Gość: boldhead IP: 213.77.44.* 12.05.03, 09:44 nedzna obsluga i olewajacy menadzer lokalu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robust Re: El Toro - nie polecam!!! 14.05.03, 13:26 "Nędzna obsluga i olewający menadżer lokalu" Zgadzam się całkowicie. Powiem więcej, czułem się w tej "kiszce" tak jakoś głupio, że przyszedłem przetrącić coś egzotycznego... Ze smutkiem, nie polecam El Toro nikomu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: El Toro - nie polecam!!! 14.05.03, 14:37 robust napisał: > "Nędzna obsluga i olewający menadżer lokalu" > > Zgadzam się całkowicie. Powiem więcej, czułem się w tej "kiszce" tak jakoś > głupio, że przyszedłem przetrącić coś egzotycznego... Ze smutkiem, nie polecam > El Toro nikomu. Pozdrawiam. Heh, też się kiedyś naciąłem i więcej tam pewnie nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: El Toro - nie polecam!!! 14.05.03, 15:39 Zachciało wam się egzotycznego jedzenia !!! A dali jazda do Kaszany koło tunelu PKP albo do Zagłoby na Małej na kaszankę z cebulą i piwo z kija !!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś