Gość: ja IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.06, 15:01 Gdzie można kupić radio do samochodu tanie i niekradzione - poza allegro, właśnie tam kupiłem i nie jest w pełni sprawne, a dochodzenie swego wymaga czasu, którego mi jakoś brak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radca Re: radio do samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:46 Najlepiej będzie jak udasz sie do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: radio do samochodu IP: 82.139.11.* 21.08.06, 16:22 Szkoda Twoich pieniędzy, czasu i fatygi. W ciągu 3 lat dwa razy ukradziono mi radio z auta. Nawet nie noś się z zamiarem zakupu radioodbiornika w kwocie przekraczającej 500 zł. Jeżeli mieszkasz na jednym z większych osiedli momentalnie zostaniesz namierzony i okradziony przy najbliższej okazji. Gnojki potrafią wyczekać na moment kiedy pójdziesz spać albo nie będzie Cię w pobliżu. A Policja i tak umorzy postępowanie z powodu niewykrycia sprawcy i znikomej szkodliwości społecznej czynu. Zastanów się czy warto! Odpowiedz Link Zgłoś