Dodaj do ulubionych

najgorsi ginekolodzy w kielcach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:12
Wymieńcie tych, którym zawdzięczacie 48-godzinne porody,chamskie odzywki
na "bloku", "fachową" opiekę w gabinecie prywatnym {usg na żądanie, podobnie
skierowanie na badania, kilkuminutową wymianę zdań za 80 zł}, zatrucia
ciążowe, itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Matka Polka Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:47
      "dr" Stanisław Gawlik podobno ordynator-szpital ul. Prosta "super specjalista"
      przez niego o mało nie umarło moje dziecko. Przez rok czasu wymagało
      rehabilitacji. NIE POLECAM!!!!!!!!
      • Gość: ala Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: 82.139.11.* 19.09.06, 06:42
        No to teraz kobiety, które są jego pacjentkami pewnie są w strasznym stanie -
        po takim komentarzu. Matko Polko, skoro masz już dzidziusia (i mam nadzieję, że
        rośnie zdrowo) to pomyśl teraz, jak się może czuć dziewczyna w ciąży, której
        termin wypada za kilka dni lub tygodni, i która już nie zdąży sobie znaleźć
        innego lekarza. Nie mogłaś po prostu napisać: nie polecam?

Na początku ciążu trafiłam do lekarza, który nie był w stanie znaleźć dziecka
        na USG (no to teraz sobie wyobraź, jakie to było przeżycie) - a opinię w
        mieście ma chyba niezłą. To nie znaczy, że muszę od razu o nim pisać "konował".

Weż też pod uwagę, że na forum jest lista dobrych ginekologów - myślisz, że im
        się nie trafiły niezadowolone pacjentki? Mam koleżankę, która urodziła dziecko
        w zeszłym miesiącu - jej ciąża nie była prowadzona przez żadnego z nich, co nie
        przeszkodziło jej, za przeproszeniem "obrobić mu d...". Ponieważ ja i pozostałe
        dziewczyny, które znam miały o nim dobrą opinię, zapytałam: "A skąd to wiesz?".
        Odpowiedź: "Tak słyszałam".
        • janosik6 drogie panie , nie mozna tak z grubej rury walic 19.09.06, 09:09
          Jestesmy tylko zwyklymi smiertelnikami i kazdy moze gdzies tam sie pogubic
          (pomylic) w swojej pracy ..
          Co iinego jak notorycznie pomylki mu sie zdarzaja ..
          Poza wojtylla nie bylo i nie bedzie ludzi nieomylnych..
          Nie mozna tak z nazwiska zaraz wyskakiwac aby dopierdzielic komus..
          Matko Polko jesli facet o ktorym pisalas byl i jest takim jak go opisujesz
          DLACZEGO ?????nie zaskarzylas goscia dpo prokuratury???
          Matko Polko ty w pracy sie nigdy nie pomylilas ?
          Nie myli sie tylko ten co caly dzien do gory brzuchem lezy i to jest jedyne
          jego zajecie poza zarciem i sraniem.
          • Gość: Pacjentka Gawlik to się nie raz pomylił... IP: *.eranet.pl 24.09.06, 10:15
            i tez go nie polecam.
      • charl75 Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach 19.09.06, 09:30
        Mnie akurat uratowal i moje dziecko-szybko podjal decyzje o cesarce i bylo po
        klopocie. Chyba kazdy, nawet lekarz bedac tylko czlowiekiem ma prawo czasem do
        bledu, przeciez oni nie sa nieomylni, idealni - czy my sie nie mylilmy czasem i
        nie mamy wpadek?
        • Gość: józek Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:32
          No cóż, myślę, że ile ludzi, tyle opinii.Mój znajomek polecił nam dr X, który
          omal nie doprowadził mojej żony i córki do śmierci{najgorsza postać zatrucia
          ciążowego, dziecko urodzone w stanie ciężkiej zamartwicy}. Nie miał na tyle
          odwagi, by podczas obchodu odwiedzić żone na sali- przez 9 dni szerokim łukiem
          omijał jej pokój. Dziś już jest wszystko ok.Ale kosztowało nas to bardzo dużo,
          do dziś pozostała jakaś trauma po tym doświadczeniu i paniczny strach przed
          ewentualnością drugiej ciąży. To prawda, że nie ma takiego lekarza, który
          zadowoliłby wszystkich i zbierał same pochlebstwa,ale postawy lekceważenia
          bardzo niepokojących objawów podczas ciąży powinny być napiętnowane. Przestałem
          już wierzyć,że większości z nich leży na sercu dobro pacjentek, po prostu liczą
          na kasę. Leczenie w gabinecie prywatnym już nie wystarcza. Dodam tylko,że nasi
          znajomi lekarze, jak zobaczyli kartę szpitalną mojej żony, złapali się za głowę
          i powiedzieli, że to cud, że żona z córką z tego wyszły.Polecam kontrolowanie
          sytuacji poprzez opinię jeszcze jednego lekarza, prócz prowadzącego,
          szczególnie jeśli coś was niepokoi.
      • Gość: ika Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.tkdami.net 19.09.06, 20:48
        Przez Gawlika umarło moje dziecko .Ordynatorem juz nie jest.
    • Gość: Prezes Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: 81.219.210.* 19.09.06, 10:40
      Lanckoroński z przychodni na barwinku - podczas "państwowej" wizyty wysyła na USG (płatne 50zł), bez poinformowania że jest płatne (USG wykonuje jego koleżanka w gabinecie obok). Przepisuje niemal wszystkim pannom Cilest - pewnie ma podpisaną umowę z firmą produkującą te tabletki.
      • Gość: Miła Lanckoroński feeeeeeeee IP: *.eranet.pl 24.09.06, 10:18
        no o tym tez słyszałam że nie jest najlepszy. Zdecydowanie koleżanki rodzące mi
        go odradzily
        • Gość: bolo Re: Lanckoroński feeeeeeeee IP: 194.181.108.* 22.02.07, 12:31
          kiedyś jak był mi potzrebny i mojeje dziewcynie postinor duo (tabletki PO) to
          tylko on mi je wypisał. Szuakliśmy lekarza cały dzień i na prostej w szpitalu
          znalazłem Lankorońskiego. Wypisał mi recepte ale za 50 zł. Powiedział że za
          darmo nie wypisze. W sumie to nas uratował ale lekarz chyba powinien w szpitalu
          wypisywać recepty za darmo.
    • Gość: bea Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 20:50
      Co sądzicie o dr Miśku?
      • Gość: gość Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:25
        a o dr Bryle?
      • maria_jack Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach 20.09.06, 06:53
        dr super robi badania usg, slyszalam tez o nim pochlebne opinie. Zawsze bedzie
        tak ze kazdy lekardz bedzie mial i zwolennikow i przeciwnikow. Ale ogolnie
        widac, ze bialy fartuch lekarski to juz nie powolanie a nastawienie na pewny
        rodzaj zycia, bez ideai ale z braniem
      • Gość: Prezes Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: 81.219.210.* 20.09.06, 08:44
        Moja żona chodzi do Miśka od roku, bardzo sobie go chwali, a wcześniej miała do czynienia z kilkoma innymi ginekologami. Gościu dowcipny, ale nie chamski. Potrafi rozluźnić jakże często napiętą atmosferę w gabinecie. Nie wiem czy przyjmuje państwowo - żona chodzi prywatnie.
        • kasiam12 Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach 23.09.06, 17:29
          ja też od kilku lat chodzę do Miśka i jestem bardzo zadowolona. Wszystkie moje
          koleźanki też chodzą na badania do niego i żadna złego słowa nie
          powiedziała,wręcz przeciwnie. Naprawdę potrafi wprowadzić śwetną atmosferę, że
          nie czuje się żadnego skrępowania. Maprawdę polecam.
      • Gość: maja Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:39
        DR MISIEK PROWADZIŁ MI MOJA CIĄŻĘ JAK DLA MNIE SUPER LEKARZ,KONTAKTOWY I
        UCZCIWY TO ON MI POWIEDZIAŁ JAK JEST Z LEKARZEM PRZY PORODZIE I OTWARCIE
        POWIEDZIAŁ ŻE NAJWAŻNIEJSZA JEST POŁOŻNA -POLECAM BARDZO ROBI SZCZEGÓŁOWE USG
      • Gość: HIhi Misiek i jego fantazje na USG IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.02.07, 21:11
        Byłam u niego ze 2 tyg. temu. Pacjentki poumawiane na godzinę, lek med. się
        spóżnia dobrą godzinę i nawet nikogo nie przeprasza. Po czym dostaję burę ze w
        17 tc. nic na USG nie widać i nie ma sensu mnie badać. Uparłam się, z łachą
        mnie zbadał, nie mówił konkretów. Jeszcze nigdy nie byłam u tak beznadziejnego
        lekarza. Zaplaciłam 80 zł za samo badanie USG!!! Byłam tam z koleżanką- jej
        prowadzący lekarz powiedział o nim, że to patafian i do niego się nie chodzi- o
        dziwo, gdzie solidarność lekarska. Mojemu prowadzącemu nie pokaże tego USG, bo
        za każdym mi razem robi u siebie USG na wizycie w cenie wizyty z badaniem, bo
        się wstydzę, ze jestem taka głupia i poszłam do jeszcze większego głupka.
        Podobno na USG 3d, niestety chyba wtedy miało awarię, bo ledwo wiadać na tych
        jego wydruczkach cokolwiek. Nie polecam
    • Gość: zdegustowana Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:37
      Wymieniać konowałów! A ta pani, dla której Gawlik podjął szybka decyzję o
      cesarce to ile musiała zapłacic? :) :D
    • mandy5 Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach 23.09.06, 18:31
      Absolutnie nie idźcie do Domagały na Żelazną - będzie was leczył na
      wyimaginowane zapalenie przydatków, albo inne paskudztwo, każąc biegać do
      siebie co 2 tygodnie. Ja już to przerabiałam.
      • Gość: pacjentka Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 20:44
        Wykluczam dr Witczaka za całokształt, chytrość, chciwość, lenistwo,
        sztampowość, narcyzm i ogromną wrażliwość na wdzięki kobiece...
        MASAKRA.
        • Gość: Pawlo Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.tkdami.net 21.02.07, 21:53
          Nie do końca. Nawet pewnie sobie sprawy nie zdajesz ile wizyt u niego jest
          bezpłatnych.
          • Gość: ela Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 07:09
            Co sądzicie o doktorze Wiesławie Kurzei .Jest zastępcą ordynatora w szpitalu na
            ul. Ogrodowej.
      • Gość: kobitka Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 01:02
        Możesz mieć swoje zdanie, ale akurat mnie ten lekarz bardzo pomógł. Cóż, z
        lekarzami jest pewnie tak jak z prawdami:). Każdy ma swoją:))).
        • Gość: apolis Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:41
          Dr Misiek prowadził moją żonę w ciąży i oboje byliśmy b. zadowoleni i już od
          pół roku cieszymy się naszym Wojtusiem. Polecam - miły, rzeczowy i kontaktowy
          facet. Natomiast do końca życia odradzam wszystkim poród w szpitalu na Prostej,
          ale to już inny temat...
    • ana.ana.ana Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach 22.02.07, 13:19
      Napisałambym coś o Lanckorońskim... Ale po co brudy wylewać. Tylko patrzy jak
      by tu pacjentkę (gabinetu państwowego) zamienić w klientkę (gab. prywatnego).
    • Gość: kiti Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:05
      ja nie polecam G.Ś. za szybki, po łebkach, nie interesuje się swoimi
      pacjentkami, nie zleca potrzebnych badań ,nie kieruje na USG. Kiedyś był inny.
      Prywatnie fajny gość, ale jako lekarz troszkę się popsuł:-(
      • Gość: Pacjentka Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 22:29
        Nigdy!!Tylko trauma pozostala...
    • Gość: wiadomo Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.07, 12:07
      w takim miescie zostaja tylko najgorsi lekarze, w powaznych osrodkach nie maja
      czego szukac; nie wytrzymaliby konkurencji, bo mimo ukonczonych studiow uczyc
      sie trzeba caly czas
    • Gość: monia Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:16
      ja nie polecam doktora Piwońskiego przyjmuje prywatnie na ul. Spacerowej
      kawał zoboczeńca i tyle, malo tego chodzilam do niego batdzo regularnie i nie
      potrafil wykryc mi ogromnej torbieli 7 cm!!!! poszlam przypadkiem do innego
      gin. i on jednym dotchnieciem stwioerdzil ze jest duza torbiel, w tej chwili
      jestem po operacji na Ogrodowej doktor Kocela mnie prowadzi-POLECAM!!!!!!
      torbiel wycieta m niestety jajnika brak:( gdyby lekarz do kt, chodzilam czyli
      Piwoński swtierdzil to wczesniej , jajnika mozna byloby uratowac!!!
      A więc DOKTOR PIWOŃSKI STANOWCZO NIE!!!!!!!!
      • Gość: ona24 Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.eranet.pl 24.02.07, 13:47
        Co do dok.Piwonskiego to nie podzielam tego zdania. Lezalam ostatnio na
        Kościuszki z zagrozeniem przedwczesnego porodu i mimo ze on nie jest moim
        lekarzem prowadzacym byl mily, fachowo sie mna zajal, wytlumaczyl jasno jak
        sytuacja wyglada. Lekarze to tylko ludzie, wiec im pomylki i niedociagniecia
        tez sie zdarzaja. Wiadomo ze kazdy lekarz jest mily dla swojej pacjentki z
        gabinetu prywantego bo z tego ma kase i tyle. A jesli chodzi o prowadzenie
        ciazy to polecam z Kosciuszki dok.Wydrzynskiego i dok.Rokite. Swietni fachowcy.
        A z Prsotej dok.Miksa- rewelacyjny lekarz.
    • Gość: Ania Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:23
      Najgorszy i chamski ginekolog to Swiercz najlepszy w rankingu
      • Gość: Gosiek Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: 195.116.245.* 26.02.07, 09:02
        i jeszcze Michalec, chyba 13. w rankingu, mam dużo zastrzeżeń, chyba sami na
        siebie głosowali.
        Najlepszt ginekolog w Kielcach to dr Kocela, miły, kulturalny, profesjonalista,
        i nie leci na kasę :)
        • Gość: Basia Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:16
          Popieram-Pan Andrzej Kocela to wspaniały człowiek! :-)
          • Gość: atka Re: najgorsi ginekolodzy w kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 20:54
            polecam wam tez dr n.med. Olge Gruszke-na prawdę swietna lekarka.O Koceli tez
            nie pozwole nikomu powiedziec zlego slowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka