Gość: Xylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 01:21 Zauważyłem, że koło dworca PKP postawili telebim, fajnie, że wreszcie zaczyna sie cos w Kielcach dziać, powiało Europą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pstryk Re: Telebim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 07:23 tak, i będą ludzi straszyli kiepskimi reklamami, tzeba będzie telebim łukiem omijać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazaula Re: Telebim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:03 Pstryk I malkontent w mieście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terek Re: Telebim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:19 A mnie się pomysł podoba i ciesze sie że Kielce są jednym z nielicznych mista, gdzie jest takie coś. Coraz więcej rzeczy w Kielcach pojawia się zanim powstaną gdziekolwiek indziej, chociazby stadion. To cieszy.. Telebim spoko, codziennie jak jade chetnie ogladam te reklamki a to czy sa kiepskie czy nie, nie mnie to oceniać, moze takie maja być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. spamerow Spamem po oczach będą mnie razić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:32 zlikwidować ten spamo-telebim, dosyć już reklamy mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek od kredek Re: Spamem po oczach będą mnie razić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:44 Rozumiem, że wolisz brudne, do połowy zdarte plakaciki rozklejane gdzie sie da i pałętajace sie pod nogami, brawo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanka Re: Telebim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 15:14 I mnie sie telebim podoba, nie było mnie długo w CK a tu taaaakie zmiany :D a reklamy takie są jak sobie ktoś zaprojektuje - tak myśle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimos Todos Re: Telebim IP: *.ny325.east.verizon.net 04.04.07, 18:13 Telebimos Kielcamos powiewamos Europos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wąski Re: Telebim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 20:32 Si Senior Siarra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądacz Re: Telebim IP: *.chello.pl 25.06.07, 15:27 Tak jest wspaniały jak reklamy w MPK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Już niedługo będzie jeszcze jeden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:01 Czyli będą już dwa telebimy w kielcach - technologia LED tanieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanka Re: Już niedługo będzie jeszcze jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:07 Mówisz (piszesz) o tym telebimie co ma byc w Galerii IX-wieków? Czy na Sienkiewicza (bo coś mi się też obiło o uszy)? Odpowiedz Link Zgłoś