Gość: sonja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 19:47 Proszę o informacje, mam skierowanie do CO ( hirurgia głowy i szyi) Jak tam jest. , jacy lekarze , czy trzeba dac załącznik, za opiekę . Może ktoś mi odpowie. Może ktos tam leży .Proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ss Re: Centrum onkologii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:11 marna prowokacja a gdzie jest taki urząd co załączników nie potrzebuje? jak poczekasz - z rok to i załacznik znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Centrum onkologii IP: *.vf.pl / *.vf.pl 21.08.06, 15:42 ja ci radzę udać się do drStanisława Góździa do Omegi szukaj.sluzbazdrowia.pl/Poradnia-onkologiczna/Kielce/Ul-jagiellonska-70/k126558.html tak się miło składa że drS.Góźdź jest dyrektorem tego szpitala i jeśli z nim załatwisz w gabinecie w Omedze to reszta lekrzy na onkologii nie będzie cię już czepiała o pieniądze a raczej będą ci nadskakiwali i szli na rękę.możesz liczyć nawet na ominiecie kolejki do tych zabiegów.opłaca się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryka Re: Centrum onkologii IP: 81.219.215.* 21.08.06, 16:03 Centrum Onk. to wypisz wymaluj Leśna Góra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Centrum onkologii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:56 Zgadzam się,w Centrum jest nawet ładniej niż w Leśnej Górze,dyrektor osobiście wprowadza na oddziały wybranych pacjentów,potrafi przyjść i poduszkę pacjentowi poprawić.Ja byłam tak zadowolona z tej opieki,że z własnej nieprzymuszonej woli dopłaciłam Panu Dyrektorowi jeszcze tysiąc(to minimalna wpłata jaką przyjmuje dla swojej fundacji) Oczywiście datek należy przekazać w możliwie dyskretny sposób,najlepiej poza szpitalem,w przychodni Omega,gdyż ta fundacja okryta jest tajemnicą,ale nie obawiajcie się,każdy kierownik działu szpitala wie o jej istnieniu,nie zostaniecie na lodzie.I oczywiście nie można,ze względu na tajemnicę wykazać tych datków w deklaracji podatkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Centrum onkologii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:35 to oczywiście nie może byc prawda - on sie na pewno nie splaił taka rzeczą a poza tym w naszych Pawo i S panstwie takimi rzeczami interesuje sie Prokuratura a poniewaz to jest światowy poziom to chyba io sam Pan Ziobro - w mniejszych sprawach sie interesował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Centrum onkologii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:17 w tej sprawie wiele juz pism trafiło nba własciwe biurka ale PiS nie ma jeszcze następcy poczekamy Odpowiedz Link Zgłoś