Dodaj do ulubionych

Z Kielc do USA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 07:41
Witam i serdecznie zapraszam do dyskusji chętnych na wyjazd do USA.
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Z Kielc do USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:28
      czy jesteś jakimś tam "ściagaczem" czy traktujesz to w sferze wirtualnej ?
      • Gość: karlik Re: Z Kielc do USA IP: *.pu.kielce.pl 30.10.06, 11:08
        Ściągaczem???
        Jestem uczestnikiem programu, które ma pozytywne wrażenia po pobytach i chętnie
        podzieli się informacjami z zainteresowanymi.
        • Gość: gen21 Re: Z Kielc do USA i nie tyko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 11:56
          Każdy /bez nałogu/powinien wyjechać,przynajmniej na 3 miesiące.
          • Gość: mork Re: Z Kielc do USA i nie tyko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:01
            jestem za
            • Gość: niezdecydowany Re: Z Kielc do USA i nie tyko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:26
              a ja nie mam zdania :)
          • Gość: mork Re: Z Kielc do USA i nie tyko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:02
            popierram
    • Gość: Calm Re: Z Kielc do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:33
      Żeby statystyki ładnie wyglądały powinni wyjechać wszyscy z "zagrożonych
      bezrobociem terenów" - ironia, liberałowie, łże-elity, wykształciuchy, wnuki
      lesiaka (nie obrażając ni Lesiaka ni wnuków), widzowie tvn i słuchacze zetki,
      czytelnicy gw też by mogli wyjechać i zostanie - P kaczyński, P kaczyński,
      o.rydzyk i spółka :)
      • Gość: olo Re: Z Kielc do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:23
        No ja tak bym wszyzstkich do emigracji na stałe nie zzachęcał, ale warto
        wyjechać np za ocean na kilka miesięcy i zobaczyć, jak żyją ludzie w całkiem
        innej choć wciąż tej samej dekmokracji. A potem może znaleźliby jakiś sposób na
        zmiany w Polsce. Bo ci co do Moskwy jeździli, jakoś nie znaleźli wyjścia z
        sytuacji
      • Gość: spoko Re: Z Kielc do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 23:02
        Na początek to bym tylko Giertycha wysłał
        No i Kaczyńskich, Leppera może nie, bo ten to chociaż czasem cos smiesznego
        powie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka