Dodaj do ulubionych

Internet nie tylko dla młodych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:23
Teraz to jest musztarda po obiedzie!!!
Kilka lat temu miałem TV przez UPC i raz na pół roku pytałem się w biurze
obsługi kiedy będą oferowali neta w kablu i raz na pół roku panienka
odpowiadała mi ,że WKRÓTCE!!!
I ja WKRÓTCE zmieniłem operatora TV i 2 razy dostawcę neta, a UPC nie tylko
dla mnie to już HISTORIA!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwer Re: Internet nie tylko dla młodych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:31
      Tak przy okazji jak spisuje się w Kielcach Chello. Jak się ma do neostrady
      (chodzi mi o przerwy i prędkości).
      • berta7 Re: Internet nie tylko dla młodych 26.07.06, 09:34
        Też jestem ciekawa, czy chello sprawdza się w Kielcach. Opłaca się zrezygnować
        z neostrady? Kończy mi się umowa, więc muszę podjąć jakąś decyzję.
        • Gość: użytkownik Re: Internet nie tylko dla młodych IP: *.chello.pl 26.07.06, 12:13
          W biurze na Jagiellońskiej maja kompa z chello dla wszystkich, którzy chcą
          wypróbowac łącze. Można przyjść, sprawdzić i troche posurfować... oczywiście za
          darmochę.
        • Gość: Wojtek Re: Internet nie tylko dla młodych IP: *.rev.tld.pl 26.07.06, 17:44
          Ja mam prywatnie Chello w Krakowie i od stcznie 2005 roku nie miałem nawet
          jednej przerwy... Mam łącze 1Mbit/s i faktycznie tyle mam. Jak sciagam pliki to
          w 99% przypadkow smigaja okolo 128kB/s.
          • Gość: XXX Re: Internet nie tylko dla młodych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:58
            Ja mam intarnet z kablówki (VECTRA) i jestem z niego zadowolony :):):)
            • berta7 Re: Internet nie tylko dla młodych 27.07.06, 08:44
              Dzięki za uwagi:). U mnie nie ma Vectry, więc wybór jest ograniczony: neo lub
              chello.
    • Gość: podjarany emeryt ale fajnie..jupi jupi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka