Dodaj do ulubionych

Virtual Future - internet opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:13
Są na blokach ogłoszenia nowego dostawcy internetu: Virtual Future.
Mają też Kawiarenkę Internetową na Złotej.
Kto korzysta z ich usług? I jakie wrażenia?
Czy internet - oferowany kablowo - maję łaczem kablowym czy radiowym z TPSA.
Czy są niezawodzni - bez przerw w działaniu sieci?
I czy zachowany jest deklarowany transfer?
Proszę o wpisy?
Obserwuj wątek
    • Gość: WWW Re: Virtual Future - internet opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:16
      Dodam jeszcze, że mają stronę www:
      www.vf.pl/
      • Gość: virek Re: Virtual Future - internet opinie IP: *.futuro.kielce.msk.pl 27.07.06, 10:43
        Ilość komputerów:
        Online: 38
        Podłączonych: 154

Serwer: virtual-future
        Uptime: 25 dni 23 godziny
        Kernel: 2.4.32-grsec

no to chyba ci starczy ?
        • Gość: jasiek Re: Virtual Future - internet opinie IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 27.07.06, 20:17
          i co z tego wywnioskowales?
        • en9 Re: Virtual Future - internet opinie 02.05.15, 08:43
          Nie polecam nikomu miało być niezawodnie a internet raz jest raz nie ma.Obsługa klienta w mieście Kielce bo nie wiem jak to wygląda gdzie indziej, na najniższym poziomie przyjechali zamontowali i mają gdzieś dlaczego to tak chodzi żenada,( biorąc pod uwagę konkurencję).ODRADZAM
    • Gość: MG Re: Virtual Future - internet opinie IP: *.vf.pl / *.vf.pl 27.07.06, 22:24
      jest całkiem nieźle. Sympatyczni goście i bardzo sprawni
    • Gość: foon Re: Virtual Future - internet opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:44
      Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam.
    • Gość: Józek402 Re: Virtual Future - internet opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.12.16, 15:04
      Nie polecam czekam 2 mc-e na podłączenie internetu i co pare dni obiecują na 100% podłączenie i do dziś nie mam całkowita ignorancja klienta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka