Dodaj do ulubionych

Nowy dyrektor szkoły

IP: 217.96.110.* 10.07.06, 10:52
Kuratorium mianowało wbrew stanowisku rady pedagogicznej i rady rodziców nową
dyrektor szkoły . Gratuluję samopoczycia i normalnych zachowań a kieleckich
elitach
Obserwuj wątek
    • Gość: ZUZIA Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:29
      ale gdzie ,w jakiej szkole ?
      • Gość: kasia Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.chello.pl 15.07.06, 21:04
        no cóż, stek bzdur, jak to zwykle bywa. Nie chciało się uczyć w ósemce, jest
        się w zawodóece. Szkoda, że mało odważnych do uznania zasług szkoły. Z
        białogońskim pozdrowieniem, Dla Króla Złoteo wierna fanka
        • Gość: Lozinkowa Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 11:40
          Jakich zasług szkoły? Przepraszam bardzo, ale nie przypominam sobie ani żadnych
          zasług, ani w ogóle niczego, prócz tego, że w szkole absolutnie nic się nie
          działo i zapewne dalej by się nie działo, gdyby nie zmiana dyrektora. Trzymam
          kciuki za moją Ciotkę i mam nadzieję, że przeprowadzi tam małą rewolucję. Bo
          nauczyciele, którzy jedynie odbębniają godziny pracy i nie mają w tym za grosz
          pasji, to najgorsza rzecz, jaka może spotkać uczniów. Nauczyciel ma inspirować,
          zaciekwawiać i pomagać w odkrywaniu przedmiotów, których uczy. Z moich lat
          szkolnych przypominam sobie tylko troje takich nauczycieli - czyli chyba nie za
          wiele. Szkoda, że tak mało jest odważnych, by przyznać się do strachu przed
          reformą i ciężką pracą, jaka ich zapewne teraz czeka! Pozdrawiam - Luiza
          Kucharczyk - proszę nie mylić mnie z moją Mamą.
          • Gość: była uczennica Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:52
            Coś tam sie jednak działo, nie mozna tak twierdzic, że nic. A co byś chciała,
            żeby sie działo? Nie podoba mi sie ze przy takich okazjach głównie opluwa sie
            ludzi. To niepowazne , skąd taka złośc i nerwy? To taka teraz moda - dokopac
            nauczycielom i już. Bo w całej Polsce tak sie robi. A uczyć sie!
          • Gość: dolina Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 21:58
            Liuzo masz odwage oczerniać bo już zakończyłaś ten etap edukacji.....pamiętaj że
            nieżyczliwość może wrócić
        • Gość: RERE Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:30
          W pełni popieram. Górka wiele dobrego zrobił, tylko trzeba umieć to dostrzeć.
          Przykre jest to, że uczniowie tak źle sie wypowiadają.
          • Gość: ktosik Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:28
            a mało takich przekrętów?powołał latający samorządowiec dyr.niby z konkursu,ma
            staż,wykszt.tyle,że w ZSRR,to dopiero granda,ponowna rusyfikacja,a mąż ustawiony
            celnie klerykowy żytiel i po nim obywatelstwo,startowali nasi,ale dla tego
            Wójta,co go nawet z PIS-u wylali za bąki w niedozwolonym miejscu,nasz to
            wróg,patrzy na rączki i nie daje ukraść,a fajne ten władca robił festynki na
            lotnisko,niezłą kaskę witek zebrał-ludzie weżmy te menty władzy za łby,niech
            zostaną uczciwi,chyba,ze tych mamy już tylko zza wschodniej graniczki,powstań
            Polsko! zrzuć kajdany! Boże coś Polskę- miej nas w opiece.

zsrr
    • Gość: Jack Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:05
      I bardzo dobrze,koniec z kumplostwem w szkółkach i układzikami.
    • Gość: spr. Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:20
      i wszysto po staremu, jak za komuny !!!
    • Gość: berta Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:34
      A była z pissu?
    • Gość: wiesia Re: Nowy dyrektor szkoły IP: 217.96.110.* 11.07.06, 10:28
      Edgard należy do jej rodziny i pewnie tylko dlatego wygrała. Kolesiostwo i brak
      rozsądku zapanowało w kieleckim kuratorium. Nauczyciele nie dajcie się jej
      zastraszyć .
    • Gość: Jarek Re: Nowy dyrektor szkoły IP: 217.96.110.* 12.07.06, 12:55
      Czy chodzi tu o ZSO nr 8 ?.Ciekawa sytyacja 98% rady przeciw nowej dyrektor !.
      Nowa sytuacja moralna według pisu????????????????????????.
      • Gość: Lozinkowa Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:09
        Nowa Dyrektor nie została wybrana dzięki znajomościom, a jedynie dzięki swojemu
        dobremu przygotowaniu i ciężkiej pracy. Kolesiostwo natomiast miałoby miejsce
        wtedy, gdyby dyrektorem została stara wice, czego właśnie wszyscy oczekiwali -
        żeby nic się nie zmieniło, żeby nauczyciele nadal mogli się zdrowo opieprniczać
        i mieć głęboko w poważaniu rozwój szkoły i dzieci, które się w niej uczą. ZSO
        nr 8 jest w tragicznej formie po wieloletnich rządach pana byłego dyrektora G.,
        który dbał jedynie o swoje pupilki i niestety - nie spełniał w żadnym wymiarze
        swojej funkcji. Bardzo się cieszę, że do władzy nie udało się dorwać starej
        wice i mam nadzieje, że nowa Dyrektor zaprowadzi porządek w niereformowalnym od
        35 lat gronie pedagogicznym.
        • Gość: Złota Królewna Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:15
          Skończyłam tą szkołę 3 lata temu i niestety nie mam z tego okresu najlepszych
          wspomnień. Nowa pani Dyrektor w Białogonie cieszy się bardzo dużą popularnością
          wśród młodzieży i rodziców. Niestety były dyro człekiem wymagającym nie był i
          dlatego wylądowałam w zawodówce. Tylko z geografią sobie radzę. Dzięki nowa
          Pani Dyrektor!
          • Gość: krol Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:23
            cha,cha, cha, buhahaaa,ale numer! ktos cie nauczyl tez czytac i poslugiwac sie
            kompem!cha cha a kto dzis wygrywa konkursy?(wie o tym np. P. Koza-chyle glowe-
            i paru innych). "Gratuluje" panie dyr. G. takich absolwentow- niedlugo Pana
            spalą na stosie i za to, że jest susza cha, cha, cha.....
        • Gość: Anna Re: Nowy dyrektor szkoły IP: 210.112.129.* 20.07.06, 13:12
          Nie była bym pewna. Tu raczej tylko układy wchodziły w gre.
        • Gość: Milena Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:28
          Droga dziewczynko
          Aż mnie ciarki przechodzą, jak czytam to co piszesz.Mam wrażenie, że w rozbiegu
          zgubiłaś gdzieś kulturę - takie zwyczajną umiejętność szanowania drugiego
          człowieka. Jeżeli znasz byłego dyrektora - idź i powiedz mu to wszystko -
          prosto w twarz. Najłatwiej opluć drugiego poza nim.Czy Twoja Ciotka - jak sama
          piszesz może być dumna z Ciebie?!Bo chyba to nie jest rodzinne? Nie życzę Ci by
          ktoś Cię w życiu tak potraktował i po wielu latach pracy powiedział Ci, że
          byłaś dnem. Naucz się dziecinko szacunku. Słońce tak pięknie świeci -
          popatrz,może jest ktoś obok kto Cię nauczy kultury. Pozdrawiam.
    • Gość: Mietek Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:18
      I bardzo dobrze! Szkołom potrzeba dynamicznych menadżerów, a nie podlizujących
      się nauczycielom przeciętniaków! Nie znam tej pani, ale już ją lubię!!!
      • Gość: hjh Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:14
        a skad wiesz, kim jest ta pani? chyba jednak ja znasz bo jeszcze nikt nie
        pisal o jakims menadzerze. wiesz,co oznaczA to slowo?
        • Gość: TREGL;K Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:28
          Proponuję wstrzymać się z komentarzami na jakiś czas. Czas pokaże, a życie
          zweryfikuje. I tak każda szkoła w tej chwili nie spełnia oczekiwań ani uczniów,
          ani rodziców, ani społeczeństwa, ani nauczycieli. Przeczytajcie np. felieton
          S. Żaka w Gazecie Wyborczej, albo spytajcie nauczycieli, jaki mają komfort
          pracy. Zawsze będą zadowoleni i niezadowoleni. Najwięcej złego mają do
          powiedzenia ci, którzy nigdy niczego nie osiągnęli a mają wysokie mniemanie o
          sobie. Człowiek mądry nigdy innego nie opluje, nie wyzwie, natomiast nie będzie
          pchał się na siłę do władzy........
          • Gość: Lozinkowa Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.06, 17:59
            Droga Mileno - kultury mnie uczyć nie trzeba, poza tym świetnie odróżniam
            czarne od białego, jak i obłudę od prawdy. Wścieka mnie cały ten wszechobecny
            świat mniejszych lub większych układzików. Postanowiłam już nic więcej nie
            pisać, bo wszystkim to nie w smak. Pozdrawiam.
            • Gość: siadb Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 22:02
              POzdrowienia dla nowej Pani Dyrektor !!!! Nikt nie nauczy tak geografi jak Pani.
              ech.. lekcje polskiego z Panią K. pozostają w umyśle na długo a matematyka z
              panią Kaspe.... to sama przyjemność !!! Tak więc dziatwo do nauki bo macie
              świetną kadrę !!! Docenicie gdy na inną zamienicie!!
              • Gość: rudy Re: Nowy dyrektor szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 01:11
                popieram. dodalbym jeszcze do tych nauczycieli panią N od fizyki i pania T. od
                informatyki. Nie zapominajmy tez o pani S. od angielskiego. w ogole to bardzo
                duzo mnie w tej szkole nauczono. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka