Dodaj do ulubionych

ParyŻANKA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 21:12
widze że post o chamskiej obsłudzwe w Paryżance komuś sie ewidentnie nie
podobał.
pewnie.niech nikt nie wie co za wredota tam pracuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: mąż Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 21:41
      Okazuje się że forum GW jest cenzurowane, albo ci z Paryżanki mają tzw "chody"
      a moim zdaniem obsługa jest tam chamska i tyle.
      • Gość: kra Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 16.05.07, 20:48
        to była reklama
    • moni_mg Re: ParyŻANKA 07.05.07, 01:41
      To chyba po wczorajszym poście. he he. Czytałam cały wątek.
      • Gość: yyyy Re: ParyŻANKA IP: 195.47.201.* 07.05.07, 08:20
        Nic im to nie da, bo ogólna opinia o tym, że obsługa jest chamska,a umowy co do
        terminów dostarczania sukienek nie są przestrzegane, jest powszechnie znana!
        • Gość: klient Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 18:41
          a sukienkę żony mimo, że już zapłacona zabrały bez pytania na wystawę mody
          slubnej,
    • Gość: kra Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 07.05.07, 21:23
      ale jaja
      • Gość: zaręczy Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:41
        Jestem ze Staszowa, czy nie ma w Kielcach innych punktów sprzeaży suknii
        ślubnych. Niezmężatka.
        • Gość: ONA Re: ParyŻANKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:54
          Są inne sklepy z sukniami ślubnymi jak np. w D.H. Katarzyna ale tam jest
          jeszcze gorsza obsługa
          • bacha1979 Re: ParyŻANKA 08.05.07, 10:02
            jets Celia, Kiara,na rogu zagnańskiej i Okrzei - nie wiem jak sie nazywa.był
            tez na Warszawkiej maersstria ale chyba zlikwidowany, acha na plantach jest
            Cymbeline i przy rondzie tez nie pamiętam jak sie nazywa.
            • Gość: zorientowana Re: ParyŻANKA IP: 195.47.201.* 08.05.07, 14:55
              włascicielem Cymbeline jest ten sam włąściciel co Paryżanki.
    • Gość: aka Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 08.05.07, 20:42
      Z czystym sumieniem polecam Kiarę. Duży, przestronny salon i do tego miła,
      cierpliwa obsługa. W Paryżance płacisz za wszystko a w Kiarze masz gratisy.
      Cenny całkiem przyzwoite. Mam nadzieję, że z terminami się wyrabiaja:-) bo ja
      jestem w tych oczekujących na suknię.
      • Gość: Ranking Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:53
        Oj to przesadziłaś z tą Kiarą. Z terminami może i ok ale cierpliwa obsługa??
        Salon duży i gratisy?? Co Ty piszesz?? Buhaha Sklep jak każdy inny a może i
        gorszy ;) Ja polecam wycieczkę do Krakowa lub Warszawy.
        • bacha1979 Re: ParyŻANKA 09.05.07, 07:31
          w Kiarze babki odtsraszyły mnie nachalnym "wciskaniem" i tym, że "obsmarowały"
          kilka salonów w Kielcach. Ale robiły to bardzo nieudolnie i odechciało mi sie
          tam zakupów.
        • Gość: konsument Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:16
          Jest wspaniała.
    • Gość: aka Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 08.05.07, 21:06
      Kielce to nie Kraków:-) Ja tu mieszkam i lubię swoje miasto. Co do salonów mody
      ślubnej to każdy wybierze to co odpowiada mu najbardziej, a ja wybrałam Kiarę.
      Powody już podałam wcześniej a gratisy są:-)Proponuję sprawdzić
      • Gość: Asia Re: ParyŻANKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 07:40
        Co do gratisów, to owszem dają welon i buty, tylko szkoda, że nie nformują, że
        do pewnej ceny, np. do tych, które mi się podobały musiałabym dopłacić 79 zł,
        do welonu też musiałabym dopłacić, już nie pamiętam ile. Przymierzałam tam
        kilka sukienek, ale pani za bardzo narzucała mi swój gust, mówiła np. "no, ja
        na pani miejscu nie odważyłabym sie ubrać białej sukienki" (w sensie, że
        jestem za blada). Pod tym względem to biją panie z Paryżanki na głowę.
    • Gość: doda Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 08.05.07, 23:11
      gdzie jest Klara
      • Gość: RANKING Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 23:22
        Przepraszam Cię bardzo za swoje może mylne podejrzenia ale jesteś mało
        wiarygodnym źródłem dziwnie bardzo zachwalasz Kiarę ;) Proponuję odwiedzić
        również komisy jeden jest na Staszica
        Pozdrawiam przyszłe Panny Młode ;)
        • Gość: praktykantka Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 08:32
          Polecam salony w Łodzi, jest to jednak Centrum Mody i jest niedrogo.
    • Gość: kra Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 09.05.07, 16:37
      ale jaja
      • Gość: panieneczka kra :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 17:05
        uwielbiam czytać twoje posty :)
        • Gość: kras Re: kra :) IP: 81.219.132.* 10.05.07, 01:35
          • Gość: asd Re: kra :) IP: *.centertel.pl 11.05.07, 16:45
            analfabeta
        • Gość: kra Re: kra :) IP: 81.219.132.* 10.05.07, 01:36
          dziękuję
          • Gość: kra Re: kra :) IP: *.centertel.pl 10.05.07, 17:10
            nie ładnie zagranie w stylu właścicieli Paryżanki
    • Gość: fann Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:53
      a fe zapraszam na Rynek do Jedzejowa Supper i Profesional
      • Gość: omb Re: ParyŻANKA IP: 81.219.132.* 10.05.07, 01:44
        i na rynek do łagowa bo jest bo jest tam miejsce dla F. Paryżanka
    • Gość: ale Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 15:59
      ale czy ktoś może napisac jakąś konkretną opinię na temat tego salonu?
      Może jednak ktos zakupił tam suknię i wszystko poszło dobrze. Pocieszcie mnie,
      bo się martwię. ja zamówiłam i zapłaciłam 100%. Czekam w czerwcu na przymiarkę.
      Ciekawe czy suknia dotrze...
      • Gość: a Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 19:47
        Wszystko było ok oprócz tego że w domu okazało się że zapakowały mi starą
        halkę,którą pewnie miały w sklepie do miar ( brudna i obszarpana )Bądź czujna.
      • lucia84 Re: ParyŻANKA 27.05.07, 00:50
        bez obaw jestem pewna ze wszystko sie uda, tak jak u mnie.A to cale forum to
        tylko nagonka na paryzanke zreszta nic dziwnego konkurencji maja duzo...
    • Gość: ola Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 12.05.07, 17:06
      głupia nazwa paryżanka
    • Gość: mam Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 13.05.07, 13:16
      gdzie jest ta pardyżandka
      • Gość: mąż Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:38
        po co ci ta wiedza?. Wszystko na temat tego sklepu było napisane ale GW
        wykasowała cały wątek na ten temat. Krótko mówiac ludzie pisali, że jest tam
        chamska obsługa, panienki za ladą się wymądrzają, niedotrzymują terminów,
        używają zapłaconych sukni na jakichś wystawach.Klienci opisywali jak naciągały
        na tzw "ostatnią sztukę" albo "szefowa nie wie że za tak niska cenę sprzedaję"
        Było tez kilka wpisów broniących ale naprawdę nikły procent
        • Gość: Do męża Re: ParyŻANKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:18
          Hej kolego co się tak stresujesz?? Tak jak byś to Ty zakłądał suknie ślubną?!
          Jakieś kompleksy?? Złe wspomnienia z dzieciństwa ;)
          • Gość: mąż Re: ParyŻENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:56
            Nie "ZAKŁĄDAŁEM" nawet nie wiem co to znaczy "ZAKŁĄDAĆ"
        • Gość: do męża Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:38
          Czep się tramwaju? Żona Ci nie daje?;)))):)):)):)
          • Gość: mąż Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 01:27
            twoja matka mi daje
            • Gość: Do męża Re: ParyŻANKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 20:45
              nie będe się zniżał do twojego poziomu. Twoje wypowiedzi świadczą o tobie i
              twoim niskim poziomie kultury osobistej - ale jak to mawiają "wychowanie i
              maniery wynosi się z domu" ;)
              Wyrazy współczucia dla twojej żony. A i tak na koniec MENZU - tak byś miał się
              czego czepić ;)
              • Gość: mąż Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 00:39
                maturę to od giertycha masz pewnie?
                zresztą nie chce mi się z tobą gadać,
          • Gość: żona Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 07.06.07, 12:30
    • Gość: kra Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 14.05.07, 19:06
      ale jaja
    • Gość: rty Re: ParyŻANKA IP: 81.219.132.* 15.05.07, 00:04
      o
      • Gość: bałucmajster Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 00:04
        Jestem w stanie przed zamąż...em i dlatego wybieram Salon w mieście Łódź.
        • Gość: niezapominajka Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:52
          Po drodze jest Sulejów i targi w środę?. Nad Zalewem Sulejowskim jest podobnie
          jak w Borkowie i Morzem Chęcińskim. Tam są imprezy weselne.
    • Gość: lop Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 19.05.07, 16:06
      o
    • Gość: kra Re: ParyŻANKA IP: 81.219.132.* 22.05.07, 23:38
      to była reklama
      • Gość: zawiedzony Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:04
        Chciałbym kupić garnitur do ślubu lub poszukuję firmy, która wypożyczy na
        tydzień.
        • Gość: ele Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 26.05.07, 17:36
          na bazarach kupisz tanio
    • Gość: doda Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 28.05.07, 20:48
    • paczus01 Re: ParyŻANKA 28.05.07, 23:49
      Gość portalu: ale jaja napisał(a):

> widze że post o chamskiej obsłudzwe w Paryżance komuś sie ewidentnie nie
      > podobał.
      > pewnie.niech nikt nie wie co za wredota tam pracuje.

a jaka wredote te biedne panie musza obslugiwac!!!
      Ja jestem zadowolona klientka, a to co przeczytalam na tym forum to jest sterta
      bzdur...Ja przed kupnem sukni zwiedzilam tez inne salony, co bylo strata
      czasu...zreszta wiekszosc Pan Mlodych wie cos na ten temat.
      POLECAM PARYZANKE!!!
      zadowolona klientka
      • Gość: 28-latka Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 13:52
        Jestem gotowa do zamąpójścia, a ja jestem bez suknii. Salony Mody Ślubnej są w
        Kłomnicach pod Czestochową albo w Kielcach i mam trudny wybór.
      • Gość: ooo Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 29.05.07, 18:29
        chora lub sami się wpisali
        • Gość: paczus01 Re: ParyŻANKA IP: 89.19.85.* 29.05.07, 20:16
          jestem zupelnie zdrowa i bardzo zadowolona z wyboru PARYZANKI, poprostu zawsze
          znajdzie sie jakis "balwan" ktoremu caly swiat nie odpowiada...Ja i moje
          znajome mozemy z czystym sumieniem polecic Paryzanke. Panie sa bardzo mile i
          bardzo dobrze doradzaja przy wyborze sukni. Z jedyna negatywna opinia spotkalam
          sie na tym forum i na pewno sie z tym nie zgodze...
          • Gość: ... Re: ParyŻANKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:21
            dobrze doradzaja? zachwycaja sie kazda kiecka....wszystkim paniom mowia
            dokladnie to samo - ma pani idealna figure do tej sukni. cen y sa zawyzone do
            granic mozliwosci! ja za swoja suknie zaplacilam w czestochowie 2850, a w
            paryzance kosztuje 4tys. i oczywiscie w gre nie wchodza zadne gratisy, bo i tak
            panie po kosztach sprzedaja. wyzysk totalny!
            • asiek_79 Re: ParyŻANKA 30.05.07, 08:33
              Nie zachwycają się każdą kiecką, a przymierzałam tam kilka. Wybrałam tą, w
              której wyglądałam najlepiej (moim zdaniem). Nie spotkałam się z "chamską
              obsługą", a kontakt z tym salonem miałam od stycznia - od momentu zamówienia
              sukienki do końca maja. A teraz sukienka wisi sobie w domu i czeka.
              • hillroad Re: ParyŻANKA 30.05.07, 10:50
                ja, moja siostra i koleżanki kupowałyśmy tam sukienki i wszystkie jesteśmy
                bardzo zadowolone. ja dostałam w gratisie dwa welony i puszapy... panie były
                miłe. powiem szczerze, że patrząc na niektóre dziewczyny kupujące sukienkę też
                by mi nerwy póściły, jak jedna kobieta do miary bierze 10 albo więcej sukienek
                a razem z nią przychodzi 5-osobowa ekipa do oglądu, a pomieszczenie jest małe i
                inni klienci czekają...
            • Gość: klientka Re: ParyŻANKA IP: 89.19.85.* 30.05.07, 10:49
              a co do cen i tak sa lepsze niz w Krakowie czy w Warszawie tam to dopiero
              przesada (za to samo). Obsuga tez ok i wcale sie nie zachwycaja kazda suknia sa
              cierpliwe za co jestem wdzieczna.
              • Gość: ... Re: ParyŻANKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:12
                suknie z paryzanki sa drozsze niz w krakowie w madonnie.

• Gość: jolka Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 18:52
                  Poszukuję biura matrymonialnego, może są inne. Po wizycie w tym salonie
                  zostałam porzucona.
            • Gość: ?/?? Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 09:23
              illllllllllle???? 4 tys ratunku to moze lepiej starą panną zostanę albo
              ostatecznie z zaprzyjaznioną krawcową wyczarujemy jakąś ekslusiv suknie -
              wyjdzie duzo taniej.
    • Gość: kra Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 01.06.07, 17:23
      ale jaja
    • Gość: par Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 02.06.07, 16:40
      • Gość: ? Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:56
        zróbże wreszcie jajecznice z tych jaj bo smęcisz cóś z deczka
        • Gość: gosc444 Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 08:52
          NIe kupujcie tam bo oszukują klientów. Przeczytajciue uważnie umowę. Jest tak
          skonstruaowana żeby sklaep nie ponosił włąściwie żadnej odpowiedzialności.
          Mógłby złośliwy powiedzieć że trzeba uważnie czytać. OK. ale nie wszyscy muszą
          znać się na zapisach umowy a przecież nie będziemy do sklepu chodzić z
          prawnikiem. Mam wrażenie że właścieciel sklepu traktuje klientów jak głupków z
          prowincjonalnego zadupia. Klient nasz pan. Co za skur.... two.
        • Gość: kra Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 05.06.07, 20:50
          ale jajo
          • Gość: ?? Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:36
            taaaaaa jajo zamiast mózgu
            • Gość: % Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 06.06.07, 23:01
              MÓZG TO MASZ SPAPRANY OD GORZAŁY
              • Gość: ?? Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 13:27
                już zdążył ci sie tak spaprać?
                • Gość: jajogłowy Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 16:43
                  no tak walić takim inteligentnym tekstem ale jaja odrazu sie nasuwa mózgu zero-
                  wyprany
    • Gość: magda Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 16:48
      Nigdy przenigdy nikomu nie polecam tego salonu. Co do umowy zgadzam się, że
      jest skonstruowana tak żeby nie ponosili żadnej odpowiedzialności. Wiem bo
      konsultowałam się z prawnikiem w tej sprawie.
      Dopóki nie zapłaciłam pieniędzy było wszystko ok. Po wpłacie panie przestały się
      w ogóle mną interesować. Przez ponad pół roku nie interesowały się co dzieje się
      z moją suknią. Jak przyszłam zapytać co się dzieje, bo już dawno było po
      terminie, były bardzo nieuprzejme. Co ja w ogóle chce. jeszcze mam3 tyg. do
      ślubu i w ogóle. Same kazały nam dzwonić do producenta dowiadywać się co się
      dzieje.
      Owszem zadzwoniliśmy ale sami w domu. Okazało się, że sukni może w ogóle nie być
      bo nie mają materiału. Salon paryżanka jest o tym poinformowany i powinni
      zaproponować inną suknie. Postanowiliśmy załatwiać sprawę z producentem firmą
      agora z Wrocławia. (paryżanka nadal twierdziła, że suknia będzie). Skracając
      skończyło się na tym, że musiałam jechać do Wrocławia po odbiór.
      Z Paryżanki nie usłyszałam nawet przepraszam za cała sytuacje i za niepotrzebny
      przedślubny stres.
      Panie są niemiłe nieuprzejme i aroganckie.
      Salon tej już dawno przeszedł na ilość nie na jakość.
      Nie polecam zero profesjonalizmu!!!
      • Gość: ula Re: ParyŻANKA IP: *.centertel.pl 08.06.07, 19:44
        zgadzam śię z opinią
        • Gość: ewa Re: ParyŻANKA IP: 81.219.132.* 11.06.07, 00:49
          ja zgadzam się w 100%
          • Gość: Mirka Re: ParyŻANKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 00:24
            Jestem po słowie Tak, i poszukję nietypowej suknii. Proszę o adres.
            • Gość: gość byle nie do ParyŻANKi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 11:31
              nie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka