Dodaj do ulubionych

EURO 2012 nie dla Kielc

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 16:13
Kielce nie są brane pod uwagę...

Wojtuś wybudował za mały stadion... A można było wybudować pod Kielcami
kompleks sportowy: dużo większy stadion, halę sportową, parkingi holetele. A
tak musimy się pogodzić z paraliżem centrum przy każdym meczu i pożegnać z
kasą unijną na inwestycje...
Obserwuj wątek
    • Gość: realizsta I dobrze ! Bedzie spokój ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:02
      Po co budowac kompleks ! Dla kogo ? Za jakie pieniadze ? To sa pytania, jak na
      nie odpowiesz, to sobie buduj z własnej kieszeni.Idici - marzyciele.
      • Gość: antyWEL Re: I dobrze ! Bedzie spokój ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 19:18
        > Po co budowac kompleks ! Dla kogo ? Za jakie pieniadze ?

Dla mieszkańców, a raczej ich spokoju. Kasa na stadion i hale skapnęła...
        Wystarczyło tylko dobrze przemyśleć lokalizacje. A tak wyszło jak zwykle...
      • Gość: cool Re: I dobrze ! Bedzie spokój ! IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 18.04.07, 19:39
        MS 2012 to impreza jednoroczna moze by w Kielcach byly 2 mecze,

mamy za to Targi Kielce, i do 2012 przyniosa miastu wiecej kasy niz te 2 mecze
        ktore sie nie odbeda
    • Gość: celop Re: EURO 2012 nie dla Kielc IP: *.chello.pl 18.04.07, 20:06
      Nawet jakbyscie mieli stadion na 50 tys. nie dostalibyscie meczow, bo Wasze
      miasto jest po prostu za male na taka impreze. Sprawa prosta.
      • Gość: KORONAQ Re: EURO 2012 nie dla Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:38
        Nawet kraków jest miastem rezerwowym, cieszcie sie ze 9 tys ludzi może
        przychodzic co weekend na mecz już teraz , a co by było jakby mistrzostwa nie
        wypaliły, zostałby wielki nie rentowny stadion który zamieniłby się na stadion
        dziesięciolecia, mierzcie siły na zamiary, dość tej głupiej i nie zrozumiałej
        krytyki , Kielce w tej chwili i tak są pod tym względem cool!!!
        • Gość: antyWEL Re: EURO 2012 nie dla Kielc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 00:14
          Gość portalu: KORONAQ napisał(a):

> Nawet kraków jest miastem rezerwowym, cieszcie sie ze 9 tys ludzi może
          > przychodzic co weekend na mecz już teraz

Pomieszkaj sobie w pobliżu stadionu - przestaniesz się cieszyć. Wielogodzinna
          blokada okolicy i groteskowe pokazy siły policji - kolumny radiowozów jak w
          stanie wojennym ze spokojnej okolicy zrobiły cyrk.

Zwłaszcza kibice byliby zadowoleni, gdyby stadion był 30-50% większy, byłby
          dobry dojazd i duży parking... A ja poraz 3 odszedłem z kwitkiem z kasy - a miał
          o być tak pięknie... pozostaje mecz w tv...
          • Gość: KORONAQ Re: EURO 2012 nie dla Kielc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:20
            Lokalizacja stadionu, czy trafna ? sam nie chciałbym mieszkać w okolicy i
            zgadzam się z tym że mieszkańcy mogą mieć pretensje do władz. Ale nigdy nie
            zdarzyło mi się żebym odszedł od kasy z kwitkiem, nawet na Armenie kupiłem
            choć w kiepskim miejscu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka