Dodaj do ulubionych

Masłów Info - Uczciwe Wybory Samorządowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:11
Masłów Info - Uczciwe Wybory Samorządowe

www.sonda.pl/wyniki.php3?id=432405&uid=253141

www.maslow.info.pl/aktual/06_10/wybory_samorzadowe.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: żenada Re: Masłów Info - Uczciwe Wybory Samorządowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:05
      www.maslow.info.pl/forum/viewtopic.php?t=332
      Czyżby Korona płacił lokalnym wieszczom za reklamowanie jego osoby na forum?
    • Gość: Kiss Re: Masłów Info - Uczciwe Wybory Samorządowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:11
      Głosowałem na P.Teodorę Jagiełło i nie zmieniło to notowań. Co i kto kombinuje
      z tyymi opiniami sondy ?Dla kogo ta sonda ? Dla obecnego wójta ?
      • Gość: armagedon Re: Masłów Info - Uczciwe Wybory Samorządowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:18
        Ja tez glosowalem na Jagielolową i niestety nie zliczylo mojego glosu. Ten serwis maslow info to jak jakas komunistyczna manipulacja
        Tak w ogole to jestem ciekaw jakie osoby tworzą wojta stowarzyszenie?
    • Gość: Jerzy Re: Masłów Info - Uczciwe Wybory Samorządowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 11:49
      Też głosowałem w sondzie, trzy razy oddałem głos na p.Jagiełłę, a wyniki sie
      nie zminiły - po raz kolejny wszedłem na stronę poo 20 minutach i nic ! Z
      groza ! kto kombinuje z taką sondą !
      • Gość: gosc Re: Masłów Info - Uczciwe Wybory Samorządowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:12
        ludzie, czy nie rozumiecie, ze kazdy moze oddac TYLKO jeden glos. na komputerze
        zapisywane są specjalne pliki cookie i system pod ktorym jest sonda zapamiętuje
        nr IP. SŁUŻY TO TEMU ABY NIKT NIE MÓGŁ ZAGŁOSOWAĆ DRUGI RAZ...
        • Gość: marek Re: Masłów Info - Uczciwe Wybory Samorządowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:39
          ha ha ha ha !!!!!!!!!!! Ale się uśmiałem , te ciemniaki myślały, że będą co 5
          minut oddawać z tego samego komputera głos na p. Jagieło!!!!! Ha ha ha
          haahhhahahahahahha , a tu nici , więc krzyczą, że oszustwo. Inteligencja
          bucha uszami ............ a pretensje oczywiście do Info i obecnego Wójta.
          Pragnę poinformować, że w głosowaniu w dniu 12 listopada , też będziecie
          mogli tylko oddać 1 ważny głos ( słownie: jeden) ha hahahahahhhahahahah! I
          dlatego p. jagiełło przegra, bo nie będzie można sfałszować głosowania!
          • Gość: murzyn Re: Masłów Info - Uczciwe Wybory Samorządowe IP: *.orange.pl 30.10.06, 08:04
            Stawiam na T. Jagiełło. Only Jagiełło.
            Tutaj nie pomoże nawet stawianie przez pewien komitet wódki jak 4 lata temu i
            przywożenie pijaków busem :-)

A propos ciemniaków (chyba komuś puszczają nerwy skoro zaczyna ubliżać), panie
            kulturka; tylko ciemniak nie wie, że sonda którą ma strona maslow.info jest
            sondą jednokrotnego głosowania i nikt nie mógł z jednego komputera głosować
            więcej niż jeden raz. Jednak jak TJ zaczela wygrywać wyzerowano sonde, by p.
            Korona prowadził 70% a teraz. Jak mi przykro, że ludzi popierajacych T.Jagiełło
            znów jest więcej w waszej sondzie, mimo że można zagłosować tylko raz :-)

And justic for all
        • Gość: Nowak Re: Masłów Info - Uczciwe Wybory Samorządowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:07
          Gościu, to nie tak. wszystko mozna usprawiedliwic systyeme, ktory jednak
          przygotowuje "ktoś" - pod czyjeś względy ! I o to mam pretensje.Stystem nie
          działa poprawnie. Przypomnij sobie niektóre zagrywki stacji telewizyjnych,
          blokujace sms, "maile" i telefony ! To tez systemy! Tez ktos to opracował !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka