Tu raczej tylko układy wchodziły w gre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:28 Droga dziewczynko Aż mnie ciarki przechodzą, jak czytam to co piszesz.Mam wrażenie, że w rozbiegu zgubiłaś gdzieś kulturę - takie zwyczajną umiejętność szanowania drugiego człowieka. Jeżeli znasz byłego dyrektora - idź i powiedz mu to wszystko - prosto w twarz. Najłatwiej opluć drugiego poza nim.Czy Twoja Ciotka - jak sama piszesz może być dumna z Ciebie?!Bo chyba to nie jest rodzinne? Nie życzę Ci by ktoś Cię w życiu tak potraktował i po wielu latach pracy powiedział Ci, że byłaś dnem. Naucz się dziecinko szacunku. Słońce tak pięknie świeci - popatrz,może jest ktoś obok kto Cię nauczy kultury. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:18 I bardzo dobrze! Szkołom potrzeba dynamicznych menadżerów, a nie podlizujących się nauczycielom przeciętniaków! Nie znam tej pani, ale już ją lubię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjh Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:14 a skad wiesz, kim jest ta pani? chyba jednak ja znasz bo jeszcze nikt nie pisal o jakims menadzerze. wiesz,co oznaczA to slowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TREGL;K Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:28 Proponuję wstrzymać się z komentarzami na jakiś czas. Czas pokaże, a życie zweryfikuje. I tak każda szkoła w tej chwili nie spełnia oczekiwań ani uczniów, ani rodziców, ani społeczeństwa, ani nauczycieli. Przeczytajcie np. felieton S. Żaka w Gazecie Wyborczej, albo spytajcie nauczycieli, jaki mają komfort pracy. Zawsze będą zadowoleni i niezadowoleni. Najwięcej złego mają do powiedzenia ci, którzy nigdy niczego nie osiągnęli a mają wysokie mniemanie o sobie. Człowiek mądry nigdy innego nie opluje, nie wyzwie, natomiast nie będzie pchał się na siłę do władzy........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lozinkowa Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.06, 17:59 Droga Mileno - kultury mnie uczyć nie trzeba, poza tym świetnie odróżniam czarne od białego, jak i obłudę od prawdy. Wścieka mnie cały ten wszechobecny świat mniejszych lub większych układzików. Postanowiłam już nic więcej nie pisać, bo wszystkim to nie w smak. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siadb Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 22:02 POzdrowienia dla nowej Pani Dyrektor !!!! Nikt nie nauczy tak geografi jak Pani. ech.. lekcje polskiego z Panią K. pozostają w umyśle na długo a matematyka z panią Kaspe.... to sama przyjemność !!! Tak więc dziatwo do nauki bo macie świetną kadrę !!! Docenicie gdy na inną zamienicie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 01:11 popieram. dodalbym jeszcze do tych nauczycieli panią N od fizyki i pania T. od informatyki. Nie zapominajmy tez o pani S. od angielskiego. w ogole to bardzo duzo mnie w tej szkole nauczono. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś