Dodaj do ulubionych

Żłobek w Kielcach

05.04.07, 12:48
Interesuje mnie żłobek w Kielcach, Jestem zmuszona oddać malucha do niego.
Proszę podzielcie sie dośwaidczeniem, interesuje mnie dosłownie wszystko,
gdzie warto oddac dziecko, ile taki żłobek kosztuje, jak wygląda dzień, jak
wygląda drzemka i kiedy jest. Będę wdzięczna za wszystkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: marika Re: Żłobek w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:24
      Mój synek uczęszcza do żłobak na Romualda- super opieka, urozmaicony jadłospis,
      drzemka ok. 13, dziecko przyprowadzasz do 8.30, możesz odebrać nawet o 16,45,
      opłata miesięczna to ok 170 zł,
      • belinka25 Re: Żłobek w Kielcach 05.04.07, 13:53
        Mam tpytanie do Ciebie Mariko, aile ma twój synek, bo moja córcia ma 13 mc i
        dlatego sie troche martwie sasytuacja, i nauczona jest spac rano okolo 10 ma
        drzemke.
        • Gość: tatuś Re: Żłobek w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:09
          tylko na ul. Struga. Naprawde panie są ekstra a moja córcia 14 miesięcy chodzi
          z chęcia. Obsługa tez baaaaaardzo dobra. Polecam

www.i-kielce.pl/zlobki.html
          • Gość: marika Re: Żłobek w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:01
            Twoja córcia jest jeszcze mała dlatego pójdzie do 1 grupy- tam dzieciaczki śpią
            dwa razy właśnie ok 10 i potem o 14 czy 15 nie wiem dokładnie, mój synek ma dwa
            lata i jest w średniakach, jak masz jeszcze jakieś pytania pisz śmiało
            • Gość: AGA Re: Żłobek w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:11
              mam pytania czy ktos wie o wolnym miejscu w żłobku od maja. Mam córeczkę 1.4 m-
              ce i niestety musi iść do złobka tylko że problem jest z miejscem. Najlepiej
              pasuje mi ten na Romualda, ale niestety jesteśmy na liscie rezerwowej, ze
              względu na brak miejsca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka