Dodaj do ulubionych

Szkoły Jazdy

IP: 82.160.55.* 09.05.07, 13:33
Witam
która za szkół jest najlepsza ??
SUKCES
Sprint
Hit
Expres
Krzysztof ??
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Szkoły Jazdy IP: *.chello.pl 09.05.07, 17:03
      Zaława (Śladowski)
      Podobno mają najlepszą zdawalność w Kielcach. Ja zdałem bez problemów za pierwszym razem (tak samo większość moich znajomych którzy chodzili do Załawy)
      • Gość: ... Re: Szkoły Jazdy IP: *.chello.pl 09.05.07, 17:04
        Nie Śladowski a Siatkowski.
    • Gość: kierowca Re: Szkoły Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 17:10
      Ja polecac nie bede, bo nie mam w tym zadnego interesu, ale jak chcesz to popytaj o szkole A.Chudego.
      • Gość: lotka Re: Szkoły Jazdy IP: 193.24.202.* 09.05.07, 17:20
        ja tez polecam Chudego, właśnie jestem w trakcie robienia kursu i jestem
        zadowolona.
        • natalia9635 Re: Szkoły Jazdy 09.05.07, 22:35
          ja uczęszczałam na kurs do Załawy moim instruktorem był p.Mirosław Siatkowski
          wiele mnie nauczył jestem kierowca od 3 lat i polecam kazdemu przyszłemu
          kierowcy tego własnie instruktora.Jest opanowany i ma poczucie humoru.Jego rady
          bardzo mi sie przydały.Dzieki temu jestem bardziej pewniejsza i uwierzyłam w
          swoje mozliwosci mimo ze miałam przerwy 5lat odwazyłam sie i uwielbam
          kierowac.Pozdrawiam p.Mirka. I polecam go instruktora sami sie przekonacie ze
          warto.Szkoła Jazdy Zaława przynosi szczescie.
        • Gość: adas Re: Szkoły Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:16
          ja tez polecam Załawe, zdałem za pierwszym razem i jestem bardzo zadowolony
      • natalia9635 Re: Szkoły Jazdy 09.05.07, 22:38
        to nie chodzi o interes tylko o opinie.Wyrazenie zdania na dany temat wiele nie
        kosztuje.A rady sa cenne.
        • Gość: kierowca Re: Szkoły Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:52
          natalia9635 napisała:

> to nie chodzi o interes tylko o opinie.Wyrazenie zdania na dany temat wiele nie
          >
          > kosztuje.A rady sa cenne.

Ok, po prostu nie chcialem byc nachalny jak niektorzy.
          Znam sporo osob, ktore byly na kursie u A.CH sobie chwalily. W ich i mojej opinii dobrze uczy przepisow, bo uczy je rozumiec, jego krzyzowki sa juz slynne i czesto o nich slyszalem od innych osob. O co chozi? Np. zamiast tlumaczenia - tu mamy taka krzyzowke, 3 auta i znaki - bylo np. tutaj swoja furmanka z koniem jedzie kolega X (ja akurat mialem PoRD z Chudym jako przedmiot w szkole), a z tej strony jedzie wartburgiem kolega Y. Ktory ma pierwszenstwo? Co? Zle, Joziu, furmanka to nie jest pojazd silnikowy tylko wolnobiezny i ma czekac... I tak w tym tonie, generalnie jakos latwiej wchodzilo i lepiej zostawalo w pamieci niz sztywne regulki. Popytaj moze znajomych, pewnie ktos byl na kursie u niego to ci powie wiecej jak to wyglada.
          • Gość: kierowca Re: Szkoły Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:54
            Zapomnialbym

> > kosztuje.A rady sa cenne.

Trzy pincdziesiat poprosze. Albo kliknij w pajacyka:
            www.pajacyk.pl/
    • Gość: kumpel Re: Szkoły Jazdy IP: *.chello.pl 09.05.07, 18:17
      Ja wybrałem "ZAŁAWĘ"bo znajoma z WORD-u powiedziała, że mają najlepszą
      "zdawalność".Najskuteczniejszego instruktora też znam, ale teraz ma bardzo
      długie kolejki.
      • Gość: kierowca Re: Szkoły Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:39
        Kończyłam Kurs u Załawy....Siatkowski jest bardzo chwalony....coprawda z nim
        nie jeżdziłem.....ale nie polecam K. Wolnego....jako człowiek jest w
        porządku... ale uczy jeżdzić, parkować, zawracać tam gdzie jest mały ruch, a
        najlepiej jak wogóle go nie ma. Parkowanie polegało na tym, że jechał ze mną
        najczęściej w jedno miejsce-możliwie pusty parking i najlepiej przy krawężniku
        albo gdzieś na osiedlu gdzie nie ma typowej jazdy, korków, mnormalnej sytuacji
        na drodze.....A póżniej na egzaminie troche to inaczej wyglada....
    • Gość: akaka oj tumany! jakie to ma znaczenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:24
      barany? czy wam szufla w puste łby trzeba wiedze pakowac?
      • Gość: kumpel Re: oj tumany! jakie to ma znaczenie? IP: *.chello.pl 09.05.07, 19:25
        A Ty gieniuś???GRATULUJE!!!Pewnie na medycynie, prawie, budownictwie itd. też
        się znasz.JESZCZE RAZ GRATULUJĘ i wyrazy współczucia dla otoczenia.
    • Gość: ola Re: Szkoły Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:49
      To którą szkołę wybrać? bo juz sma nie wiem..
      • Gość: eXpert Kup sobie hulajnogę. IP: 81.219.210.* 12.05.07, 17:19
        Samochody nie są dla bab, wy na rowerach powinnyście po zamkniętych torach w hełmach jeździć! Do garów!
        • Gość: ola Re: Kup sobie hulajnogę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:55
          sam sobie kup rowerek... pewnie wołasz "tato kup mi rowerek taki jak ma Felek"
        • Gość: baba Re: Kup sobie hulajnogę. IP: *.chello.pl 16.05.07, 12:19
          Prostaków do pustaków!!!Mam nadzieję że świadomość kobiet rośnie.Jeśli masz już
          żonę to dojrzy do czego się nadajesz.Jeśli nie masz-to nadzieję, że trafi Ci się
          taka która pokarze gdzie Twoje miejsce. Nie takich chojraków znałam a teraz
          żonom majtki piorą!!!!!
          • Gość: ola Re: Kup sobie hulajnogę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 10:54
            popieram
            • Gość: Jola Re: Kup sobie hulajnogę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 16:45
              Mimo iz sama jestem kobieta, to podzielam zdanie forumowicza, niestety
              wiekszosc z przedstawicielek plci pieknej nie nadaje sie za kierownice...a
              dowody na to mam codzinnie jazdzac po miescie ..gdy widze kobiete za kierwonica
              sama staram sie ja ominac szerokim lukiem.
              • honorata251 Re: Kup sobie hulajnogę. 22.05.07, 23:17
                Nie zgodze sie z tą opinia.Sama kiedys zaczynałas jezdzic i zapomniałas jak
                wyglądały poczatki twojej jazdy tak samo inni ucza sie nabieraja pewnosci to
                gdzie maja sie jezdzic po chodnikach? Troszke wyrozumiałosci i opanowania sama
                mam prawo jazdy 6lat i tez bywało napoczatku róznie ale z biegiem czasu
                człowiek uczy sie,W tej chwili jestem kierowca i wiadomo na drodze bywa róznie
                ale wiecej cierpliwosci dla tych którzy uczą sie.Nie mam co przekreslac
                kobiet.Męzczyzni popełniaja błedy ale sie nie przyznaja za to u kobiet widza
                wszystko zle.Kobiety sa bardziej opanowane.Nie ma co krytykowac bo kazdy
                kierowca odpowiada za jazdę.
              • Gość: alicja Re: Kup sobie hulajnogę. IP: *.zse-kielce.edu.pl 24.05.07, 12:48
                Jak będziesz mnie omijać szerokim łukiem (ale nie wyprzedzać) to uważaj, żebyś
                na pas dla jadących z naprzeciwka nie wjechała, bo możesz czołowo zderzyć się z
                jakimś innym kierowcą. Życzę ci, żeby to nie była kobieta, bo france strasznie
                cięte być potrafią.
    • Gość: uuu Re: Szkoły Jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 23:24
      pi..lona ciemniaku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka