Dodaj do ulubionych

Pomnik Homo Homini już stoi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 20:21
Nie sprowokuje żadnego terrorysty.Nad tym czuwa dzielna Miejska Straż .Dwa
radiowozy Strazy Mjejskiej oraz jeden nieoznakowany pojazd policji.Ilu
funkcjonariuszy w okolicznych krzkach -tego nie wiem.Pomnik jest lepiej
strzeżony niż słynny za dawnych czasów pomnik Lenina w Krakowie-Nowej
Hucie.Brawo dzielna nasza rodzima i jedyna najdzielniejsza Straż Miejska pod
wodzą Pełnomocnika Pana Prezydenta i Władysława Kozła-Komendanta.
Obserwuj wątek
    • pstrykacz.imieninowy czy na pobliskich dachach są już snajperzy ? 08.09.06, 20:26
      czy na pobliskich dachach są już snajperzy ?

grupa antyterrorystyczna w pogotowiu etc...
      • Gość: Andrzej Re: czy na pobliskich dachach są już snajperzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:05
        Jakie dachy na cemntarzach.Na cmentarzach w pobliżu są jednynie sklepienia
        grobowców, o czym winien wiedzieć tzw.Pstrykacz.Nie obrażaj zmarłych Ty
        Pstrykaczu -byle jaki.
    • Gość: Terek Wiwat Wojtek!!! IP: *.netcity.pl 09.09.06, 08:44
      Nasz wspaniały - kolejne ważkie zadanie ma do spelnienia straz miejska a nam
      wdziecznym rodakom pozostaje wznosic chwalebne alleluja do Wąsacza wspaniałego.
      Jeszcze raz Wiwat Wojtek!!!
      Ponawiam pomysl postawienia Wojtkowi pomnika - powiedzmy dwie wielkie litery
      WW - Wielki Wojtek oraz prosze o zmiane nazwy miasta na Wojciechow Lubawski.
      • Gość: ja Re: Wiwat Wojtek!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 19:01
        brawo!! popieram inicjatywę Terek
    • Gość: Kielczanin Re: Pomnik Homo Homini już stoi IP: 81.219.208.* 09.09.06, 10:00
      A kiedy powstanie w Kielcach Pomnik Ofiar tajnych współpracowników służby
      bezpieczeństwa?
      • Gość: robin chodu Re: Pomnik Homo Homini już stoi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:39
        wtedy powstanie w Kielcach pomnik tajniakow kiedy powstanie pomnik glupoty
        Kielczan, a zwlaszcza popiersie tego palanta Kielczanina
    • Gość: Calm Re: Pomnik Homo Homini już stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 11:42
      Który zajefajny dziennikarz zadał to pytanie. Muszę poznać tę osobę. Nic tylko
      Kielce muszą się szykować na atak. No ten pomnik to ewidentna prowokacja, coś
      jak atak na Irak, albo i gorzej. Hehehe czy Gazeta Wyborcza przekształca się w
      komiks bez rysunków? pzdr
    • Gość: nipponii Re: Pomnik Homo Homini już stoi IP: *.ica.george24.com 09.09.06, 14:37
      czy jest gdzies w internecie jakas fotografia tego pomnika? jestem aktualnie w
      japonii i bardzo mnie ciekawi ten cud
    • Gość: SmurfMądrala Re: Pomnik Homo Homini już stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 15:27
      Bylem popatrzeć kiedy pomnik ustawiano.Jest piękny(nikt o tym nie pisal).
      Adam Myjak autor- świetne nazwisko polskiej rzeżby,bardzo trudnej sztuki.
      Widzialem sprawnie pracujących robotników.Ochrony nie widzialem.Żadnej paniki.
      Rzeżba świetnie wpisuje się w krajobraz.Każdy z nas jest też troszkę
      Amerykaninem.
    • Gość: wojtek fotografie pomnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 16:23
      fotografie pomnika
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=719
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=719&w=48293787
    • Gość: FOTO Re: Pomnik Homo Homini już stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 21:20
      img20.imageshack.us/my.php?image=obraz156hk8.jpg
    • Gość: FOTO FOTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 21:21
      img20.imageshack.us/my.php?image=obraz156hk8.jpg
      • Gość: Miecio Słaba konstrukcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 21:42
        Wygląda jakby przeszyła go papierowa strzała (dawniej robiono takie strzały w
        szkole), a nie jak samolot.Jakaś słaby był herbatnik jak mawiał w
        filmie "Alternatywy 4" -Wichura z Czterech Pancernych i jednego psa.A tak
        między nami ile to cudo kosztowało nas podatników -Panie Prezydencie i wy Radni
        wybrańcy Narodu?
        • Gość: ja Re: Słaba konstrukcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 19:05
          Miecio równe 400 tyś polskich złotych kosztował ten urynoł
    • Gość: holt Pomnik Homo Homini już stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 08:53
      rad bym poznać tych prywatnych sponsorow,ale to jakieś głęboko utajnione
      dane.ciekawe ,kto z prywatnych przedsiębiorców ma tyle pieniędzy do
      wyrzucenia.A może nie całkiem prywatnych?...
      • Gość: Ben Re: Pomnik Homo Homini już stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 17:09
        Troszke cierpliwosci, a zobaczysz! W okolicach pomnika ma pojawic sie tabliczka
        z alfabetyczna lista sponsorow - tych ktorzy wspomogli ta idee w kwotach ponad
        20tys. zl.
        • Gość: biskup Re: Pomnik Homo Homini już stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 18:01
          to moze ujawnią kto płacił za przygotowanie terenu ?? sponsor czy kase wyłozyło
          miasto, bo bez wątpienia Rejonowe przedsiębiorstwo Zieleni jest firma miasta.
          P.S
          Pomnik wygląda pomiedzy cmentarzami jak kupa
    • Gość: ciekawy Nowe zadanie dla Wojtka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 19:12
      Tak zatroskany problemami Żydów i Amerykanów zastanów sie Wielki Wojciechu
      gdzie postawisz pomnik ofiarom walk plemiennych między Tutsi i Hutu
      • Gość: nonna Ładny ten wasz pomnik... IP: 82.139.60.* 11.09.06, 20:07
        Napisałam taki wątek nie czytając powstów. WSTYD MI ZA KIELCZAN
        • komentarz6 Re: Ładny ten wasz pomnik... 12.09.06, 12:20
          Gość portalu: nonna napisał(a):

> Napisałam taki wątek nie czytając powstów. WSTYD MI ZA KIELCZAN

Wstydem można nazwać fakt, że Kielczanie mają takiego prezydenta, co tylko umie
          pominiki stawiać za ich pieniądze. Następny pewnie poświęci walkom plemiennym
          w jednym z krajów Afryki Zachodniej.
        • Gość: pismienny Nonna ! Re: Ładny ten wasz pomnik... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:26
          nie umiesz czytać a piszesz ?. toż to ewenement !
      • Gość: kanibal Re: Nowe zadanie dla Wojtka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:38
        Takis ciekawy to wsadź nos do kawy - he he he, ale sie zesmiałem ze smiechu
      • Gość: alfa Re: Nowe zadanie dla Wojtka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:15
        u siebie w ogródku
    • Gość: Dopochwowy Potrzebny ten pomnik jak k...wie majtki... IP: 81.219.210.* 13.09.06, 10:26
      niech żyje śmieszny wąsaty!
      • Gość: pstrykacz Re: Potrzebny ten pomnik jak k...wie majtki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:30
        nie zgadzam się

ja mam takie marzenie erotyczne, żeby majtki kobicie ściągnąć zębami z pupy
    • Gość: Franek Pomnik Homo Homini już stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:25
      Pomnik jest dosyć ładny, a poza tym, na co też trzeba zwrócić uwagę, wreszcie
      uporządkowano ten fragment miasta. To oczywiście niektórym też przeszkadza.
      Lepiej pozostać w rzeczywistości siermiężnej sprzed lat. Ale skoro ktoś tak
      lubi..... Szkoda tylko że takie wypowiedzi urabiają opinię o Kielcach i
      kielczanach. Tych mądrzejszych jest jednak więcej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka