starucha_izergiel 18.02.07, 14:17 Niedługo przestanę się przyznawać, że jestem z Kielc, a dyskusje na tym forum tylko mnie do tego przekonują. Ktoś jeszcze ma podobne odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niestety Re: Wstydzę się za mieszkańców mojego miasta. IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 18.02.07, 16:32 Mieszkańcy nie są winni temu ,ze los ich skazał na życie w środowisku pozbawionym ludzi na odpowiednim poziomie etycznym ,moralnym i intelektualnym.Mam na myśli tzw. elity kieleckie.Układy ,układziki i personalne powiązania frustrują a nawet działają destrukcyjnie na ludzi, którzy wierni swoim zasadom ,są na marginesie społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcia Re: Wstydzę się za mieszkańców mojego miasta. IP: *.chello.pl 01.03.07, 01:20 Zadzam sie w 100%. Dodam tylko tyle, że w kielcach żyje chyba więcej malkontentów niz gdziekolwiek indziej. I bardziej niż polska norma lubimy opluwać i wiemy lepiej. Tak, jak p.Lubawski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Wstydzę się za mieszkańców mojego miasta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 18:23 a ja sie wstydze za Ciebie ,a w Kielcach ludzie jak ludzie jedni normalni drudzy mniej ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filiponius Re: Forum Universum IP: *.dsl.bell.ca 18.02.07, 19:43 ...rozsadna odpowiedz;...."niestety" Niedługo przestanę się przyznawać, że jestem z Kielc, a dyskusje na tym forum tylko mnie do tego przekonują. Ktoś jeszcze ma podobne odczucia? ...jak widac niewielu takich z podobnym odczuciem... ...ale mozemy wspolnie popracowac nad profilem tego forum....zaproponuj cos konkretnego....zestwy tematow ( ale z gory mowie hip-hop mnie nie interesuje...to jest jakis moj hiphop po tematach)..a moze jakis przyklad innego forum.... ...wielokrotnie dochodzilem do podobnych wnioskow w roznych okresach swojego zycia....zyjac w Polsce...i to byl koszmar...na szklanym ekranie musialem ogladac "prawdziwego polskiego patriote" gen.Jaruzelskiego, Walese,...ach byl jeszcze barcikowski, kania, Urban, kuron, Miodowicz i cala plejada wspanialych forumowiczow...No nie ! - muslalem sobie przeciez nie podobna utrzymac z nimi dialogu....tymbardziej ze to oni prowadzili dialog fizyczny ze ma, a nie ja z nimi.... ...Na szczescie ! ...i tu powtarzam NASZCZESCIE....wpadl mi w rece zupelnie przypadkowo czytany chyba z nudow wywiad z "Matka Teresa z Kalkuty"....ktora w odpowiedzi na pytanie pewnego dziennikarza..."Od czego powinnismy zaczac zmieniac ten swiat...?.....odpowiedziala; ....".O d s i e b i e" ...ow wywiad z Matka Teresa z Kalkuty...z pewnoscia pozostal na struchy pewneg domu w Polsce w srod wielu pozolklych zyciowych szkicy....ale owa wypowiedz MT.z K...zmienila mnie diametralnie.....tu dokonal sie prawdziwy dialog...a pozniej juz caly ciag udanej wymiany mysli...czyli "forum" ...bo tak to sie dzieje ...ze ta dyskusje z wieloma ludzmi, ow dialog bardziej udany lub mniej prowadzimy przez cale nasze zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etamj Re: Wstydzę się za mieszkańców mojego miasta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 00:54 bbbbbbbttttf ggg hhh yy uuu uuu iii] oppp Odpowiedz Link Zgłoś