Dodaj do ulubionych

zobaczcie nowe centrum Radomia !!!

IP: 82.139.40.* 06.10.06, 21:11
www.nowecentrum.pl/index.php
o taka u nas galeria "centrum" powstanie, aqa park, aosiedle a w Kielcach ? co sie buduje lotnisko haha nareszcie Radom doczeka się galeri na poziomie galeri mokotw!!! a wasza galeria echo blee to juz u nas M1 jest o sotrazy lepsze i wieksze!

asz niedalo sie pochwalic papa
Obserwuj wątek
    • l0ol Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! 07.10.06, 17:55
      nareszcie Radom otrzyma coś na miani ilosci mieszkancow!
    • Gość: CK Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 19:17
      I żyłka Ci w d u p i e pękła chyba z tego powodu, masz swoje forum? to spiepszaj dziadu
    • Gość: R-mianin Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: 82.139.40.* 07.10.06, 20:36
      mowilem ze im zal dupe sciska!!!
      • Gość: xyz Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: 195.14.65.* 09.10.06, 08:23
        Hipermarket w centrum miasta - zaj....cie
        Aquapark z jednym basenem o długości 25m - pełny wypas - to już w Ostrowcu jest
        większy
        Lodowisko czynne w zimie - i co to za frajda?

I czym się tu podniecać???
        • nosiciel_heyah Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! 09.10.06, 13:16
          jaki teraz bedzie cudny ten nasz kochany radom(i tak juz jest) :]
    • Gość: jasiek Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: *.netcity.pl 09.10.06, 23:04
      Kilka suchych faktow:

Galeria Echo - 53 000 m2 (pow. calk.)
      Metro Centrum handlowe M1, Radom - 48.000 m2 (pow. calk)
      Galeria Mokotow - 60 000 m2 (pow. do wynajecia)
      Centrum Sloneczne - 36 000 m2 (wg. strony wychodzi, ze to pow. calk.)
      • Gość: Gosc Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: *.cvjetno.sczg.hr 06.11.06, 17:55
        > Centrum Sloneczne - 36 000 m2 (wg. strony wychodzi, ze to pow. calk.)

To powierzchnia samej galerii, co nie zmienia faktu, ze jak na galerie handlowa
        jest to malo. Pierwszy lepszy przyklad - w Bielsku-B. trwa wlasnie rozbudowa
        galerii handlowej Sfera (z obecnych 38 tys. do ponad 130 tys. m kw.).

PS. Najlepiej sie chwalic, jak juz cos powstanie.
    • Gość: o.s.s.e Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: *.pu.kielce.pl 17.10.06, 18:08
      Radom ma ohydnie cuchnący dworzec kolejowy, a przed nim panuje smród i
      targowisko jak w Kielcach na bazarach 15 lat temu. Poza tym ulice w pobliżu
      dworca są tak remontowane, że wyglądają jak Kielce na PRL-owskich
      pocztówkach z końca lat 80. To wszystko co wiem o Radomiu, poza tym że żyją tam
      zwykłe buraki. Ale uprzedzony bynajmniej nie jestem.
      • Gość: lolek Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 18:33
        To ty chyba ten smród przywiozłeś z kieleckiego dworca :DDDDDDDDDDDDDDDDD
        • Gość: o.s.s.e. Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: *.pu.kielce.pl 06.11.06, 16:55
          Jak mogłem, warchole jeden, przywieść do was smród na dworzec, skoro kiedy on
          tam już był zanim przyszedłem... Pogłówkuj buraki zapchlony, a potem pisss,
          • Gość: lolek Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:00
            Mogłeś ten smród jak najbardziej przywieźć skoro czułeś kmiocie kielecki, albo
            tak przywykłeś do smrodu ze swojego dworca, że inny zapach jest dla ciebie
            smrodem. Proste ciapciuchu? Główkowanie pozostawie tobie <lol>
            • Gość: o.s.s.e Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: *.pu.kielce.pl 07.11.06, 10:29
              Przede wszystkim, ciapciuchu, to chyba pomyliłeś forum z czatem, <loly> to se
              mogłeś puszczać na interii jak zciemniałeś jakąś 13-tkę, wiejski żigolo z
              Radomia. A smród jest w Radomiu nie do zniesienia na dworcu, dlatego tam szybko
              stamtąd uciekłem. I jeśli nasz dworzec nie pasuje już do Sienkiewicza swoim
              anachronicznym wyglądem, to Wasz porzyrównać tylko do kurnika. I to z chamską
              obsługą - bo słyszał ktoś, żeby za przeglądanie gazet w saloniku prasowym płacić??
              A poza tym nie będę ględził - jak ktoś chce się przekonać, że przed radomskim
              dworcem jest gorzej niż na targu na Czarnowie przed jego skasowaniem, zapraszam
              (choć raczej odradzałbym - lepiej nie psuć sobie humoru).
              • Gość: lolek Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:36
                Nie martw się nie pomyliłem, za to ty gałganie kielecki jestes widzę dobrze
                zorientowany w temacie czatów <LOL>. Smród jak juz napisałem jest ze względu na
                twoja obecność i nie będę sie wiecej powtarzał. Co do przeglądania gazet, to
                dobrze zrobili, że cie stamtąd przegonili. Nie dość że smród przywiazłeś to
                jeszcze gazet ci sie zachciało przgladać? Na waszym kioskarze widocznie
                pouciekali, bo nawet zapach gazet nie jest w stanie przebic tego smrodu
                szczynowego. Fe aż sie niedobrze robi jak sobie przyponę, że musiałem tam
                spędzić godzinę czekając na przesiadkę. Dobrze zrobiłeś, że uciekłeś z naszego
                dworca, który jest bynajmniej zabytkowy, i nie wracaj tu, bo ty się najlepiej
                czujeszsz w swoiskich "zapachach". Przyjemnego pobytu w smrodzie i wśród
                szczurów, bo podobno juz nawet te sie tam pojawiły <LOL>
                Adios burakos!!
                • Gość: o.s.s.e Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: *.pu.kielce.pl 08.11.06, 16:47
                  ... i oto jak w prosty sposób, starymi esbeckimi metodami prowokacji, można z
                  Radomiaka wyciągnąć chama i prostaka i pokazać go całemu światu - w tym
                  czytelnikom forum kieleckiego. Oto jak Radomski gó..arz i cham widzi Kielce i
                  mieszkańców Kielc.
                • Gość: Calm Do Lolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:52
                  Lolek, to Ty siedź w tym swoim Radomiu i jaraj się M1 i innymi osiągnięciami
                  miasta, kandyduj na radnego i dbaj o ten swój powiacik jak możesz najlepiej i
                  bądź dumny :)
                  • Gość: lolek Re: Do Lolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:13
                    Pewnie że będę siedział, chyba nie sądzisz, że sie przeniosę do twoich Kielc i
                    bede się jarał Echo <lOL>. Jestem jak najbardziej dumny ze swojego powiatu. A ty
                    martw sie o swoje pseudowojewództwo.
    • ikser Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! 17.10.06, 18:23
      W której dziesięciolatce to zrobicie? Bo u nas idzie to trochę szybciej.
      Województwo mazowieckie wychodzi tyłkiem. Prawda?
    • Gość: Calm Re: zobaczcie nowe centrum Radomia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:49
      hihi oczywiście hihi to dopiero osiągnięcie, galeria
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka