hamsterek Mamy 27 miejsce w Polsce !! 27.01.03, 15:25 I dwóch nowych zawodników w Teamie Seti@Kielce !!! Gratulacje dla nowych - szwagra i roz_mar !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: SETI@Kielce 04.02.03, 10:00 Witamy Mart [PL] [ST] w szeregach SETI@Kielce !! oby takich ludzi jak najwięcej :-)) liczymy kochani, liczymy ... Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: SETI@Kielce 04.02.03, 12:41 nowyy napisał: > Witamy Mart [PL] [ST] w szeregach SETI@Kielce !! oby takich ludzi jak > najwięcej :-)) liczymy kochani, liczymy ... Nooo !! Marcin nareszcie dołączyłeś do naszego zacnego grona :-))) A teraz liczyć, liczyć, li...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: SETI@Kielce IP: *.ask1.kielce.octava.net.pl 04.02.03, 19:45 > Nooo !! Marcin nareszcie dołączyłeś do naszego zacnego grona :-))) > A teraz liczyć, liczyć, li...... no już liczy , liczy.... qrcze tylko coś mi wcieło już policzone unity :((( Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: SETI@Kielce 05.02.03, 07:15 > qrcze tylko coś mi wcieło już policzone unity :((( oj to nie jest dobrze, nie jest dobrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: SETI@Kielce IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 18:34 Na dzień dzisiejszy mamy "stabilne" 26 miejsce w Polsce www.seti.gorzow.org/index.php? lnk=plteams&pierwszy=25&ile_na_stronie=25&porownaj= co nie oznacza że możemy się obijać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: SETI@Kielce IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 18:37 pokićkało mi się z tym linkiem :(( www.seti.gorzow.org/index.php?lnk=plteams&pierwszy=25&ile_na_stronie=25&porownaj= pewnie i tak się cały nie wklei ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MT! Re: SETI@Kielce IP: 212.244.76.* 14.02.03, 14:21 Dzis mamy 23 miejsce!!!!!!!!!!!!!! Lyknelismy IBM.PL, co jest samo w sobie sukcesem. Nie siadamy na laurach, procki sie grzeja dalej, choc ostatnio kilka awarii bylo (nie z powodu SETI) i pare probek wypadlo. Cel krotkookresowy - 20 miejsce. Cel dluuuuuugo okresowy 10 mie MT! Gość portalu: Nowy napisał(a): > Na dzień dzisiejszy mamy "stabilne" 26 miejsce w Polsce > <a href="http://www.seti.gorzow.org/index.php?"target="_blank">www.seti.gorzow. > org/index.php?</a> > lnk=plteams&pierwszy=25&ile_na_stronie=25&porownaj= co nie oznacza że możemy > się obijać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: SETI@Kielce 14.02.03, 15:02 Vivat Seti@Kielce vivat MT! i reszta ekipy !! Gość portalu: MT! napisał(a): > Dzis mamy 23 miejsce!!!!!!!!!!!!!! > Lyknelismy IBM.PL, co jest samo w sobie sukcesem. > Nie siadamy na laurach, procki sie grzeja dalej, choc ostatnio kilka awarii > bylo (nie z powodu SETI) i pare probek wypadlo. > Cel krotkookresowy - 20 miejsce. > Cel dluuuuuugo okresowy 10 mie > > MT! > > Gość portalu: Nowy napisał(a): > > > Na dzień dzisiejszy mamy "stabilne" 26 miejsce w Polsce > > <a > href="http://www.seti.gorzow.org/index.php?"target="_blank">www.seti.gorzow. > > org/index.php?</a> > > lnk=plteams&pierwszy=25&ile_na_stronie=25&porownaj= co nie oznacza że może > my > > się obijać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: SETI@Kielce 10.03.03, 14:21 23 miejsce w Polsce !!! I walczymy dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: SETI@Kielce IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 20:47 hamsterek napisał: > Zapraszam do zespołu !!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: SETI@Kielce 11.06.03, 22:26 ja napieram dzisiaj na 1000 - bo najgorszy jest ten pierwszy, ale jakoś uadało mi się go "przerobić" pozdrawiam SETI@Kielce !!! jak tylko zainstaluje się na stałe to się to zmieni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: mam 500!!! :) 11.09.03, 08:28 nina napisała: > mam 500....... uff! > hurrra... No to gratulacje !!! Ale sie musiałaś naszukać żeby wygrzebać ten wątek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nina Re: mam 500!!! :) 11.09.03, 08:53 hamsterek napisał: > nina napisała: > > > mam 500....... uff! > > hurrra... > > No to gratulacje !!! Ale sie musiałaś naszukać żeby wygrzebać ten wątek :-)) > jeden z moich ulubionych. Szukalam za to ten o muzie co werner zalozyl i nie ma go juz:( chyba A lubilam go sobie czytac. Odpowiedz Link Zgłoś