Dodaj do ulubionych

Członkowie z SLD i z FMS – przyjmijcie życzenia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 22:02
Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku i przesyłam Wam ten prezent z
nadzieją, że sugestia zawarta w ostatniej zwrotce spełni się bardzo szybko.

www.mytempdir.com/1118007
Obserwuj wątek
    • Gość: babetka Członkowie z SLD i z FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 22:54
      Pogódźmy się. Wróćcie na drogę cnoty. Pomódlcie się tak, jak Wasz wódz Wojtek
      Olejniczak.
    • Gość: babetka Członkowie z SLD i z FMS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 22:56
      Słuchajcie Radio Maryja, a nie zachłystujcie się rewelacjami skundlonego Żyda
      Urbana.
    • Gość: babetka Członkowie z SLD i z FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 23:53
      Wyciągnijcie do mnie dłoń na zgodę tak, jak ja wyciągam do Was.
      • Gość: kuba k. Re: Członkowie z SLD i z FMS IP: 82.139.11.* 20.12.06, 06:56
        moge Ci wyciagnac "nogie" na zgode.

p.s CZY NAPRAWDE NIC NIE MOZNA ZROBIC Z TAKIMI OSZOLOMAMI NA FORUM, SKADINAD
        POWAZNEJ GAZETY?
        • Gość: eureka Re: Członkowie z SLD i z FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 08:19
          p.s CZY NAPRAWDE NIC NIE MOZNA ZROBIC Z TAKIMI OSZOLOMAMI NA FORUM, SKADINAD
          > POWAZNEJ GAZETY?

Można Kubusiu, można - lekceważąc, jak po APELU dot. zadłużenia Kielc.

Pozdrawiam
    • Gość: babetka Czy żeden członek z SLD i z FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 09:08
      nie poda mi ręki na zgodę?
    • Gość: tga Re: Członkowie z SLD i z FMS – przyjmijcie IP: *.kielce.net.pl 20.12.06, 15:03
      Babetka nie wysilaj się już na tym forum. Okna umyłaś, placki upiekłaś, choinkę
      kupiłaś, domek uprzątnęłaś ????!!!
      • Gość: babetka Re: Członkowie z SLD i z FMS – przyjmijcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 15:29
        Gość portalu: tga napisał(a):

> Babetka nie wysilaj się już na tym forum. Okna umyłaś, placki upiekłaś, choinkę
        > kupiłaś, domek uprzątnęłaś ????!!!

Owszem, wszystko to mam już zrobione (oprózc placków).

Teraz czekam wyłacznie na wyciągnietą dłoń członka z SLD lub z FMS.
        • Gość: zx Re: Członkowie z SLD i z FMS – przyjmijcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 15:53
          To dobrze, że tylko na dłoń, a nie na członka. Tych przecież w naszej partii nie
          brakuje
          • Gość: babetka Re: Członkowie z SLD i z FMS – przyjmijcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 16:15
            Gość portalu: zx napisał(a):

> To dobrze, że tylko na dłoń, a nie na członka. Tych przecież w naszej partii ni
            > e
            > brakuje

O członku z SLD nie śmię nawet myśleć. Pozostawiam członków spragnionym ideowych
            doznań towarzyszkom z SLD i z FMS.
    • Gość: babetka Członkowie z SLD i z FMS – przyjmijcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 19:45
      jeszcze jeden prezent na dowód moich czystych intencji.

www.mytempdir.com/1100876
    • Gość: babetka Członkowie z SLD i z FMS – na zgodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 12:15
      przesyłam Wam jeszcze jeden prezent.

www.mytempdir.com/1112193
    • Gość: babetka Członkowie z SLD i z FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 14:04
      Wyciągnijcie do mnie dłoń na zgodę.

Nie powyrywam Wam paznokci, jak by to uczynili Wasi ideowi poprzednicy z PPR i PZPR.
      • Gość: rafał Re: Członkowie z SLD i z FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 14:18
        Babetko, gdybys miała do czynienia z poprzednikami z czasów głebokiego PrL, to
        przyznałabyś się nawet do bycia imperialnym wielbłądem. Jak mawial słynny
        towarzysz Dzierżyński: "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchiwani"
        • Gość: babetka Re: Członkowie z SLD i z FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 14:43
          Gość portalu: rafał napisał(a):

> Babetko, gdybys miała do czynienia z poprzednikami z czasów głebokiego PrL, to
          > przyznałabyś się nawet do bycia imperialnym wielbłądem. Jak mawial słynny
          > towarzysz Dzierżyński: "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchiwani"

Dlatego też chcę się pogodzić i ideowymi spadkobiercami Dzierżyńskiego z SLD i z
          FMS.
          To tak na wszelki wypadek gdyby kiedyś aktywiści z SLD i z FMS mieli mnie
          przesłuchiwać.
    • Gość: babetka A Sylwester Ślusarczyk z FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 18:00
      nie wyciągnie do mnie łapki na zgodę?

Sylweczku!

Nie wyrwę Ci pazurków. Pokaż, jak wygląda dobre serduszko szlachetnego
      socjaldemokraty.
      • prawnik0 Re: A Sylwester Ślusarczyk z FMS 21.12.06, 18:46
        A Sylwester Ślusarczyk ma bardziej interesujące zajęcia od dyskutowania z
        prymitywnymi przygłupami...:-)
        • Gość: babetka Re: A Sylwester Ślusarczyk z FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 18:58
          prawnik0 napisała:

> A Sylwester Ślusarczyk ma bardziej interesujące zajęcia od dyskutowania z
          > prymitywnymi przygłupami...:-)

W to nie wątpię. Dlatego Sylwek Ślusarczyk tak rzadko bywa w lokalu SLD i FMS.
          Przykre, że Sylwester ma takie zdanie o swoich organizacyjnych kolegach.
          • prawnik0 Re: A Sylwester Ślusarczyk z FMS 21.12.06, 18:59
            Pewnie przygłupie nie zauważyłeś, to było o Tobie...:-D
            • prawnik0 Re: A Sylwester Ślusarczyk z FMS 21.12.06, 19:01
              Tak jak mówiłem mam ciekawsze zajęcia....
              • Gość: babetka A, to Ty jesteś Sylwusiem Ślusarczykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:05
                To na forum często się do mnie odzywałeś i to ty byłeś stroną inicjującą.

Bardzo się cieszę, że mnie masz za osobę wartą uwagi, a członków z SLD i FMS za
                przygłupów :)
                • prawnik0 Re: A, to Ty jesteś Sylwusiem Ślusarczykiem 22.12.06, 15:58
                  Brawooo!!!, nareszcie się zorientowałeś gamoniu....;-)
                  Ale widzę że, nadal masz problemy ze zrozumieniem prostego zdania w języku
                  ojczystym, raczej nie byłeś nainteligentniejszym w rodzinie prawda? Potem mama
                  oddała Cię do szkoły specjalnej, gdzie nauczyłeś się pisać i czytać... w wieku
                  lat 30. A od kiedy nauczyłeś się stukać w klawiaturę, Twoje gaworzenia
                  prostaczka i wsiowego przygłupa zaśmiecają to Forum.:-) Jak Ci się podoba Twój
                  życiorys Babetko:-)))
                  • Gość: babetka Sylwusiu Ślusarczyku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 17:12
                    prawnik0 napisała:

> Brawooo!!!, nareszcie się zorientowałeś gamoniu....;-)
                    > Ale widzę że, nadal masz problemy ze zrozumieniem prostego zdania w języku
                    > ojczystym, raczej nie byłeś nainteligentniejszym w rodzinie prawda? Potem mama
                    > oddała Cię do szkoły specjalnej, gdzie nauczyłeś się pisać i czytać... w wieku
                    > lat 30. A od kiedy nauczyłeś się stukać w klawiaturę, Twoje gaworzenia
                    > prostaczka i wsiowego przygłupa zaśmiecają to Forum.:-) Jak Ci się podoba Twój
                    > życiorys Babetko:-)))

Pięknie napisałeś, jak na osobę, która pisze pracę doktorską.

Wiele kretyńskich kanalii już uzyskało doktoraty.

Skoro uzyskali np. Jurek Jaskiernia, Kazik Kik, Joasia Grzela, Rysio Czarny,
                    Wojtuś Saletra, to i ty na pewno uzyskasz.

A oto moja wyciągnięta do ciebie na zgodę dłoń

....................../´¯/)
                    ....................,/¯../
                    .................../..../
                    ............./´¯/'...'/´¯¯`•¸
                    ........../'/.../..../......./¨¯\
                    ........('(...´...´.... ¯~/'...')
                    .........\.................'...../
                    ..........''...\.......... _.•´
                    ............\..............(
                    ..............\.............\....

Sylwusiu Ślusarczyku!

Mam nadzieję, że ta dłoń sprawi ci wiele radości.
                    Bo zauważyłam, że używasz formy żeńskiej. Rozumiem, że w SLD i w FMS robisz za
                    "dziewczynkę".
                    Żywię nadzieję, że zasłużyłeś na pozytywną ocenę członka lewicy. Np. członka
                    Jurka Jaskierni.
                    • prawnik0 Re: Sylwusiu Ślusarczyku! 27.12.06, 10:41
                      Biedny Babecie... od zawsze jesteś takim infantylnym przygłupem? A może kiedyś
                      zrobiłeś sobie ziazia w główkę? Opowiedz... Nie daj się prosić! Całe Forum chce
                      to wiedzieć...;-)
            • Gość: babetka Re: A Sylwester Ślusarczyk z FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:03
              Nie, nie zauważyłam tego.

Poza tym ja nie chcę z Sylwusiem rozmawiać tylko chcę, aby np. Sylwuś wyciągnął
              do mnie dłoń.

A czy z faktu, że Sylwek rzadko bywa w lokalikach SLD i FMS nie wynika, że tam
              się grupują przygłupy, z którymi Sylwek nie ma ochoty rozmawiać? :)
    • Gość: babetka A Robert Siejka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 09:34
      Nie wyciągnie do mnie ręki?

Słyszałam, że jest bardzo ludzkim członkiem z SLD.
    • Gość: babetka I Sławek Kopyciński także nie wyciągnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 09:55
      do mnie ręki?

Słyszałam, że to ogromnie wrażliwy członek z SLD.
    • Gość: babetka To może chociaż Andrzej Szejna z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 10:07
      wyciągnie do mnie dłoń?!

To znakomity członek z SLD, wrażliwy na ludzką niedolę.
    • Gość: babetka Naprawdę żaden członek z SLD i z FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 10:30
      nie zechce wyciągnąć do mnie dłoni na zgodę?

Nie spodziewałam się po Was tak nierozumnego zacietrzewienia :(
    • Gość: babetka Członkowie z SLD i z FMS – oto moja dłoń dla Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:00

....................../´¯/)
      ....................,/¯../
      .................../..../
      ............./´¯/'...'/´¯¯`•¸
      ........../'/.../..../......./¨¯\
      ........('(...´...´.... ¯~/'...')
      .........\.................'...../
      ..........''...\.......... _.•´
      ............\..............(
      ..............\.............\....
      • Gość: ! Re: Członkowie z SLD i z FMS – oto moja dło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 11:17
        i wzajemnie :-)))
        • Gość: babetka Re: Członkowie z SLD i z FMS – oto moja dło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 19:35
          A dziękuję i życzę wszystkim Wesołych Świąt!!
          • Gość: babetka Podszywająca się socjaldemokratyczna gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 22:55
            Może ja bym i życzyła członkom z SLD i z FMS wesołych Świąt. Ale wiem, że w SLD
            i w FMS duża część jest ateistami i agnostykami.

Ci ateiści i agnostycy z SLD i z FMS powinni wyjść na ulicę i protestować
            przeciwko Świętom Bożego Narodzenia bo jest to dobitny przejaw istnienia państwa
            wyznaniowego.

Niestety, wydaje się, że w SLD i w FMS są tacy głupcy, że tego nie dostrzegają.

Zamiast protestować przeciwko świętom Bożego Narodzenia i Wielkanocy, te osiołki
            protestują np. przeciwko krzyżowi w Sejmie.

Cóż, pozostaje mieć tylko nadzieję, że gorliwi katolicy, hojnie wspierający
            kościół katolicki datkami pieniężnymi, Wojtek Olejniczak i Henio Milcarz nauczą
            członków z SLD i z FMS pacierza i popędzą to bydełko do kościoła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka