Gość: Motley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:51 Gdzie oddac monitor do naprawy?? Macie moze jakis sprawdzonych i tanich fachowców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oj Re: Gdzie oddac monitor do naprawy?? IP: *.bredband.comhem.se 08.01.07, 21:08 nigdzie. kup nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motley Re: Gdzie oddac monitor do naprawy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:30 Nie bede oddawal go do naprawy bo z tego co wyczyatlem w necie to nie jest powazna usterka. Po prost co jakis czas monitor nie wyswietla mi koloru czerwonego. Podobno wysatczy dolutowac lub odlutować jakies zimne styki i starczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: Gdzie oddac monitor do naprawy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:18 inżynierów z serwisu monitorów obecnie nie ma w Kielcach, wyjechali na zmywak pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: Gdzie oddac monitor do naprawy?? IP: 82.139.11.* 09.01.07, 13:54 > Po prostu co jakis czas monitor nie wyswietla mi koloru czerwonego. hmmm, dziwne mi czasem nie wyswietla czarnego ;-) A tak na powaznie: zacznij od wymiany (ew. pozyczenia) kabla sygnalowego (VGA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Gdzie oddac monitor do naprawy?? IP: *.netcity.pl 08.01.07, 22:44 na Swietokrzyskim w sabacie jest serwis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorzystałem Uważaj na ten serwis. wymienią pół monitora !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.07, 23:21 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motley Re: Uważaj na ten serwis. wymienią pół monitora ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:17 Info dzieki ale akurat w moim monitorze kabel jest przymocowany na stale wiec jest to nie mozliwe. Rozmagnosywalem tez monitor, takze nie pomoglo. Macie jakies sprawdzone miejsca gdzie moglym oddac tego grata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Kabel VGA IP: 82.139.11.* 09.01.07, 17:37 Z tym kablem to dość powszechna usterka, która jest następstwem ułożonego byle jak za biurkiem kabelka, zagięcia go na jakimś jego odcinku bądź wadliwej wtyczki (niestykający, zapadnięty pin). Jeżeli monitor nie jest na gwarancji to wystarczy się zwrócić do kumpla z multimetrem, lutownicą i solidnym podejściem do sprawy. Koszt nowego kabla VGA 1,8 metra (ekranowanego - WAŻNE!) + cena dobrego piwa to w sumie dwadzieścia kilka złotych. (nie twierdzę na 100%, że akurat to uległo u Ciebie awarii; każdy komputer/monitor/urządzenie jest tematem na osobną opowieść :p ) W serwisie zapłacisz więcej ale w zamian masz gwarancję na usługę. Wybór nalezy do Ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Uważaj na ten serwis. wymienią pół monitora ! IP: *.netcity.pl 09.01.07, 17:47 Jak ktos jest dupa i nie potrafi zadbac o wlasne interesy to tak sie wlasnie dzieje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motley Re: Uważaj na ten serwis. wymienią pół monitora ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:10 jasiek oswiec mnie jak powinienem zadbac o wlasne interesy. A po twoim poscie wnosze, ze jestes kolejnym dzieckiem neostrady, wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Uważaj na ten serwis. wymienią pół monitora ! IP: *.netcity.pl 09.01.07, 23:37 poprostu nie dac sie robic w balona i tyle :) A z tym dzieckiem neostrady to widze, ze ostatnio popularny temat, nawet dzieci neostrady go uzywaja :P Zobacz na swoje IP, a pozniej na moje hehe. Wiesz z internetu korzystam juz z 10lat i mam troche z nim wiecej wspolnego niz przecietny uzytkownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Uważaj na ten serwis. wymienią pół monitora ! IP: *.netcity.pl 09.01.07, 23:39 a po za tym Motley moj wczesniejszy post dotyczyl "Uważaj na ten serwis. wymienią pół monitora !!! " :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motley Re: Uważaj na ten serwis. wymienią pół monitora ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 09:30 Rzeczywscie pozniej to zauwazylem wiec sorry. Chodzilo mi wyzywanie kogos od dup. a Co do dzieci neostrady to nie chodzi mi o to kto Ci net dosatrcza tylko o to : "... Celem akcji jest zwiększenie uwagi na beztroskie dzieci neostrady, nie zwracające uwagi na panujące zasady, brak kultury, często rażące błędy ortograficzne. Osoby takie należy zgłaszać do administratorów i moderatorów forów, grup dyskusyjnych i innych społeczności internetowych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Uważaj na ten serwis. wymienią pół monitora ! IP: *.netcity.pl 10.01.07, 10:48 Ale slowo dupa nie jest jakos obrazliwe, ale jezeli urazilem to przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoD Re: Gdzie oddac monitor do naprawy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:26 Zanies do Skanera (Lesna 9 lub Targowa 19). Serwisuja monitory. Odpowiedz Link Zgłoś