Gość: karlik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 07:41 Witam i serdecznie zapraszam do dyskusji chętnych na wyjazd do USA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: Z Kielc do USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:28 czy jesteś jakimś tam "ściagaczem" czy traktujesz to w sferze wirtualnej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik Re: Z Kielc do USA IP: *.pu.kielce.pl 30.10.06, 11:08 Ściągaczem??? Jestem uczestnikiem programu, które ma pozytywne wrażenia po pobytach i chętnie podzieli się informacjami z zainteresowanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen21 Re: Z Kielc do USA i nie tyko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 11:56 Każdy /bez nałogu/powinien wyjechać,przynajmniej na 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mork Re: Z Kielc do USA i nie tyko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:01 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdecydowany Re: Z Kielc do USA i nie tyko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:26 a ja nie mam zdania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mork Re: Z Kielc do USA i nie tyko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 18:02 popierram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calm Re: Z Kielc do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:33 Żeby statystyki ładnie wyglądały powinni wyjechać wszyscy z "zagrożonych bezrobociem terenów" - ironia, liberałowie, łże-elity, wykształciuchy, wnuki lesiaka (nie obrażając ni Lesiaka ni wnuków), widzowie tvn i słuchacze zetki, czytelnicy gw też by mogli wyjechać i zostanie - P kaczyński, P kaczyński, o.rydzyk i spółka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Z Kielc do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:23 No ja tak bym wszyzstkich do emigracji na stałe nie zzachęcał, ale warto wyjechać np za ocean na kilka miesięcy i zobaczyć, jak żyją ludzie w całkiem innej choć wciąż tej samej dekmokracji. A potem może znaleźliby jakiś sposób na zmiany w Polsce. Bo ci co do Moskwy jeździli, jakoś nie znaleźli wyjścia z sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Z Kielc do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 23:02 Na początek to bym tylko Giertycha wysłał No i Kaczyńskich, Leppera może nie, bo ten to chociaż czasem cos smiesznego powie Odpowiedz Link Zgłoś